Streama Bundesliga Online

Spelbloggare Publicerat: 23 februari 2021

Gratis Bundesliga live stream – den tyska förstadivisionen i fotboll. Här hittar du all information om hur du kan streama Bundesliga live utan att behöva betala ett enda öre för det. Vi förklarar var och hur du kan se matcherna.

Rättigheterna till att sända Bundesliga har varit en het potatis under flera år och under kortare perioder har matcherna överhuvudtaget inte visats på TV, men det bästa av allt är att man istället för att betala dyrt för matcherna kan se de helt kostnadsfritt hos ett par bettingsidor. 

En feltolkning här är att man skulle behöva betala för att se Bundesliga online. Faktum är att våra samarbetspartners streamar alla matcher i den högstaligan för deras medlemmar, med ett par små motkrav.

Det som krävs är att du öppnar ett konto hos Unibet eller Bet365 och sedan gör en minsta möjlig insättning samt håller spelsaldot på plus. Du behöver med andra ord inte ens spela om pengar för att ha tillgång till live streaming av Bundesliga och kan ta ut spelpengarna när du inte längre vill streama tysk fotboll vidare. 

Bundesliga live stream

Ett av sätten att se Bundesliga live stream är hos Bet365, som i övrigt är världens största spelbolag. De har en livestreamingtjänst som visar hundratusentals sportevent varje år, däribland från Tyskland, men också flera andra av världens största ligor. Det passar både den som enbart älskar sport, liksom den som vill kombinera det med betting.

Det bästa är att man kan se matcherna i mobilen, datorn eller läsplattan. Dessutom kan man använda se Bundesliga på någon av dessa enheter och sedermera streama till TV:n. Så, hur kan man streama Bundesliga hos Bet365 mer exakt?

  • Skapa ett konto hos Bet365.
  • Gör en insättning på minst 50 kronor.
  • Gå till deras tjänst för live streams.
  • Streama Bundesliga på nätet.

Bundesliga streams på nätet

Det finns även fler sätt att få tillgång till Bundesliga streams på nätet – och även här på en bettingsida. Detta är Unibet, som är en av svenskarnas stora favoriter för stream och betting. Det ena, andra eller bådadera kombinerat.

Även Unibet har streams på sport i mängder på års-, månads-, vecko- samt dagsbasis. Deras livestreaming-tjänst är också av otroligt hög kvalitet, utan att det laggar – såvida man har en acceptabel uppkoppling – samt med fantastisk upplösning.

Vi förklarar lite närmare mer i detalj hur du får streams på Bundesliga online.

Bet365
Upp till 1 250 kr i spelkrediter

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Till Bet365

Gratis Bundesliga stream online

Vi marknadsför enbart Bundesliga stream online som faktiskt är gratis, vilket det alltså är hos de ovanstående alternativen – Unibet och Bet365. Det är, enligt oss, ett bättre alternativ än de traditionella TV- samt streamingabonnemangen – just av anledningen att man slipper betala samtidigt som kvalitén är bra.

Andra sport streams online-alternativ är så kallade “fulstreams”, men det är ingenting vi rekommenderar. Tillförlitligheten är undermålig, det är inte lagligt och allt som oftast är bildkvaliteten under all kritik.

Därför är det betydligt bättre att hitta sina Bundesliga streams online hos dessa spelbolag.

Se Bundesliga på TV

Vi har förståelse för de som föredrar att se Bundesliga på TV, kanske av ren vana och därmed komfort. Det svenska TV-bolag som har rättigheterna till tysk toppfotboll är Viasat, med tillhörande kanaler som Viasat Fotboll samt Viasat Premium. Dessutom finns Bundesliga streams på Viasat, men detta paket kostar också pengar – något som ska beaktas.

Lag att streama från Bundesliga

Bundesliga är en av världens bästa och största fotbollsliga, även bland svenska fotbollsfantaster. Det finns några lag som är mer populära när svenskar letar efter möjligheter att streama från Bundesliga. Vi nämner några av dessa.

Bayern München

Det mest framgångsrika laget i Bundesliga, Bayern München, har supportrar världen över och så även i Sverige. Även de som bara vill se högkvalitativ fotboll tenderar att vilja streama Bayern München. Här spelar också upplevelsen av att se samt höra publiken en betydande roll – det ekar ut ur streamsen.

Borussia Dortmund

Även Borussia Dortmund och deras matcher är någonting folk ofta letar efter streams på. Laget har varit på efterkälken mot inte minst Bayern under de senaste åren, men är alltid uppe och slåss i toppen. För oss som inte kan vara på plats och se Dortmund och den fantastiska publikupplevelsen på plats, kan istället streama deras matcher för den näst bästa upplevelsen.

RB Leipzig

RB Leipzig är en uppstickare som blivit enormt framgångsrika under de senaste åren till följd av en extrem satsning rent ekonomiskt. På så sätt är de väldigt icke-traditionella sett till den tyska klubbfotbollen – och de rör upp en hel del känslor, positiva som negativa. Men vill man se underhållande fotboll är Leipzig alltid ett alternativ. Extra skoj är det för svenskar i och med att Emil Forsberg spelar i laget.

Live streaming av Bundesliga – vi sammanfattar

Du som besöker denna sida är mest sannolikt intresserad av de bästa sätten att hitta live streaming av Bundesliga. Vi har visat våra två favoriter hur du kan se Bundesliga online samt live – och ja, det är kostnadsfritt.

Hos dessa två spelbolag behöver du enbart gå igenom fyra enkla steg för att få tillgång till all livestreaming till Bundesliga-matcherna. Det tar på sin höjd ett par minuter att komma igång.

  • Klicka dig till deras sajt.
  • Skapa ett konto.
  • Gör en minimuminsättning.
  • Få live stream till alla matcher i Bundesliga – se bara till att ha ett positivt spelsaldo.

Vanliga frågor om Bundesliga streams

Vilka är de bästa sajterna för Bundesliga live streams?
Bet365 och Unibet. Allt du behöver är någon form av enhet med internetuppkoppling, ett konto och att göra en insättning man bara kan låta vara vilandes på kontot.
Är det verkligen gratis med Bundesliga streaming?
Ja! Men det krävs att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto - en summa du sedermera kan välja att ta ut när du inte längre känner ett behov av att streama mer. Man behöver alltså inte spendera eller spela för pengarna.
Kan man streama Bundesliga till TV?
Eftersom du streamar via en mobil enhet, dator eller läsplatta kan du casta streamingen till din TV, alternativt koppla in din dator till TV:n med en HDMI-sladd eller liknande beroende på enhet.