Odds Bonus Utan Omsättningskrav

Spelbloggare Publicerat: 1 januari 2023

Den bästa av oddsbonusar, är en odds bonus utan omsättningskrav. Det menar i alla fall vi – och därför har vi satt ihop den här listan med adderad information om var du hittar en bonus utan omsättningskrav, samt vad det betyder och innebär. 

Bonus utan omsättningskrav – topplistan:

Hajper
100% upp till 500 kronor + 10 Hajper spins on Book of Dead

18+ | Gäller nya kunder |Min insättning 100 kr | Erbjudandet gäller upp till 500kr | Med ”500kr tillbaka om du inte vinner” avses endast det bet som villkoras av Ultrabet-erbjudandet | stödlinjen.se |spelpaus.se |Spela Ansvarsfullt | Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus!
Lucky Sports
Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!
Betsafe
100% - 500 kronor

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!
Casumo
100% insättningsbonus upp till 500 kr + 40 freespins

18+ • Min. insättning 100 kr • 100% upp till 500 kr • 30x Omsättningskrav (bonus + insättning)• 40 free spins i Big Bass Bonanza värde 1 kr/st, omsättning 10x • Giltigt 60 dagar • Endast nya spelare. • Spela ansvarsfullt • http://Stödlinjen.se • Regler & Villkor gäller.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!
Betsson
100% - 500 kronor

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!
Mr Green
500 kronor freebet

18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Fantastisk
Recension
4.1
Betyg
Hämta bonus!
Paf
99 free spins

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.0
Betyg
Hämta bonus!
Casinostugan

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
3.0
Betyg
Hämta bonus!

Välkomstbonus utan omsättningskrav

Av anledning att sticka ut på marknaden har mängder av spelbolag börjat marknadsföra oddsbonusar utan omsättningskrav. Det innebär alltså att vinsterna från en bonus är dina – utan övriga krav. Observera dock att du behöver spela för summan vid ett tillfälle för att stoppa penningtvätt.

Spelare älskar oddsbonusar utan omsättning – och här hos oss hittar ni en handfull av sådana erbjudanden, från flera av de bästa spelbolagen i Sverige. Vi håller en tät kontakt med spelbolagen för att få tag på unika bonusar utan omsättning samt uppdaterar listan så fort någonting nytt kommer in alternativt försvinner. 

Omsättningskrav

Bonusar är ett av de främsta lockbeten för spelbolag att få in nya kunder. Dessa är utformade på helt olika sätt, där omsättningskravet är det i särklass viktigaste att hålla koll på eftersom det är området där bonusarna skiljer sig som mest åt. Skillnaderna kan vara så pass stora från helt omsättningsfria till exempelvis där de måste omsättas upp emot 40x.

Så, ja, vad är då ett omsättningskrav?

Ja, ett omsättningskrav är i enkelhet hur många gånger du behöver omsätta en bonussumma innan vinsterna, alternativt pengarna kvar från bonusen, kan tas ut till från ditt spelkonto. Gällande sport är det vanligaste att omsättningskravet är någonstans mellan 3-10x, men till följd av att flera spelbolag valt att sänka deras totala bonussummor, har kraven generellt blivit mindre.

Detta kan tillkomma med övriga krav, som minsta möjliga odds för att ett spel ska räknas mot omsättningen. Det ska inte förväxlas med att man måste komma över ett bestämt odds för att överhuvudtaget spela, men alltså för att det ska räknas mot bonusen. Man riskerar alltså inte att bli begränsad i övrigt.

Exempel på skillnaden mellan bonusar med omsättningskrav respektive utan utan omsättning kan se ut. Observera att dessa ibland är utformade på olika vis.

  • Med omsättningskrav på 3x:

?  100% extra – 100 kronor: Sätter in 100 SEK och får 200 att spela för.
?  Du måste spela för 300 kronor på din bonussumma. Summan som finns kvar därefter kan tas ut.

  • Utan omsättningskrav:

?  100% extra – 100 kronor: Sätter in en hundralapp och får spela för två.
?  Du spelar för motsvarande summa till bonusen, ett spel räcker, och kan sedan välja att ta ut allt på ditt spelkonto.

Sedan 2020 års restriktioner för bonusar har ännu fler blickat mot bonusar av denna karaktär, allt eftersom de totala summorna är betydligt mycket lägre än vad de tidigare var – hos de flesta bolag.

Omsättningsfria odds bonusar är uppskattade

Denna form av bonus, utan omsättningskrav, är därför en som uppskattas enormt. Många använder bonusar som ett test när de vill hitta ett spelbolag att spela hos – och utan krångliga omsättningskrav kan man som spelare alltså välja huruvida man vill fortsätta där eller ej. Dessutom är det ett erbjudande av direkt värde för spelarna.

För flera år sedan, innan Sveriges spelmonopol skrotades, var spelbolagens strategier helt annorlunda. Det var störst uppdukade summa som spelade roll, eller högst extra insättningsprocent, som gällde.

Nu? Kvalitet värderas över kvantitet. Bonusarna ser inte lika lockande ut vid första anblick, men de kan i själva verket rentav vara av större värde.

Insättningsbonus utan omsättningskrav – inte jättevanligt

Det är uppenbart att den här formen kampanjer, oddsbonus utan omsättning, tenderar att bli en dyr historia för spelbolagen.

Oftast blir det en minushistoria för deras del – därför plushistoria för spelarna – men dessa dyker ändå upp lite då och då. Varför? I marknadsföringssyfte. Och det anser vi vara värt att utnyttja. Om spelupplevelsen håller måttet, då kommer kunderna också stanna.

Även om de flesta bonusar alltjämt är med tillhörande omsättningskrav, blir det fler som har utan – och det är en utveckling vi ser framför oss kommer hålla i sig.

Bettingsidor utan omsättning

Det krävs en tro på sin plattform för bettingsidor att ställa ut erbjudanden utan omsättningskrav. Om de inte förmår att behålla kunderna efter att de utnyttjat den, då riskerar det att bli kostsamt. Egentligen som precis med marknadsföring överhuvudtaget, men ännu lite värre här.

Fördelar med välkomstbonus utan omsättningskrav

  • ✔️  Stor sannolikhet att du får ut en vinst.
  • ✔️  Du slipper fortsätta spela hos spelbolaget om produkten inte levererar.
  • ✔️  Generellt är det gedigna bettingsidor som erbjuder dessa.
  • ✔️  Mindre krångel.

Nackdelar med oddsbonusar utan omsättningskrav

  • ✔️  Bonussumman är oftast mindre än för andra bonusar.
  • ✔️  Kan vara tuffare tidsbegränsningar att utnyttja oddsbonusar utan omsättningskrav

Vi sammanfattar betting utan omsättningskrav

Betting utan omsättningskrav är någonting många spelare letar efter och på den svenska marknaden blir det allt vanligare – en utveckling vi ser framför oss kommer intensifieras ytterligare. Annat vore förvånande med hänsyn till hur uppskattat det faktiskt är.

Att testa ett spelbolag blir alltid roligare när du får extra att spela för och i synnerhet när du slipper koppla upp dig mot krångliga omsättning. Istället kan du välja om du vill fortsätta spela där eller ej.

Slutligen uppmanar vi ändå alla att läsa på om villkoren för den specifika bonusen, eftersom de kan vara olika utformade. Exempelvis är skillnaden stor mellan riskfria spel och insättningsbonusar utan omsättningskrav.

Lycka till!