Bettingsidor

Här hittar ni Sveriges bästa bettingsidor och spelbolag 2020 – enbart sådana med svensk licens, som uppfyller våra krav för säkert spelande och vars produkter håller hög nivå på områden som spelutbud, betalmetoder och snabba uttag. Dessutom med deras bonusar listade och jämförda på ett och samma ställe.


Svenska Bettingsidor 2020

18+ gäller för spel.
Regler och villkor gäller för alla bonusar.
Vi står för ansvarsfullt spelade.
Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.


Bettingsidor

Jämför: Snabblistad information om bettingsidor och deras bonusar

• I den här listan hittar ni Sveriges bästa bettingsidor och deras bonuserbjudanden. Genom att klicka vidare på länkarna får du mer information hos spelbolaget i fråga samt kunna ta del av deras bonusar.
• Bettingsidorna har svensk licens. Det betyder att dina uppgifter tas hand om säkert, att spelandet sker säkert och att lagar följs. Utöver de uppfyller de olika kriterier vi på Spelbloggare.se har för att marknadsföra ett spelbolag; att produkten håller tillräckligt hög kvalitet.

Varför använda sig av Spelbloggare.se?
Förhandlar
fram unika erbjudanden och bonusar med spelbolagen
Rättvisa jämförelseguider
Över 10 års erfarenhet i spelbranschen
Största bonusarna hos de bästa bettingsidorna
Enbart svensk licens och skattefria vinster

Betting sidor i Sverige

Att spela på odds och sport online, samt med ett brett utbud av aktörer, har vuxit i popularitet och fortsätter i samma stil. Tack vare det svenska licenssystemet har dessutom konsumentskyddet stärkts och kvaliteten hos spelsidorna höjts avsevärt.

När du tippar på sport kan du höja upplevelsen av att titta på dito. Framförallt är det också populärt i och med att det i större mån handlar om skicklighet, känsla och matematiskt kunnande snarare än tur, som på exempelvis casino och lotto. Det är på sätt och vis också ett mindre impulsivt spelande, även om man alltid ska vara på sin vakt; spela ansvarsfullt och inte för pengar man inte har råd att förlora.

På svenska bettingsidor, med licens, finns det på merparten – alla som vi marknadsför i listan – ett matigt utbud av spelmöjligheter; sporter, event och ligor att spela på. Det kan vara basket, fotboll, ishockey eller varför inte volleyboll? All professionell, alternativt semiprofessionell, sport i det stora hela. Pre- och livebetting. Om du dessutom använder flera spelbolag kan du med enkelhet jämföra oddsen på det spel som du är mest lockat av och ta det där högst odds erbjuds. Det är huvudanledningen till varför vi rekommenderar varenda en som spelar på odds, att göra det på flera olika bettingsajter.

Bettingsidor med svensk licens 2020

Svensk spellicens är det första du ska titta på när du letar efter nya bettingsidor att spela på. Det innebär att de verkar lagligt och är tillåtna att marknadsföra sig inom landet. Därtill betalar de skatt och dina vinster hos dem blir i sin tur skattebefriade, till skillnad från om du spelar hos ett spelbolag utan svensk licens. Detta har stärkt konsumentskyddet och innebär större rättigheter för dig som spelare, om det skulle uppstå någon tvister mellan dig och spelbolaget.

Om du mot förmodan och rekommendation väljer att spela på en bettingsida utan licens behöver du betala 30% skatt på dina vinster – något som går under det egna ansvaret. Dina uppgifter riskerar tas hand om på ett tvivelaktigt sätt och du kan bli helt rättslös i samband med uttag av vinster, tvister och andra ärenden.

För att bidra till en såväl säkrare som bättre svensk spelmarknad, kommer vi på Spelbloggare.se alltid bara marknadsföra spelbolag som erhållit spellicens samt sådana som vi menar uppfyller de krav som man ska kunna ställa på en spelsida. Det kan handla om spelutbud, hur bra odds, betalmetoder och möjligheter till snabba uttag, för att nämna ett antal exempel.

För att understryka det hela; välj alltid svenska bettingsidor – alltså sådana med licens. Då spelar du alltid tryggt och de regler och lagar som fastställts av svenska staten ska följas. Gällande lagligt spel på nätet är Spelbloggare.se din bästa hjälpreda.

  bettingsidor med svensk licens – hela listan och mer information!

Nya bettingsidor

Medan ett antal aktörer har blivit av med sin svenska licens eller helt enkelt valt att sluta verka inom Sverige, dyker flera nya bettingsidor upp på nätet och det handlar om flera händer fulla under en ettårsperiod. För dessa, som eventuellt sedan innan saknar en kundbas och större marknadsförtroende liksom marknadsandelar, krävs det ofta att de på ett eller annat sticker ut – och därför har också nya aktörer tvingat äldre sådana att utveckla deras produkter; erbjuda bättre odds och större spelutbud.

Desto fler bettingsidor, desto bättre sådana, med andra ord. Dessutom med olika teman och inriktade mot olika typer av spelare. Vissa är exempelvis bättre på traditionellt stora sporter medan andra är bättre på den nya tidens diton; esporten är förstås det klaraste av exempel.

På oss på Spelbloggare.se vilar därför ett stort ansvar att med precision och rättvisa mått jämföra nya spelbolag så att ni spelfantaster med enkelhet kan navigera er dit ni vill. Förutom att jämföra bettingsidor, odds bonus jämförelse, delar vi dessutom med oss av våra bästa tips och trix samt speltips på hemsidan. Här finns allt för den med intresse av sportbetting.

Några exempel på vad ni hittar hos oss är odds bonusar, jämförelse av bettingsidor, speltips och information om det senaste samt hetaste inom spelvärlden.

Bettingsidor utan konto

Spel utan konto är en sanning med modifikation och kan vara något missledande. När du spelar på en bettingsajt med svensk licens kommer du alltid behöva ett konto, men dessa öppnas på ett helt annat – och mycket enklare sätt – hos de aktörer som erbjuder denna funktion, “spel utan konto”.

Genom Bankidentifikation och legitimering på några sekunder skapas ett konto i bakgrunden, där dina relevanta uppgifter matas in och irrelevanta stannar hos dig. Processen att få upp ett konto förkortas därmed drastiskt i och med att du manuellt inte behöver skriva in de uppgifter som spelbolaget behöver och har rätt till om du ska spela hos dem. Du kommer heller inte behöva understryka din identifikation i samband med att du tar ut vinster, eftersom detta istället sker med bankidentifikationen.

I ett senare skede, efter att kontot skapats, kommer du enbart behöva använda Bank ID för att logga in på spelsajten. Du behöver därmed inte hålla koll på lösenord.

När du spelar hos spelbolag utan konto kommer du därför också kunna få dina uttag godkända på nolltid och att pengarna landar på kontot betydligt mycket snabbare än annars, allt som oftast inom loppet av några minuter.

Och det bästa av allt? Med betting utan konto, bankidentifikation, spelar du extra säkert och dina uppgifter är alltid i trygga händer.

  betting utan konto – hela listan och mer information!

Bettingsidor med snabba uttag

Snabba uttag är ett av de från spelarna och konsumenterna största kraven de har på spelbolag idag och när du spelar hos bettingsidor utan konto, eller med bankidentifikation, får du med enkelhet ut dina pengar på bankkontot blixtsnabbt. Det är en fråga om några minuter.

Om bettingsidan däremot saknar bankidentifikation kan uttagen dröja flera arbetsdagar, oftast mellan 1-6, innan de kommit till ditt bankkonto. Vill du vara säker på att få ut dina vinster snabbare än vinden, spela då på spelbolag som säkerställer snabba uttag. Nästintill alla de nya bettingsidorna har precis detta, eftersom det är så pass önskvärt bland spelarna.

Observera att vissa aktörer, även om de saknar bankidentifikation och spela utan konto-funktionen, kan erbjuda relativt snabba uttagsmöjligheter, men inte i närheten av lika snabba som sådana med.

Betting bonusar

Letar du efter nya, fräscha och bra bettingbonusar? Då har du kommit helt rätt. På Spelbloggare.se har vi bonuslistor, jämförelser och alla värdefulla nyheter från bet sidor. Du kan via våra länkar erhålla en betting bonus som välkomstbonus i samband med att du skapar konto hos en spelsida och gör din första insättning. Observera dock att det för svensklicensierade spelbolag enbart är en bonus per kund, om en sådan erbjuds. Däremot kan du få vissa fördelar och skoj tillägg som lojal spelare hos en aktör. Detta kan se ut på olika sätt.

När du hämtar din nya odds bonus bör du alltid titta närmare på reglerna som gäller för erbjudandet; som omsättningskrav, tid för att omsätta bonusen och till vilka odds dina spel räknas mot kraven. Detta skiljer sig alltid hos olika bettingsidor, varpå det kan vara värt att ta en extra minut för att läsa igenom vad som faktiskt gäller.

När du spelar hos något av spelbolagen i våra listor är det dock alltid med svensk licens, vilket innebär att de åtminstone följer de lagar och regler som gäller för spelaktörer på den svenska marknaden.

Bettingsidor bonus

Letar du efter odds sidor med odds bonus är Spelbloggare.se din bästa vän på nätet. Vi värderar, jämför och recenserar bettingsidor på daglig basis och presenterar de marknadens bästa betting odds bonusar. Vi har funnits uppe i över ett decennium och på denna tid varit den främsta hjälpredan för svenska spelare på nätet. Det finns en uppsjö av alternativ ute på marknaden och de bästa sådana hittar ni i vår fullständiga bonusguide.

Sidorna nämnda ovan är spelbolag med fullfjädrade produkter, men som också har olika nischer och står olika starkt på olika områden. Kom ihåg: desto fler spelbolag du använder – desto bättre odds kan du hitta på dina favoritspel!

Vad är en betting bonus?

Den stora majoriteten av bettingsidor erbjuder en betting bonus i samband med din första insättning och det ger en utmärkt möjlighet till att boosta upp spelkassan; få mer spel för pengarna och stärka dina möjligheter till att kamma hem stålar. Oavsett ditt bestämda mål är att vinna stort, eller spela mer i underhållningssyfte, ger med andra ord betting bonusar ett mervärde till dig som kund.

Hur fungerar en betting bonus, då? Det är olika, eftersom de olika välkomsterbjudandena är utformade på olika sätt och med olika krav. Det kan handla om allt från insättningsbonusar och gratisspel till vinstboostade kuponger.

Olika betting bonusar:

Insättningsbonusar

 • Den vanligaste formen av bonusar för betting är insättningsbonusar. Det innebär att du får din insättning matchad med en viss procent – allt från 100% till 500% – och att du således får mer att spela för. Dessa har alltid någon form av tak och i nästintill samtliga fall tillkommer ett omsättningskrav innan möjligt uttag till bankkontot samt övriga villkor.

Gratisspel

 • En annan betting bonus är gratisspel. Det betyder att då, efter att ha satt in en viss, ofta minimumbestämd summa, får ett gratisspel till visst värde att testa lyckan med. Dessa är till största del helt omsättningsfria och perfekta för den som normalt kanske inte har jättehög omsättning av spel, eftersom dina vinster kan tas ut nästan omedelbart. Glöm dock inte bort att läsa villkoren för den specifika bonusen och gratisspelet. Regler och villkor tillkommer alltid.

Betting bonus

 • En mindre vanlig, men ändå förekommande, betting bonus hos bettingsidor är kuponger med vinstboost. Då får du din första kupong, eller till och med fler, boostad med en bestämd procent, till en maxsumma – om den sitter. Det innebär att eventuell vinst blir ännu större. Här krävs det oftast att du har minst ett visst antal spel i din kupong, till minimumodds. Eventuell omsättning på vinsterna från dessa kan tillkomma, men normalt är de icke-befintliga eller låga.

Omsättningskrav

 • Omsättningskrav på bettingbonusar ska alltid beaktas eftersom de bestämmer hur svårt och hur lång tid det kommer ta innan du kan ta ut eventuella vinster på spel till ditt bankkonto. Generellt är det högre omsättning på högre matchningsprocent, alltså över den normala på 100%. Detta skiljer sig emellertid från alla aktörer och vissa satsar på bonusar som är mer lukrativa för spelarna för att i det långa loppet försöka få en lojal bas av spelare.

Bästa bettingsidorna

Omöjligt att säga eftersom alla bettingsidor har olika styrkor och andra svaga sidor, även om det förstås existerar betydande i kategorier som återbetalningsprocent, antal event med odds och möjligheten till att streama gratis. Somliga är inriktade på klassisk och populär sport i Europa, andra amerikanska sporter och vissa den nya typen av sektorer, som esport.

Därför kan vi omöjligt peka på exakt vilken sida som passar just dig och uppfyller dina önskemål, men när vi jämför bettingsidor går vi alltid efter ett antal kriterier.

 • Utbud av spel
 • Odds
 • Användarvänlighet
 • Betalmetoder
 • Snabba uttag
 • Odds bonus med villkor
 • Olika nischer
 • Lösning för spel i mobil, läsplatta och dator

Bästa bettingsajten – för just dig

Vilken bästa bettingsidan är omöjligt att sia och ofta är det att föredra att ha flera konton hos flera operatörer. Då kan du utnyttja deras betting bonusar och se till att du kan spela ditt spel till bästa möjliga odds. Dessutom är spelbolagen inriktade samt bättre eller sämre på olika områden – där vissa kan vara extremt vassa på svensk sport, men sämre på amerikansk dito. Vissa kan prioritera livebetting och andra vara mer inriktade på höga odds inför matcherna.

Vad som är positivt ur kundsynvinkel med det djup och den bredd som finns på marknaden, är möjligheten att testa nya bettingsidor. Om man inte är nöjd, är det bara att testa en annan. Är man nöjd, stannar man. Lojalitet för en betting sida är ingenting som är skrivet i sten och om man inte testar fler, är risken betydande att man missar någonting man hade funnit värde samt spelglädje i.

På Spelbloggare.se har vi i alla fall höga krav på de bettingsidor vi marknadsför på sajten. De måste först och främst ha svensk licens för spel, men också uppfylla övriga krav för hur en produkt ska vara och vad som efterfrågas av våra besökare. Av denna anledning har vi medvetet valt att undvika en del samarbeten.

Bettingsajter för nybörjare

Det kan vara förvirrande att kliva in i världen av betting och som nybörjare kan det vara svårt att veta var man ska börja. Första steget är att förstå varför man ska spela – om det är ett mål att eventuellt tjäna en slant eller bara för underhållningens skull. Sedan ska man också vara medveten om att enbart spela för pengar man riskerar att förlora.

Sedan är det svåra att veta vilka bettingsidor som är bäst för nybörjare och precis som för alla andra är det en smaksak. Vilket utbud de har är vitalt, om man exempelvis främst är ute efter att spela på en bettingsida med bäst odds på Premier League eller Allsvenskan. Andra faktorer är spelkänsla, design, bettingbonusar och vilka produkter de erbjuder. Betting, poker och casino är de tre huvudprodukterna. Även lotto och bingo på nätet är populärt.

Betalningsmetoder på bettingsidor

Bra, snabba och säkra betalningsmetoder är ett av de mest efterfrågade av kriterier när spelare letar efter nya bettingsidor – och hos de flesta med svensk licens kommer du hitta minst en handfull av alternativ. Vilken som passar bäst är upp till var och en, beroende på vilken bank man använder eller kanske olika e-plånböcker. För oss är det tre saker som vi vill se hos bettingsidor med deras betalningsmetoder: att de är snabba, säkra och att det finns flera alternativ. Gärna med Bank-ID, Trustly, Swish och E-plånböcker.

Bettingsidor med Trustly:

Trustly är mer eller mindre ett måste för att bli ett populärt alternativ bland de svenska spelarna. Genom tjänsten kan du sätta in och ta ut pengar från alla storbanker och eftersom det är integrerat med Bank-ID är dina personliga uppgifter alltid trygga, respekterade och utom räckhåll för tredje part. Uttag med Trustly är den metod som är snabbast och oftast är pengarna på ditt konto inom loppet av några minuter tack vare det täta samspel mellan tjänsten och diverse storbanker.

Varför Trustly? Snabbt, tryggt och säkert!

 

 

 

 

 

Bettingsidor med Swish:

Swish har tagit Sverige med storm och finns som betalningsalternativ på alla möjliga ställen, fysiska såväl som på nätet. Med din mobil eller annan enhet är Swish en insättningsmetod som är lika säker som enkel och snabb, integrerad med Bank ID. Fler och fler bettingsidor har börjat använda sig av Swish som betalningsmetod och fler kommer tillkomma.

Under 2020 har flera bettingsidor utökat deras funktion med Swish, så att man numera kan göra uttag med Swish snabbt och effektivt. Eftersom det är en produkt som mer eller mindre alla svenskar använder, är efterfrågan till lösningar för såväl insättningar och uttag stort efterfrågade och en av de främsta trenderna inom betting 2020. Sinom tid tror vi att så gott som alla bettingsidor kommer erbjuda Swish för båda alternativ.

Varför Swish? Enkla insättningar! Snabba uttag! Säkert!

 

 

 

 

Bettingsidor med BankID:

Nästan alla bettingsidor med svensk licens har BankID som inloggningsmetod eller för att spela utan konto, vilket har revolutionerat hela branschen. Tack vare det har allt blivit enklare och säkrare – helt enkelt bättre. Bankidentifikation är dessutom sammansvetsat med betalningsmetoder som Trustly och Swish. Utan det ena, funkar inte det andra.

Varför BankID? Säkert, enkelt och effektivt!

Speedybet

 

 

 

 

Bettingsidor med E-plånböcker:

Att ha insättnings- och uttagsmöjligheter via olika E-plånböcker är populärt för spelare som har pengar på andra typer av konton än hos de traditionella storbankerna. Detta är starkt efterfrågat hos en specifik målgrupp, som exempelvis kanske handlar med Bitcoin eller får in lönebetalningar på diverse E-plånböcker. Exempel på dessa är Neteller, Skrill och Zimpler.

Varför E-plånböcker? Alternativet för den med pengar utanför svenska storbanker.

Bettingsidor i mobilen

Merparten av allt spel online sker i mobilen och därför har också alla bettingsidor med svensk licens en lösning för spel i mobilen, oavsett om det är via den mobila webbläsaren eller betting app. Däremot kan dessa lösningar vara bättre eller sämre; i navigeringsmöjligheter, användarvänlighet och laddningstid för sidorna – och det är främst på dessa delar som bettingsidorna skiljer sig åt. Exempel på bra sidor med betting i mobilen är LeoVegas, Bethard och Bet365.

Jämför bettingsidor – med hjälp av oss

Med hjälp av Spelbloggare.se kan du enkelt jämföra bettingsidor och deras odds bonusar. Våra listor innehåller de bästa spelbolagen, deras erbjudanden och information om deras bonusar. Vi recenserar, delar nyheter och ger dig allt matnyttigt i och om den svenska spelmarknaden. Det gäller också analyser av de bettingsidor som verkar på den.

Ska man använda en eller flera bettingsajter?

Har du som mål att kunna tjäna några hackor på ditt oddsspelande, är det i – åtminstone i det långa loppet – ett måste att använda flera betting sidor så att du alltid kan få in dina spel till marknadsledande odds. Ett par punkter hit och dit känns kanske inte som världens grej, men över tid kommer det ha en stark inverkan på dina faktiska resultat.

Även om du bara spelar i underhållningssyfte finns det en radda anledningar till att ha konto på flera bettingsidor. Detta eftersom de olika aktörerna har olika styrkor och fokusområden. Medan vissa kanske är som starkast på fotboll och ishockey, kan en annan ha betydligt fler odds ute till olika event i esportens värld.

Och såklart – du måste testa runt för att hitta dina favoriter…

Svaret på frågan är med andra ord, kort och riktigt – ja. Fördelarna med att använda flera bettingsidor är lika stora som många.

Vanliga frågor om bettingsidor

En fråga med lika många svar som spelare, men Spelbloggare håller vissa högre än andra – och det är även sådana som våra besökare brukar tycka om. Dessa tre finner vi bland de bästa:

Brett utbud och extra vassa på esport. Helt klart värda att testa!

En uppstickare som fokuserar 100% på sport och odds, där utbudet är stor såväl som återbetalningen hög.

Spela direkt – utan konto – och få ut dina vinster på bara några få minuter. Dessutom en omsättningsfri bonus.

För den som inte alls bettat online eller är relativt ny på det, kan det vara svårt att veta var man ska öppna ett spelkonto. Vi rekommenderar enbart bettingsidor med svensk licens och oftast de lite större aktörerna eftersom deras produkter är lite bredare.

Fem tips för dig som är nybörjare på betting:

Att spela på esport är ett fenomen som växer explosionsartat och det finns ett antal pionjärer inom esport betting bland svenska bettingsidor.

Våra bästa tips på esport-betting:

Namnet är smått missvisande för hur verkligheten det facto ser ut, eftersom du alltid kommer behöva ett konto för att betta online. “Betting utan konto” är det facto när du kan registrera dig med bankidentifikation, istället för att manuellt skriva in alla dina uppgifter. Då kan du också ta ut dina spelvinster direkt.

Nej, såvida du spelar på bettingsidor med svensk licens är alla vinster, alldeles oavsett storlek, helt skattefria. Det innebär att du kan ta ut din vinst till ditt konto omedelbart utan att behöva deklarera någonting.

Spelbloggare bedömer spelbolagen utifrån flera aspekter och under vissa perioder, om det exempelvis spelas mycket av en viss sport, kan vi förändra i listan beroende på vilka operatörer som vi tror är mest aktuella för våra läsare.

Men det finns alltid ett antal aspekter vi först tar hänsyn till:

 • Deras utbud av spel.
 • Hur höga odds som erbjuds.
 • Användarvänligheten på sidan.
 • Hur snabb registrerings- och uttagsprocessen är.
 • Bonusen – sett till storlek samt villkoren. Omsättningsfria bonusar är våra favoriter.

Så fort en ny operatör fått svensk licens kikar vi av huruvida vi anser att de håller standarden för att finnas på vår sajt – och om fallet är sådant, hittar ni dem i listan. Dessvärre kommer färre spelbolag till marknaden just nu, men det händer ändå från och till.

Load More

By