22 februari 2017 Fenerbahce Krasnodar

Speltips, Shakhtar – Fenerbahce 5/8: Tillknäppt inledning att vänta

0-0 i första mötet i Turkiet och nu ska det avgöras på Arena Lviv. Vi tror på en match mellan två lag som gärna undviker att släppa in ett tidigt mål.


Den tredje kvalomgången till Champions Leagues gruppspel har kommit fram till returfasen och i Ukraina, närmare bestämt på Arena Lviv, väntar en ångestladdad match mellan Shakhtar Donetsk och gästande Fenerbahce.

Det första mötet mellan lagen slutade 0-0 nere i Turkiet och det var tydligt att inget av lagen var särskilt sugna på att förlora det första mötet, för att på så sätt ge bort en drömläge åt motståndaren. Rädslan att släppa in ett mål präglade matchbilden och med 0-0 som utgångsläge tror vi på samma visa igen.

Med tanke på bortamålsreglerna som brukas i UEFA:s samtliga tävlingar skulle ett mål från Fenerbahce vara ödestigert för Shaktar Donetsk. Samtidigt vill de, såklart, avgöra matchen och utnyttja fördelen av att spela på hemmaplan.

Vi tror på samma visa som i förra matchen

Med tanke på att kvalmatcherna spelas över 180 minuter är det vanligt att den första matchen blir något mer trevande än den andra, där något av lagen vanligtvis behöver gå framåt för att göra mål. Med 0-0 i bagaget är inget av lagen i ett desperat behov av att göra mål, något vi tror kommer att prägla matchbilden till en början.

Shaktar Donetsk är inte samma offensivt frejdiga lag som de senaste säsongerna. Nu saknas dessutom den offensiva kraften Fred. Ukrainarna tros vara nöjda med 0-0 till en början och kommer troligtvis att trycka på desto längre in i matchen vi kommer.

Rädslan att släppa in ett kostsamt mål kommer troligen påverka åtminstone den första halvleken och därför riktar vi blickarna mot underspelsmarknaden. Under 1 mål i första halvlek till 1,80 hos bet365 känns något för högt. Det innebär att vi får pengarna tillbaka vid ett mål och spelet sitter vid 0-0 i paus.

När det första målet väl kommer kan det bli åka av, men vanligtvis sker detta längre in i matchen och därför är möjligheterna till att vårt spel faktiskt sitter goda.

Ny bons från Betsafe: Hela 2 000 kr!

Betsafe har höjt sin bonus från 1 000 kr till hela 2 000 kr för nya kunder! Passa på.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips:  Under 1 mål i första halvlek
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 5/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 81334]

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Shakhtar Donetsk  1,80
Oavgjort  3,60
Fenerbahce  5,00
Över 2,5 mål  2,09
Under 2,5 mål  1,79

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 56%
X: 28%
2: 20%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%

 


Sätt dina egna odds - nu 1 000 kr bonus!

Betfair låter dig sätta dina egna odds och ger nu nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta bonusen här!

Send this to a friend