Oddsbonusar

Oddsbonusar – vi har Sveriges bästa lista där du på nolltid kan hämta en sprillans färsk betting bonus, samt med all information du behöver om fenomenet. Sätt tänderna i vår odds bonus lista! Givetvis rekommenderar vi enbart svenska spelbolag som följer lagstiftningen.

Sveriges bästa Betting Bonus lista

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Här ovan ser du Sveriges allra mest seriösa lista över oddsbonusar och bettingkampanjer. Det finns många andra sajter och leverantörer som försöker göra reklam för spelbolag, men hos Spelbloggare kan du lita på att alltid hitta den bästa listan över aktuella bonusar idag. Och anledningarna till det är egentligen flera stycken.

 • Tuffa krav på spelbolag som får ta plats på listan
 • Unika och exklusiva bonusar som inte går att hitta på andra ställen
 • Enbart svenska spelbolag (med licens från Spelinspektionen)
 • Recensioner av spelbolagen
 • Inbördes ranking av de hetaste spelbolagen just nu

Alltid nytt skoj i vår bettingbonus-lista

Genom att hela tiden hålla ett öga på vår lista med oddsbonusar ser du till att hitta spelbolagen som är hetast just nu – och som du bör prova innan det är för sent. Det kan handla om att man håller på att höja sina odds på alla marknader för att locka kunder, att man erbjuder en generös exklusiv bonus eller att man helt enkelt precis har lanserats i Sverige.

Det finns många anledningar som gör att spelbolagen kan anses extra heta för tillfället, men för att du ska slippa hålla koll på hela marknaden i Sverige gör vi det åt dig.

Genom att också prova nya spelbolag med jämna mellanrum ser du till att inte behålla alla dina ägg i en och samma korg, utan sprider istället ut det på flera olika konton och sprider därmed dina risker. Dessutom får du på så sätt ta del av fler bonusar, fler möjligheter att hitta det högsta oddset och såklart fler oddsmarknader generellt sett. Detta eftersom olika spelbolag satsar olika hårt på sporter.

Därför ser vi på Spelbloggare alltid till att ställa höga krav på alla spelbolag som vi för in på den lista över aktuella oddsbonusar 2021 som finns på sajten. Detta för att vi ska kunna gå i god för att det är ett spelbolag som bidrar till en rolig spelupplevelse, men också tar hand om sina kunder med ett fett utbud och en generös bonus för sina nyregistrerade konton.

Oddsbonusar är den bästa starten på ditt spelande

Hur får du den allra bästa starten hos ett nytt spelbolag? Självklart genom att ta del av en välkomstbonus och utöka ditt spelkonto med mer cash direkt. På den svenska spel- och bettingmarknaden har det blivit närmast standard att spelbolagen nu erbjuder någon form av bonus till nya kunder, och för att göra det enkelt har vi på Spelbloggare valt att sammanställa marknadens hetaste bonusar just nu.

En viktig sak att ha med sig är att den här listan hela tiden uppdateras. Ibland vill nya spelbolag ta sig in på marknaden och ser då till att erbjuda nya kunder en generös välkomstbonus. Men det är inte bara bonusen som avgör var på listan ett spelbolag placeras. Det finns också flera andra anledningar som kan ligga bakom våra rekommendationer.

Ett sätt att stärka spelupplevelsen

Men det viktigaste som ny kund är att man väljer ett spelbolag som passar ens preferenser – och ofta är det ett bra tecken om spelbolaget i fråga erbjuder en oddsbonus. Det tyder på att man tar sina kunder på allvar och vill leverera en fantastisk spelupplevelse redan från första stund. Detta säger sig själv att det är enklare att ha roligt med ett fetare saldo inne på bettingkontot.

Det finns också många olika typer av bonusar och det är ännu ett område som vi kommer för att hjälpa dig inom. Det kan röra sig om rena insättningsbonusar, eller gratisspel, eller rent av boostade odds. Allt för att välkomna nya kunder som registrerar ett nytt konto hos spelbolaget. För att hjälpa dig att se igenom denna djungel av olika spelbolag, kampanjer och erbjudanden har vi fört ihop en lista med de bästa spelbolagen just nu.

Om du letar efter ett nytt spelbolag att registrera dig hos rekommenderar vi varmt att slå ett par blickar på den långa lista med oddsbonusar som finns här på sajten. På så sätt får du koll på vilka spelbolag i Sverige som är hetast just nu, var det går att hitta den mest generösa välkomstbonusen och all annan möjlig info som kan vara aktuell.

Gynnar spelarna

En betting bonus är ofta en bra start på ett äventyr hos ett spelbolag och gör att den första insättningen växer sig starkare och större. I slutändan gynnar det dig som spelare, eftersom det ger dig mer svängrum och mer pengar att spela för – något som sedermera leder till fler och större chanser att vinna. Ja, vad mer kan man önska?

Förhoppningen är att vinna stora pengar och med ett större saldo kan du helt enkelt antingen skruva upp insatser eller lägga fler onlinebets.

Vi rekommenderar dock inte att bli fartblind om spelsaldot snabbt skulle växa, utan betrakta vartenda spel som en risk att förlora riktiga pengar.

Med en odds bonus – mer att spela för

Det allra viktigaste med att tillskansa sig en ny oddsbonus när man registrerar ett nytt konto hos ett spelbolag är att man drygar ut sin egen spelkassa. I många fall handlar det om rena insättningsbonusar, som innebär att det insatta beloppet matchas och i många fall dubblas direkt. Om du sätter in 100 kronor får du exempelvis totalt 200 kronor att spela för när du loggar in på ditt spelkonto.

Med andra ord får du mer pengar att spela för – och kan därmed lägga fler bets eller helt enkelt öka insatsen på dina spel. Det bidrar i sin tur till högre vinster när matcherna tickar in som de ska.

Anledningarna till att skaffa en oddsbonus när man registrerar nytt spelkonto är många och för spelbolagen är det ett sätt att visa att man tar din närvaro på allvar. Det är ett bra tecken om spelbolaget har en generös välkomstbonus, eftersom man uppenbart är måna om att du ska trivas på sajten och få en bra start.

En oddsbonus är i korta drag en bonus som du som nyregistrerad kund får i samband med registreringen. Ofta kräver det någon form av motprestation, alltså en insättning av egna pengar, för att låsa upp bonusen. Det gör att du både har dina insatta pengar och bonuspengarna att spela för som ny kund på spelbolaget.

Insättningsbonus i olika former

Men samtidigt ska man ha med sig att insättningsbonusar kan se olika ut – och att alla spelbolag inte använder sig av samma upplägg för sina oddsbonusar till nya kunder. Det är här vi kommer in i bilden, eftersom vi jämför spelbolag och jämför bonusar som finns på den svenska marknaden idag.

Med hjälp av vår bonuslista kan du alltid hitta marknadens just nu hetaste spelbolag och mest generösa bonusar – men tänk också på att insättningsbonusar kan se annorlunda ut. Därför gäller det att hitta ett spelbolag som har en bonus som passar dig och vad du tycker är bra.

Men vilka olika bonusar finns det? Vad behöver man veta? Det ska vi gå igenom nedan, men vi kan konstatera att spelbolagen har valt att hitta sin nisch för att försöka tilltala sin målgrupp av spelare. En stor mångfald av spelbolag i Sverige har gjort att bettingälskare gynnas, eftersom det både ger ett större utbud och en större bredd i vad som erbjuds.

För att konkurrera med varandra har spelbolagen hittat nya lösningar och nya sätt att locka nya kunder, med trevliga tolkningar av vad en välkomstbonus kan vara. Det är dessa olika varianter på en insättningsbonus som vi går igenom nedan.

Oddsbonusar

Välkomstbonus

En välkomstbonus är precis vad det låter – en bonus som erbjuds till nya kunder och som fungerar som en välkomstpresent i samband med att man registrera sitt konto. Det här blir ett sätt för spelbolagen att locka till sig nya kunder, och för oss som älskar betting att få bonusar hos flera olika spelbolag när vi vill byta spelbolag att spela hos.

Numera är det här den enda bonusformen som är tillåten, med tanke på regleringen av den svenska spelmarknaden och regelförändringar som senare har skett. Det gör att spelbolagen inte kan locka dig med erbjudanden och kampanjer under tiden du spelar på sajten, men däremot går det att erbjuda en generös välkomstbonus i samband med den första registreringen.

Det handlar om en välkomstbonus per kund – per spelbolag – och det innebär att du behöver se till att utnyttja den till max. Vår rekommendation är att ta ut det mesta möjliga av bonusarna som finns tillgängliga, eftersom det ger dig en större startkassa när du ska börja spela online.

Insättningsbonusar

Precis som med välkomstbonusar ligger en stor del av förklaring i namnet insättningsbonusar. Det är en bonus som du får i samband med en insättning och det är ofta att välkomstbonusen är en ren insättningsbonus.

Det vanligaste på den svenska marknaden är att en rak insättningsbonus erbjuds – då ett belopp matchas upp till en viss procentsats och sedan betalas ut som en bonussumma. Exempelvis är en vanlig bonus 100 % upp till 100 kronor. Det innebär att du kan få ut totalt 100 kronor i bonusbelopp och att du då behöver göra en insättning som matchas hundraprocentigt upp till det beloppet. I det fallet rör det sig om en insättning på 100 kronor som sedan ger 100 kronor extra att spela för.

Insättningsbonusar har funnits med i många år och anledningen till det är enkel. Det är nämligen den enklaste, mest logiska formen av bonus som har blivit uppskattad av spelare sedan länge. När man ska betta online är det underförstått att man behöver göra en insättning för att kunna spela – men om man då får en bonus som ger en extra liten bonussumma bredvid den insättning man ändå tänkt göra blir det en välkommen överraskning.

I listan ovan finns det många exempel på insättningsbonusar och vår rekommendation är att hitta ett spelbolag som passar dina preferenser, utnyttja bonusen och ha kul med betting. Det är precis den typen av ansvarsfullt spelande som gör att betting är så rolig.

Gratisspel

Ett gratisspel är precis som det låter en form av bet som inte kostar någonting och som av den anledningen inte är belagt med någon risk. Du kan få ett gratisspel som en del av en kampanj när du reggar dig hos ett nytt spelbolag, som då vill låta dig prova på oddsmarknaden utan att riskera dina egna pengar.

Gratisspel fungerar på lite olika sätt hos olika spelbolag – och det finns ofta omsättningskrav som är direkt kopplade till gratisspel. Exempelvis kan du behöva omsätta din vinst för att kunna plocka ut den hur som helst till ditt bankkonto.

Riskfritt spel

Många spelbolag erbjuder riskfritt spel till nya kunder som ett sätt att välkomna dessa på ett bra sätt. För dig som kund är det också ett roligt sätt att lägga ett bet på en match utan att riskera några egna insatser – men samtidigt ha chansen att faktiskt vinna stora vinster om du lyckats sätta ditt bet.

Till syvende sist kommer det faktiskt ner till att likna lite av casinovärldens motsvarighet till free spins. Det är alltså ett sätt att spela om pengar – utan att spela för dina egna pengar. Samtidigt som du ändå har chansen att vinna pengar. Lät det krångligt? Det är det egentligen inte alls.

Många använder sig av riskfria spel på ett lite speciellt sätt och låter det bli ett sätt att testa ett högre odds, ett skrälltips eller helt enkelt en större kupong med matcher. Men märk väl att spelbolagen ibland kan ha restriktioner för exakt hur ett riskfritt spel får användas och att det gäller att läsa det finstilta innan man placerar sitt första riskfria spel online.

Regler för betting bonusar 2021

Bettingbonusar är ofta en generöst välkomstgåva från spelbolaget i samband med din registrering, men det ska inte misstas för gratispengar eller någonting som du får ta del av utan motkrav. Detta eftersom det inte ska gå att missbruka systemet och bara söka sig till nya spelbolag, hämta in bonuspengar och åka vidare mot nästa guldgruva. Därför har spelbolagen olika former av regler och bonusvillkor kring sina oddsbonusar.

I grunden är det liknande krav och regler som återkommer hos de allra flesta aktörerna på marknaden, men exakt hur kraven ser ut eller hur de är utformade för just den specifika bonusen varierar. Men skyddsnätet med regler är detsamma på många ställen och därför är det rimligt att ha en viss koll på hur det fungerar för att också ha en förståelse för vad som väntar när man tar del av en oddsbonus online.

Dels kan det röra sig om rena omsättningskrav. Det innebär att den delen av ditt saldo som utgörs av en bonus måste omsättas innan det i praktiken är dina pengar som då kan göra precis vad du vill med.

En bonusomsättning innebär att man behöver spela för bonusbeloppet x antal gånger. Det innebär i praktiken att du behöver lägga spelkuponger till ett visst totalvärde, innan det är dina pengar rakt igenom. Det kan handla x4, x6, x10 eller upp till x30 bonusbeloppet. Se till att jämföra bonusvillkoren hos olika spelbolag innan du registrerar dig för att ha koll på med vilka förpliktelser som din bonus kommer.

Betting Bonus

Låt inte din bonus brinna inne

En viktig poäng att göra och ha med sig är också att bonusbeloppet måste omsättas inom en viss tid. Det är alltså inte bara en total beloppsbegränsning vi pratar om, utan också en tidsbegränsning inom vilken hela bonusbeloppet måste ha omsatts för att pengarna inte ska brinna inne. Det brukar röra sig om mellan 30-90 dagar, men det kan både vara mer och mindre än det också. Håll koll på det innan du registrerar dig för att inte hamna i en situation där pengarna brinner inne.

Det ska dock poängteras att pengarna som kan brinna inne för att man inte hunnit omsätta bonusbeloppet innan tiden går över bara är bonusdelen av din insättning. Din egen insättning, alltså pengarna som från början var dina, kan spelbolaget inte röra. Däremot kan du ha förlorat delar av ditt saldo och då finns risken att spelbolaget räknat de förlorade pengarna som din insättning, och kvarvarande pengar som bonusbeloppet. Se med andra ord till att försöka omsätta bonusen så fort du kan.

Minimumodds

En del av omsättningskraven är också minimumodds. Det är alltså en viss summa som ska omsättas i det totala beloppet som har lagts på spelkuponger, och detta ska göras inom en viss tid, men det finns också andra begränsningar. Du kan inte bara lägga stora spelkuponger till låga odds och räkna det som en omsättning.

För faktum är att det ofta krävs ett minimumodds för att ett bet ska räknas till omsättningen och kvalificeras till densamma. Detta är också tydligt utskrivet redan i bonusvillkoren och går att läsa sig till innan man registrerar sig hos spelbolaget och tar del av bonusen i fråga. Det är en viktig del av ansvarsfullt spel online att ha koll på den typen av saker för att inte riskera att hamna i en onödig situation.

Minimumoddset kan gå så lågt som 1,30 eller 1,40 men kan också röra sig på högre nivåer som 1,80 eller rent av 2,00 gånger pengarna. Det här varierar kraftigt och tillsammans med övriga omsättningskrav är det viktigt att ha koll på, inte minst när man ska jämföra olika spelbolags oddsbonusar för att hitta det som passar en själv bäst.

Giltighetstid

Precis som redogjorts för ovan finns det en giltighetstid för bonusarna och det brukar egentligen ta två olika skepnader. Dels finns det en tidsram inom vilken som bonusen måste omsättas för att själva bonusbeloppet ska låsas upp och vara fritt att göra vad man vill vara. 60 dagar är någon form av standard, men det här kan variera.

Men det finns också en giltighetstid för bonusen. I samband med registrering kommer du hos många spelbolag att erbjudas en bonus, men denna bonus brukar bara ha en viss giltighetstid. Alltså en period under vilken bonusen är tillgänglig att plocka ut. Du kan alltså inte plocka ut den när du vill, utan inom en viss tid ifrån det att du registrerar ditt konto.

Bonuskod kan behövas

Förr i tiden var det väldigt vanligt med olika bonuskoder för att aktivera erbjudanden, lite som du använder rabattkoder eller bonussiffror hos olika andra nätbolag där du köper saker. E-handel har blivit allt vanligare och där är bonuskoder i olika former någonting som man ständigt jagar för att få ut det maximala av sitt köp.

Men så fungerar det inte riktigt i bettingvärlden längre. Här finns det istället andra sätt att tillskansa sig bonusar, och ofta är det enklaste att klicka sig vidare direkt via en bonuslista eller liknande. Därmed har vi sammanställt olika bonuslänkar i en lång lista ovan, där det är enkelt för dig att bara klicka dig vidare för att sedan få bonusen.

Detta fylls numera i automatiskt och det behövs i de allra flesta fallen ingen bonuskod. Om det behövs framgår det tydligt i bonuslistan. I sådana fall fyller du i den i samband med registrering, men kan också kontakta kundtjänsten i efterhand för att få bonusen aktiverad om det inte har skett. Var noga med att ange var du har hittat bonusen för att de ska kunna ge dig rätt bonus – med tanke på att vi ofta har unika och extra bra bonusar tack vare vårt nära samarbete med spelbolagen.

Tillfälliga kampanjer

Det man också ska ha med sig att bonusar och erbjudanden i många fall inte är permanenta, utan både rörliga och tidsbegränsade. Om du hittar en bonus du gillar kan det därför vara en bra idé att utnyttja den innan den avaktiveras och det inte längre går att registrera sig och få samma generösa bonus.

Kampanjer som är tillfälliga kan dock vara nyttiga att ta del av, eftersom dessa ofta är tidsbegränsade till en kort tid och eftersom det ofta rör sig om extra bra erbjudanden. Inte sällan är det kampanjer som är kopplade till någon stor match eller något stort evenemang. Passa då på att utnyttja en extra stor kampanj när du har möjlighet.

Helt andra former av bonusar – tillfälliga

En vanlig typ av erbjudanden av den här formen är så kallade förhöjda odds. Det innebär att spelbolaget i fråga har höjt oddset på en eller flera oddsmarknader, på en eller flera matcher. Det innebär i praktiken att du får ut mer av dina vinster – eftersom oddset du investerar dina insatser på är högre och den potentiella vinsten därmed högre. Samma spel, bara det att oddset är högre.

Det är såklart ett sätt att locka spelare till sin sajt, men det är också ett väldigt bra tillfälle för dig som älskar betting att faktiskt spela exakt samma spel men till ett högre odds. Vem vill inte vinna mer om det går, utan att spelet i sig förändras? Det är såklart ett tillfälle som man bör utnyttja om det stämmer väl överens med vad man hade tänkt spela.

Oddsboostar är ett annat ord för egentligen samma sak. Boostade odds kan också sträcka sig över flera oddsmarknader eller en hel match, något som gör att oddset generellt sett på den matchen höjs. Men återigen varierar det här från spelbolag till spelbolag. Mer kan du läsa om där vi listar sådana kampanjer som nu är aktuella.

Läs alltid det finstilta på oddsbonusar

Som redogjorts här ovan finns det massvis med aspekter som behöver tas in i beaktande när man väljer en oddsbonus och det är inte så enkelt som att man bara ska utgå ifrån att den bonus med högst belopp också är den som är bäst. Det finns nämligen andra saker som också påverkar hur attraktiv en bettingbonus faktiskt är.

Därför rekommenderar vi varmt att alltid läsa regler och villkor för alla bonusar du tar del av. Då kommer du att ha koll på läget redan innan, och riskerar inte att hamna i en situation där du inte vet vad som krävs av dig för att ta del av bonuspengarna. Det är inte heller särskilt tidskrävande och spelbolagen är skyldiga att tydligt annonsera bonusvillkoren i samband med att du tar del av bonusen.

Spela med insättningsbonus utan omsättningskrav

Insättningsbonus utan omsättningskrav är utan tvekan den allra bästa typen av oddsbonus som finns på marknaden och om du har möjlighet att ta del av en sådan finns det inte mycket att tveka på. Det innebär nästan att du får ta del av gratispengar – bara genom att registrera dig som ny kund och sätta igång med spel på en ny sajt.

Det kan vara att insättningsbonusen är belagd med andra krav, som att du måste göra en viss insättning i samband med din registrering, men att man inte behöver omsätta bonusbeloppet alls innebär att pengarna snart är dina, fria att göra precis vad man vill med.

Odds bonus utan insättning

Odds bonus utan insättning är en annan typ av bonus som alltid välkomnas och som det inte finns någon anledning till att inte gilla. Det betyder i praktiken att du bara behöver registrera dig – och vips kan du sätta igång att spela. Du behöver alltså inte ens göra en egen insättning med pengar för att fylla på ditt spelkonto.

Dessa har vi såklart samlat och så fort det finns ny välkomstbonus utan insättning på den svenska spelmarknaden har vi koll, och lägger till den till vår bonuslista. Det är nämligen den typen av erbjudanden som vi aldrig vill att någon ska missa.

Det man däremot ska ha med sig när det kommer till bettingbonusar utan insättning är att dessa ofta har andra krav, som exempelvis högre omsättningskrav. Detta är dock naturligt eftersom det rör sig om gratispengar som du inte har behövt riskera några egna pengar för att ta del av. Du kan när som helst utöka spelkassan med en egen insättning, som inte påverkar bonusen.

Lockar en casino bonus mer?

Betting är såklart det allra roligaste för den som älskar sport, men det finns andra spel och spänningsmoment online som kan ta del av. Numera har casinomarknaden växt sig ännu starkare i Sverige och det finns massvis med roliga alternativ på casinospel att spela online.

Vill du hitta Sveriges bästa bonus för casino, rekommenderar vi att kolla närmare på sidan för casinobonusar, som ofta är generösa. Det finns massvis med olika casinon online i Sverige och det är bara att vraka.

Spelbloggare.se har stenkoll på alla typer av onlinespel och fokuserar inte bara på betting, även om det är sportbetting som är vår huvudsyssla på sajten. Casino, poker och andra roliga spel online finns alltid tillgängliga via vår sajt för att du som kund ska hitta de bästa bonusarna på olika ställen.

Vanliga frågor om oddsbonusar


Finns det bonusar över 100 kronor?
Ja, men just nu finns det regleringar som hindrar vissa spelbolag från att ha en större bonus. Bet365 och Tipwin är två exempel på bra spelbolag vi kan rekommendera som har en högre bonus. Båda går att hitta i vår bonuslista. 

 

Ja, men just nu finns det regleringar som hindrar vissa spelbolag från att ha en större bonus. Bet365 och Tipwin är två exempel på bra spelbolag vi kan rekommendera som har en högre bonus. Båda går att hitta i vår bonuslista. 

 


Vad betyder spellagen för bonusreglerna?
Det innebär bland annat att man bara får ta del av en bonus per spelbolag/kund. Det innebär att casinomarknaden har tillfälliga restriktioner, men dessa påverkar inte oddsmarknaden.

Det innebär bland annat att man bara får ta del av en bonus per spelbolag/kund. Det innebär att casinomarknaden har tillfälliga restriktioner, men dessa påverkar inte oddsmarknaden.


Vad är ett omsättningskrav och hur fungerar det?
Bonusbeloppet du får ta del av i din bonus behöver omsättas ett visst antal gånger innan det tillfallet dig helt och hållet. Först då är du fri att göra vad du vill med pengarna, och till exempel plocka ut pengarna. Omsättning innebär att man måste lägga spelkuponger för x gånger bonusbeloppet. Detta måste ske till ett minsta odds och inom en viss tid. Läs bonusvillkoren hos ditt spelbolag.

Bonusbeloppet du får ta del av i din bonus behöver omsättas ett visst antal gånger innan det tillfallet dig helt och hållet. Först då är du fri att göra vad du vill med pengarna, och till exempel plocka ut pengarna. Omsättning innebär att man måste lägga spelkuponger för x gånger bonusbeloppet. Detta måste ske till ett minsta odds och inom en viss tid. Läs bonusvillkoren hos ditt spelbolag.


Hur många bonusar kan jag spela med?
Det är en bonus per spelbolag/kund. Men det går att registrera sig hos flera spelbolag för att därigenom ta del av flera bonusar.

Det är en bonus per spelbolag/kund. Men det går att registrera sig hos flera spelbolag för att därigenom ta del av flera bonusar.


Hur fungerar en odds bonus?
Det varierar, men det vanligaste är att nya kunder får en välkomstbonus i samband med att man registrerar ett nytt konto och gör sin första insättning.

Det varierar, men det vanligaste är att nya kunder får en välkomstbonus i samband med att man registrerar ett nytt konto och gör sin första insättning.

Våra rekommendationer för säkert spel

Ansvarsfullt spelande är en viktig del av betting online och någonting som vi på Spelbloggare tar på största allvar. Det finns massvis med viktiga tips som du behöver ta till dig för att inte riskera att fastna i en situation där betting inte längre är roligt, utan där det är andra saker som styr ditt spelande online.

 • Sätt en budget – och håll dig till den när du spelar online
 • Jaga inte förluster
 • Låt glädjen styra ditt spelande – spela inte när du är arg eller nedstämd
 • Bli inte blind för höga bonusar
 • Spela inte för pengar du inte har – låna aldrig pengar för att betta på nätet
 • Spela inte med för höga insatser

Om du har problem finns det alltid hjälp att få. Om du dessutom ser till att spela hos ett spelbolag med svensk licens måste dessa uppfylla ett antal krav för säkerhet och tryggt spel. Annars kan du alltid vända dig till Stödlinjen.se för att få hjälper – eller anmäla dig till Spelpaus.se för att blockera ditt personnummer från att registrera nya spelkonton på nätet.

By