Streama sport online

Spelbloggare Publicerat: 25 februari 2021

Att streama sport live online har aldrig varit enklare och så lättillgängligt förut – för precis vem som helst. Guiden till hur man kan se sport på nätet levererar vi på Spelbloggare.se tillsammans med våra samarbetspartners.

Tack vare betting- och spelbolagen har en helt ny värld öppnat upp sig gällande just livestreamad sport. Faktum är att även du som inte ens är intresserad av spel kan använda dessa tjänster för gratis sport streams, men ännu mer fördelaktigt blir det förstås som ett komplement till livebetting. Det är huvudtanken med tjänsterna.

Flera spelbolag äger rättigheterna till flera av de största sporteventen och ligorna just nu. Dyra abonnemang är ett minne blott. Det finns numera enklare samt bättre sätt att streama sport live.

Sport stream – varför det finns

Dyra TV-kanaler och streamingtjänster har dominerat marknaden för sport streaming under en lång tid, men sedan några år tillbaka har spelbolagen blivit en fundamental del av marknaden och eftersom det finns ett värde i att erbjuda sport streams för deras del, kan det utnyttjas av i princip vem som helst. Sport streams finns till för dig – oavsett intresse av spel.

Förut letade folk därför ofta efter vad som kallas – fulstreams – men dessa håller sällan speciellt hög kvalitet, varken sett till bildskärpa, upplösning eller flytet i streamen. Gratisalternativen är nu istället precis lika bra som betalditona – vi ser ett behov av ett fler får relevant information om dessa.

Anledningen till varför sport streams erbjudits är för att spelbolag vill addera ett komplement till livebetting, där man både kan spela på matcher samtidigt som man följer dem live.

Men man behöver inte vara intresserad av att tippa för att använda tjänsterna. Kraven kan se olika ut från ställe till ställe; ett fåtal kräver exempelvis att man varit aktiv sett till spelande det senaste dygnet eller veckan, men hos de flesta är det enda lilla motkravet att man har ett positivt saldo på kontot – aktiv som icke-aktiv.

Det innebär alltså att man kommer behöva sätta in en liten summa, där minimum oftast är på 50 kronor, och att man sedan bara kan låta den ligga kvar på ens spelkonto. När – om – man inte finner ett intresse av att streama sport mer kan man därför bara göra ett uttag.

Sport streaming – bäst alternativ

  • Bet365: Störst utbud
  • Unibet: Mängder av fotboll
  • ComeOn: Uppstickare med stort utbud och hög kvalitet
Bet365
Upp till 1 250 kr i spelkrediter

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Till Bet365
Unibet
Sätt in 100 kronor - få 100 kronor gratisspel!

+18. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!

Spelbolag med live streaming finns det en radda av, men precis som på övriga tjänster skiljer utbudet sig åt. Absolut störst på sport streaming är Bet365, som streamar hundratusentals event om året, men Unibet är inte långt på efterkälken och ComeOn är ännu ett alternativ värt att se över. Deras utbud växer också för varje månad som går.

Om man öppnar konton på dessa och sätter in en summa om på 50 eller 100 kronor samt sedermera har ett fortsatt positivt saldo på det, då har du tillgång till sport streaming när som helst och var som helst.

Man kan med andra ord bara låta pengarna ligga kvar där – och ha tillgång till streamad sport i toppklass. Många som inte alls eller bara är måttligt intresserade av betting använder sig faktiskt av den här metoden.

Givetvis blir dock sport streaming, enligt odds, ännu lite roligare tillsammans med betting. Det är två saker som passar varandra som handen i handsken.

Gratis streamad sport – exempel:

Hos ovanstående spelbolag tipsar vi om en del av deras utbud med gratis streamad sport, men glöm inte – utbudet är betydligt mycket större; tusentals sportevent vecka in och vecka ut.

  • Fotboll: La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Coppa Italia, Copa del Rey, Ligue 1, Eredivisie, FA-cupen och Allsvenskan (om du befinner dig utomlands).
  • Ishockey: CHL (Champions Hockey League), KHL, DHL och SHL (om du befinner dig utomlands)
  • Tennis: Australian Open, Franska Öppna och US Open.

Detta är alltså bara ett litet, litet axplock av vad man blir erbjuden att se. Visste du att de sajter vi samarbetar med, som har gratis streamad sport, på egen hand streamar upp mot hundratusentals event samt matcher – varje år. Det är allt från små, okända ligor och lag till de största matcherna.

Gratis sport stream – exempel:

Så, hur gör man för att ta del av sport streaming hos våra samarbetspartners? Låt oss förklara proceduren steg för steg.

  1. Klicka på länken hos den sida du vill streama hos.
  2. Öppna ett konto.
  3. Gör en insättning, minsta möjliga räcker. Det brukar vara på 50 eller 100 kronor.
  4. Se sport streaming från alla möjliga ligor, event och matcher.

Observera att kraven kan se annorlunda ut från sida till sida; att det på vissa faktiskt kan krävas att du bara sätter in pengar och låter de ligga, medan andra kan kräva en viss aktivitet. Men hos bland andra Bet365 räcker det med minst 50 kronor på spelsaldot, alldeles oavsett om du väljer att betta eller ej. Samma sak hos Unibet.

Vår rekommendation är emellertid att du ser över samt dubbelkollar detta om du alltså är medveten om att du inte skapar kontot för att senare spela. Det är dock inga större krusiduller, men det är alltid smart att se över så att alternativet passar just dig.

Sport live streams

För den som brukar leta efter så kallade “ful streams” på nätet, finns klart bättre alternativ. Sport live streams i bästa möjliga kvalitet – på matcher och ligor som annars kostar en hel del att få tillgång till.

Istället för undermålig kvalitet, laggande sändningar och störande pop-ups kan man hitta sport live streams via våra samarbetspartners – kostnadsfritt och enkelt. Det finns bettingsajter med stort utbud av sport streams och de är utan tvekan det bästa alternativet, om ni frågar oss.

Fördelen med dessa, utöver att de det facto är gratis, är att man får en överskådlig bild av de bästa streamsen för varje dag och att man enkelt man hoppa mellan olika sportevent.

Såvida man har en schysst uppkoppling och en relativt modern enhet att streama i, är det sällan som man störs av att det laggar eller att kvaliteten sviktar. Det handlar i princip om alla smartphones och läsplattor som lanserats de senaste åren, men också datorer. Kan du titta på exempelvis Youtube utan bekymmer, då ska heller inte sport livestreams vara några problem. Perfekt, va?

Se sport gratis online

Men hur fungerar det här då – att man kan se sport gratis live på det här sättet?

Vi förstår att det kan märkas underligt eftersom det är ett så pass nytt fenomen och att man tidigare behövt betala relativt dyrt för att överhuvudtaget kunna se sport live. Det är betalningstjänster, livestreamingtjänster och TV-kanaler. Sånt som än idag kostar skjortan.

Spelbolagen gör precis samma sak som TV-kanaler eller liknande – de köper rättigheterna till de ligor samt event som de vill ha, men tar bara inte betalt för detta – eftersom de vill att gratis sport streams ska finnas till för de som spelar på matcherna. Det är alltså ett sätt för dem att konkurrera på en tuff marknad och även få folk mer intresserade av livebetting.

Därmed kan man se sport gratis online genom att enbart ha ett finansierat spelkonto. Många missar att den här möjligheten finns, men det blir mer och mer populärt – också i takt med att streamingtjänsterna får bredare utbud, men inte minst att kvaliteten är jämförbar med hur den är på TV eller andra tjänster för livestreamad sport.

Fotboll live streams lockar många

Absolut, man kan streama alla möjliga sporter – stora som små. Fotboll live streams lockar dock allra flest svenskar och just därför är utbudet på detta större än övriga sporter. Dessutom med rättigheterna till bland annat live streams för La Liga, Serie A och Ligue 1 – några av världens största ligor.

Du som letar live stream för fotboll har med andra ord möjligheten att se världens bästa spelare och lag – utan kostnad.

Live streama sport & livebetting – höj tempen

Tilläggstjänsterna med livestreaming på spelbolag har implementerats eftersom det i första hand finns ett stort intresse av livestreams och betting, inte minst livebetting. Man kan med andra ord få en fördel av att se matcherna kostnadsfritt samt bättre underlag för sina spel i samma veva.

Och även om man inte spelar live, är det förstås skoj att se ett eventuellt event man tippat på för att höja tempen och jobba in spelen.

Vi på Spelbloggare.se samarbetar med bettingsajter som streamar och genom att skapa dina konton via våra länkar, får du enkelt tillgång till livestreaming på högsta möjliga nivå. Du som vill spela kan också hitta oddsbonusar för boosta upp din spelkassa.

Men kom ihåg att även du som inte vill betta, kanske rentav är ointresserad av det, kan använda dessa streamingtjänster problemfritt och kostnadsfritt – efter det att du satt in en liten summa. Denna kan man dessutom ta ut när man inte längre är intresserad av att streama sport. Läs mer om våra bettingsidor med live stream.

Frågor och svar om att streama sport live & online

Vad är streaming för något?
Att du kan titta online och live med hjälp av en internetuppkoppling. Det finns, som säkert bekant, tjänster för detta gällande i princip allting - underhållning som sport - men de flesta kostar pengar. Helt till skillnad från hos våra samarbetspartners. 
Vad krävs för att streama sport live gratis?
Att du klickar dig till någon av de sajter som vi rekommenderar här, öppnar ett konto och finansierar det med minsta möjliga insättning. Sedan är det bara att titta på dina sport streams och när du inte har ett intresse längre, är det fritt fram att ta ut vad som finns på kontot.