Oddsbonusar Utan Insättning

De dyker sällan upp, men ibland delar spelbolag ut en odds bonus utan insättning. Så fort detta händer, uppdaterar vi vår lista med omedelbar verkan – just eftersom vi vet hur populärt det är bland er spelare. Gratis är alltid gott, eller hur?

Gratis oddsbonusar

Andra bra erbjudanden

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

  Till alla oddsbonusar!

Vad är en bonus utan insättning?

Precis vad det låter som – en bonus där du får erhålla genom att enbart skapa konto, utan något som helst krav på insättning. Gratis bonus utan insättning på odds används enbart, när det väl används, i marknadsföringssyfte eftersom det blir en förlustaffär för spelbolaget. Istället någonting fantastiskt för spelarna.

Finns det nackdelar med gratis bettingbonusar?

Eftersom de är just det – gratis – är det möjligen petigt att peka på nackdelar, men vad fallet oftast är med insättningsfria bettingbonusar är att de allt som oftast har höga omsättningskrav.

Det kan med andra ord ta lite tid innan ett uttag från spelkontot det facto är möjligt. Hur som helst uppskattar vi alltjämt dessa kampanjer – och med lite skicklighet samt flyt kan bonussumman helt klart växa till sig.

Anmärk här att det är viktigt att hålla koll på tiden du har för omsättningen – alltså hur mycket du måste ha spelat för innan bonusen annulleras. Detta står förstås klart och tydligt under bonusvillkoren, så risken för missförstånd ska inte vara särskilt stor.

By