Nya Bettingsidor

Spelbloggare Publicerat: 19 april 2021

Många nya spelbolag vill komma in på den svenska spelmarknaden och bettingsidor dyker upp här och var. Tack vare det det växande utbudet och konkurrensen är det en fröjd för alla spelare. Vi presenterar alla nya bettingsidor online.

Nya Spelbolag – Topplista:

Coolbet
100% - 500 kronor

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus!
Betinia
120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus!
Campobet
120 kronor gratisspel!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus
Smarkets
Spela med 0% provisionsavgift i 60 dagar!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!
No Account Bet
100% - upp till 2000 kronor bonus!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.5
Betyg
Hämta bonus!
Lucky Sports
Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!
Snabbare
100% upp 500 kronor + Extra 10 bonus spins på Book of Dead

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus!
Hajper
100% upp till 500 kronor + 10 Hajper spins on Book of Dead

18+ | Gäller nya kunder |Min insättning 100 kr | Erbjudandet gäller upp till 500kr | Med ”500kr tillbaka om du inte vinner” avses endast det bet som villkoras av Ultrabet-erbjudandet | stödlinjen.se |spelpaus.se |Spela Ansvarsfullt | Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus!
Fastbet
100% BONUS UPP TILL 5000 KR

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.0
Betyg
Till Fastbet!
Tipwin
100% - 1 000 kronor

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
3.3
Betyg
Hämta bonus!
Casumo
100% insättningsbonus upp till 500 kr + 40 freespins

18+ • Min. insättning 100 kr • 100% upp till 500 kr • 30x Omsättningskrav (bonus + insättning)• 40 free spins i Big Bass Bonanza värde 1 kr/st, omsättning 10x • Giltigt 60 dagar • Endast nya spelare. • Spela ansvarsfullt • http://Stödlinjen.se • Regler & Villkor gäller.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!
Interwetten
Testa direkt!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
3.0
Betyg
Hämta bonus!

Nya Bettingsidor 2021

Under året har vi fått se en mängd nya spelbolag komma till marknaden och vi räknar med att det bara kommer bli fler och fler. Den svenska, licensierade spelmarknaden är fortfarande ung och i takt med att den mognar, vågar också fler aktörer söka licensen. Dessutom finns det flera spelbolag som tidigare verkat på marknaden som vill tillbaka. 

Så fort nya bettingsidor lanseras, är vi på Spelbloggare.se bland de snabbaste – om inte de snabbaste – att marknadsföra dem. Ofta får vi också till unika dealar med spelbolagen, så att ni läsare ska få bättre nya bonusar att ta del av.

Det händer däremot att vi undviker att kasta upp nya spelbolag – om vi inte anser att de håller måtten för att konkurrera väl. Våra läsare och deras spelupplevelser kommer alltid först.


Vi på Spelbloggare.se marknadsför enbart spelbolag med svensk licens och det av etiska skäl. Konsumentskydd och spelarsäkerhet är någonting vi värderar extremt högt.  

Nya bettingsidor är i framkant

Någonting positivt med att nya bettingsidor kommer till marknaden är att de kommer med en stark innovationskraft; nya idéer och funktioner. Detta sätter också press på de större pjäserna, äldre spelbolagen, att förbättra deras produkter. Ett praktexempel på detta är hur spelbolagen optimerar sig för att få till snabba uttag.

Varför du ska testa ett nytt spelbolag

Om du har en kärlek till betting, då är det alltid ett bra alternativ att testa ett nytt spelbolag. Då kan man också passa på att hämta deras bonusar, vilket är ett vanligt knep att få in nya kunder. 

I bästa fall kanske man hittar en ny favorit som erbjuder bättre odds och utbud på ens favoritmarknader. I värsta fall, om man inte är förtjust i produkten, är det bara att testa en kort stund, ta ut pengarna och gå vidare till ett annat spelbolag. 

Annars är det inte enbart det faktum att det är nya bettingsidor som du med fördel bör öppna ett konto hos dem. För den som i långa loppet det facto vill vinna på betting, behöver lägga deras spel till marknadsbästa odds – och om desto fler spelbolag man har konto på, desto bättre odds kan man haffa. 

En del av de nya bettingsidorna har dessutom helt egna avdelningar av oddssättare, alltså att de inte köper in tjänsten från en extern part. Det brukar innebära högre samt bättre odds, just eftersom vissa kostnader då kapas. Ett praktexempel på detta är Coolbet, som vuxit sig starka i Sverige sedan de lanserades. 

Vad nya spelsidor bidragit med

Nya spelbolag har bidragit till extremt mycket för marknaden i stort – och förbättrat densamma avsevärt. Det är bara att jämföra hur spelmarknaden var utformad för ett antal år sedan, inom alla aspekter; användarvänlighet, odds, utbud och övriga funktioner. Mer eller mindre allt har blivit bättre de senaste åren.

Vi tar fram några praktexempel på hur vi anser att nya spelbolag förmått att höja kvaliteten på hela sportbettingbranschen.

Snabb betting

Ja, för några år sedan var det här inte ens ett fenomen, någonting man knappt talade om. Idag är det en självklarhet. Registreringsprocesserna var krångliga, uttagen tog flera dagar och produkterna för livebetting var rentav undermåliga.

Tack vare funktioner som Bank-ID och Trustly har marknaden helt och hållet revolutionerats. Numera kan man skapa ett konto hos de flesta spelsidor, hos alla nya bettingsidor, under loppet av en eller ett par minuter. Detsamma gäller snabba uttag – dessa får man oftast ut på kontot inom fem minuter. Givetvis beroende på vilken betalningsmetod man väljer.

Etiskt ansvar

Spelmarknaden har förbättrats avsevärt på en punkt – det etiska ansvaret från spelsidorna. Utöver de lagar och regler som gäller under rådande spellicens, är operatörerna snabbare på att ta kontakt och hjälpa spelare som uppvisar tvivelaktiga spelmönster. Från vilda västern, till en solid spelmiljö för svenskar. Många nya bettingsidor profilerar sig på just detta område.

Bättre odds

Konkurrensen bland spelbolagen är extremt gynnsam för spelarna. Till följd av att bettingsajterna numera får tampas rejält om kunderna, förbättrar de deras produkter. Och gällande just nya bettingsidor, är det just oddsen som brukar vara det viktigaste för spelare. Desto bättre odds, desto större vinstchanser. Nya aktörer har en betydande roll i det hela.

Nya bettingsajter som inte är konkurrenskraftiga gällande höga odds, de får sällan också lojala spelare till deras plattformar. Just därför är många av dessa i absolut framkant – och påverkar även de äldre spelsajterna till att höja deras återbetalning.

Lockar med större samt bättre bonusar

Spelare brukar uppskatta att erbjudas en odds bonus i samband med att de testar en ny bettingsida. Det är uppenbart varför: vem älskar inte att få chansen att spela med mer än vad man i verkligheten riskerar?

Marknadsföringen för nya bettingsidor är A&O – att exponeras mot nya kunder i en tuff konkurrenssituation. Därför brukar de vara mer på tårarna att dela ut extra stora bonusar, alternativt med bättre villkor. Och detta är bara att utnyttja. I våra listor presenterar vi direkt vilka erbjudanden de har, med tillhörande villkor.

I värsta fall, om man inte tycker om bettingprodukten, är det bara att ta ut sitt saldo och testa en annan sajt. Där blir bonusen det perfekta komplementet – en chans att testa på, utan att det blir för dyrt.

Fördelar med nya bettingsidor

Så, hur kan man summera det hela – vad är fördelarna med att testa nya bettingsidor? Ganska solklart, menar vi.

Att ”gifta sig” med en produkt är någonting många gör – alltså att de bara spelar hos ett spelbolag – och det har ett stort pris: man går miste om mängder av möjligheter att hitta fler spel och kommer heller inte kunna placera sina spel till bästa odds. Genom att använda flera bettingsajter, får du en fördel som spelare.

Dessutom finns det massvis av bra egenskaper de flesta nya spelbolag tar med sig; förbättrade funktioner för snabb betting, livebetting och snabba registreringar. Bara för att nämna tre exempel.

Grunden i det hela handlar hur som helst om att det är missgynnande att enbart använda sig av ett eller ett fåtal bolag. Genom att då kika in nya bettingsidor online, kan man på bara några minuter få upp nya konton. Varför inte testa redan idag?