Betalningsmetoder

Spelbloggare Publicerat: 5 januari 2021

Antalet betalningsmetoder för spelbolag uppgår enorma mängder, men de flesta skiljer sig kraftigt från varandra. Därför presenterar vi de mest populära betalmetoderna – med insättningar samt uttag – och vilka spelbolag som har dessa, vad fördelarna och nackdelarna är med dem.

Guider: Betalningsmetoder

Betalmetoder på svenska spelbolag

Vilka metoder kan man använda sig för att sätta in och ta ut pengar på svenska spelbolag? Och vilka metoder används av specifika bettingsidor? Detta har vi svaren till. Guiderna finns tillgängliga i menyn ovanför.

Dessutom tittar vi närmare på hur långa uttagstiderna är på diverse metoder och vilka övriga alternativ det finns. Detta berör bland annat Trustly, Mastercard, VISA Bitcoin och Zimpler. Allt från de traditionella betalmetoderna till e-plånböcker och övriga alternativ.

Största skillnaden: uttagen

Att sätta in pengar på ett spelkonto tar sällan längre än några sekunder. Att ta ut pengar kan däremot dröja beroende på betalningsmetod. Detta beror på att ett spelbolag av säkerhetsskäl måste verifiera en kund som gör ett uttag, men tack vare nya tjänster är det möjligt att ut sina pengar på direkten.

Dessa är bland andra Bank-ID och Trustly. Varför det är just dessa är för att du automatiskt blir verifierad genom dessa processer och det är någonting som mer eller mindre alla bettingsajter erbjuder.