Unibet Open 2020

 

  Öppna ett konto hos Unibet Poker – få 200 kr + 5 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Unibet Open var planerat att gå av stapeln i den estländska huvudstaden Tallinn i mitten av maj månad, men efter Coronakrisens följdverkningar har man nu valt att flytta turneringen från IRL till URL – varpå Unibet Open alltså kommer att spelas online.

Det har diskuterats många olika alterantiv till hur man ska hantera situationen och när man ska spela denna pokerturnering, men enligt Unibet har stödet från pokerspelarna varit massivt. Man har velat spela det snarast – och varken ställa in eller skjuta fram det. Därför spelas Unibet Open 2020 på nätet.

Unibet Open var tänkt att hållas mellan 20-24 maj, men kommer nu i stället att spelas online hos Unibet Poker den 24-25 maj. I den garanterade prispotten finns redan runt en miljon svenska kronor – eller €100 000 för att vara exakt. Men prispotten kommer naturligtvis att utökas ytterligare beroende på antalet medverkande spelare.

Hur får jag en plats i Unibet Open?

Unibet Open är en turnering med inköp på €1 100, vilket blir strax över 11 000 svenska kronor. Det är det enklaste sättet att anmäla sig till pokerturneringen online, men du kan också spela dig in via så kallade satellitturneringar. I praktiken kan du vandra hela vägen till Unibet Open via en turnering där du betalar några få kronor.

Satelliter för Unibet Open är redan igång på pokerklienten hos Unibet Poker, och för att ta sig till Unibet Open gäller det att man vinner en sådan turnering.

Det spelas dagliga satellitturneringar för att ta sig till Unibet Open, och vinnarna kommer sedan att få spela söndagens GTD Sunday Final där det dessutom finns €6 600 garanterade prispengar sedan starten. Den som vill spela den här turneringen rakt upp och ner kan göra det för €250.

Unibet Open Online Main Event

Unibet Open Online Main Event är alltså huvudturneringen i Unibet Open, som inleds den 24 maj och som kostar €1050 + €50 att vara med i. Men vid sidan om denna huvudsakliga turnering spelas också mindre event, som också kommer att hållas online.

€90 + €10 Mini ME är en turnering som kommer att spela efter exakt samma struktur som huvudturneringen, men som alltså har en betydligt lägre inköpssumma för spelarna. I det fallet inleder man också turneringen med en väldigt deep stack på 30 000 marker.

Unibet Open – störst någonsin online

Unibet har nu ambitionen att göra Unibet Open större än någonsin, och det som vanligtvis brukar vara en turnering med runt 400 spelare på plats kommer nu med stor sannolikhet att bli en väsentligt större turnering online.

Om du älskar att spela poker på nätet är Unibet Open en bra möjlighet att göra upp om en större vinstpott – som alltså är garanterat på €100 000. Surfa in hos Unibet Poker för att läsa mer om turneringen, registrera dig och ge dig hän att försöka kvala in till main event i Unibet Open via olika satelliter som nu finns tillgängliga i pokerklienten.

 

  Skapa konto till Unibet och få en plats till turneringen !

By