Zimpler

Spelbloggare Publicerat: 11 maj 2021

Zimpler är skapat av och för svenskar, men finns även tillgängligt i Finland. Betalningsmetoden, som är en form av mobil plånbok, är omåttligt populär hos spelbolag och bland spelare på grund av dess enkelhet och möjlighet att betala på faktura.

Bettingsidor med Zimpler

Betway
Upp till 1000 kronor gratisspel vid förlust

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta Bonus!
Mr Green
500 kronor freebet

18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Fantastisk
Recension
4.1
Betyg
Hämta bonus!
Scandibet
få upp till 5000 SEK i bonus!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
3.2
Betyg
Till Scandibet!
Bethard
100% - 1000 kronor bonus!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Till Bethard!
Betsson
100% - 500 kronor

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!
Interwetten
Testa direkt!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
3.0
Betyg
Hämta bonus!

Zimpler Betting

Zimpler växer i popularitet som lösning för betting och anledningen är alldeles uppenbar: enkelheten. Det är varför många spelare fortfarande söker sig till sajter med Zimpler betting.

Du behöver skapa ett Zimpler-konto och kopplar det till ditt mobilnummer, varpå ditt konto är skapat på nolltid. Därefter kan du använda Zimpler för överföringar, göra insättningar samt uttag, och man kan välja alternativet faktura för att betala inom 14 dagar.

Observera att Zimpler är en metod som helt ska undvikas för personer mer spelproblem – just för att det finns en möjlighet att spela för pengar man saknar. Enbart den med kontroll över sitt spelande och som vill använda betalningsmetoden på grund av dess enkelhet bör se det som ett alternativ.

Zimpler på bettingsidor

Hos de flesta bettingsidor finns åtminstone upp till tiotalet olika betalningsmetoder och Zimpler är ett av de mer återkommande, även om det finns mer välanvända betalningslösningar – någonting som kan ses som sunt av anledning att folk helst vill undvika att spela på faktura. För den som hanterar det, finns det emellertid inga problem med att nyttja Zimpler. Man behöver för den delen inte spela på faktura.

Att skaffa Zimpler – oavsett om det är för att betta eller ej – är hur enkelt som helst. När man använder det som betalningsmetod, skriver man in sitt telefonnummer och får en verifieringskod. Sedan är det klappat och klart – du är nu redo att spela!

Insättning med Zimpler

 • Välj Zimpler som insättningsmetod.
 • Skriv in den summa du vill sätta in på spelkontot.
 • Välj den bank eller betalningsmetod du vill koppla till Zimpler-insättningen.
 • Du får ett SMS med en verifieringskod.
 • Bekräfta betalningen med verifieringskoden.
 • Klart! Du kan nu börja spela.

Uttag med Zimpler

 • Välj Zimpler som uttagsmetod.
 • Skriv in summan du vill ta ut.
 • Välj den bank eller betalningsmetod du vill koppla till Zimpler-uttaget.
 • Du får ett SMS med en verifieringskod.
 • Bekräfta betalningen med verifieringskoden.
 • Klart! Pengarna överförs nu till ditt konto.

Risker med Zimpler

Det finns framförallt en risk med att använda sig av Zimpler när man spelar på nätet – att man kan betala i efterhand, via faktura. Den som lider av spelproblematik, eller har tendenser till det, ska till alla pris undvika att betta med Zimpler.

Man ska aldrig spela för pengar man för tillfället inte har och alltid se över risken att man förlorar på sitt spelande. Utöver risk för skuldsättning, får den som inte betalat sin faktura på två veckor – 14 dagar – en förseningsavgift samt dröjsmålsränta på 8%. Det kan alltså bli en extremt dyr historia, inte minst om man bygger skulder på hög.

Allmänt om Zimpler

2012 kom Zimpler ut på marknaden och de används inom en uppsjö av olika branscher, däribland spelbranschen. Resultatet har blivit succé och hundratusentals människor i Sverige samt Finland använder sig av tjänsten, som finns för att förenkla transaktioner mellan konton och möjligheten till att betala på faktura.