Oddsjämförelse – Hitta och jämför odds från spelbolagen

Emil Jakobsson Publicerat: 24 maj 2021

Enkel oddsjämförelse där kan ni enkelt kan jämföra odds från alla stora spelbolag på alla populära sporter och ligor.

Klicka bara på ”Välj sport” här nedanför och följ sedan instruktionerna.

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

 


 

Data Powered by Oddspedia

Är du ute efter att jämföra och klippa de bästa oddsen? Då är du helt rätt ute! I vår oddsjämförelse ovan hittas spel på alla tänkbara sporter, i allt från de största till minsta länderna och högsta liksom lägsta divisionerna. Med bara ett fåtal knapptryck hittar du exakt vad som önskas.

Exempel på ligor ni kan jämföra oddsen på med denna oddsjämförelsetjänst ser ni nedanför. De absolut bästa oddsen från de största spelbolagen. Tjänsten fungerar även under matcherna med de senaste liveoddsen.

Premier League, England.
La Liga, Spanien.
Serie A, Italien.
Bundesliga, Tyskland.
Ligue 1, Frankrike.
Champions League, Europa.
SHL, Sverige.
NHL, USA/Kanada.
KHL, Ryssland.

 

Samt övriga sporter som t.ex. tennis, skidor, friidrott, basket, motorsport, US Sports som NFL, MLB etcetera. Även politik och TV-underhållning finns som alternativ, bland mycket annat.

Att bli en vinnare på sportbetting över tid är för all del svårt – men långtifrån omöjligt. Förutom att läsa på inför matcherna, vässa på analyserna och värdera sannolikhet är det en fördel, om inte ett måste, att jämföra odds från de olika spelbolagen för att faktiskt kunna plussa över tid.

Jämför odds med vår oddsjämförelse – stor skillnad i det långa loppet

Har du hittat ett kalasspel att investera i – ett skrällobjekt, en närmast säker favorit eller ett hörnspel, kanske? Då är det största och kanske vanligaste misstaget att bara lämna in spelet hos den bookie du kanske spelar på oftast. Istället bör du hitta det bästa oddset möjligt, som då kanske dukas ut på annat håll.

Addera på det att du får ta del av diverse välkomstbonusar om du använder fler ställen att spela på och därför får en större spelkassa och kan hämta hem större stålar.

Oavsett om det endast skiljer ett par punkter eller decimaler på ett annat spelbolag, kommer det betyda stor skillnad för din statistik. Därför också chansen att tälja vinst i det långa loppet – även om du bara spelar med mindre summor eller är det facto är en storspelare.

Den betydande skillnaden brukar knappt märkas av efter endast ett par spel eller en handfull spel för den delen. Det är snarare när man investerat över tid som de stora vinsterna kommer som ett brev på posten av att jämföra odds och plocka ut det bästa. Det kan handla om hundralappar, enstaka tusenlappar eller till och mer än så – och varför skänka bort det, helt i onödan?

Nöj dig helt enkelt inte med att kolla upp oddset på en enskild sajt du spelar på. Med största sannolikhet kan du få bättre betalt på annat håll! De olika alternativen bookies, som ökat lavinartat i antal, vilket innebär att den här typen av oddsjämförelser har en fundamental roll när man tippar på sport och annat.

Få överhand mot oddssättarna

Detta är, som nämnt – så nära som – ett måste för att bli en vinnare under tid; att jämföra odds och då är en oddsjämförelse det bästa, mest simpla och tidseffektiva av verktyg.

Vad ett enskilt spelbolag återbetalar på en viss marknad skiljer sig från match till match, evenemang till evenemang samt marknad till marknad. Men tittar vi på den klassiska och mest populära marknaden för spel på fotboll, 1X2-marknaden, kan ofta ett enskilt spelbolags återbetalningsprocent röra sig mellan 90-98%. Väsentliga skillnader, beroende på nisch och kvalitet hos spelbolaget. Där är vår oddsjämförelse din bästa vän.

Med ett större utbud, då kommer man inte sällan upp mot eller över 100%. Gäller där är att få överhanden mot oddssättarna, spelbolagen och marknaden.

Dessa oddssättare på de olika sajterna värderar förstås matcherna olika. De är människor, precis som du och jag; inte i närheten av felfria i sina analyser. Dessutom påverkas oddsen av hur marknaden spelar, varpå de kan ställa ut helt annorlunda siffror. Det är ett drömscenario för spelaren att kunna utnyttja spelbolagens faktiska skillnader i värderingarna.

Det är när två, eller fler, oddssättares analyser är skilda som de riktiga bjudningarna verkligen dyker upp – när återbetalningen på en specifik marknad överstiger 100%. Delvis får du fördelen mot oddssättarna! I vilken annan typ av vadslagning händer det? Men du kan också ta hem säkra klipp genom att gardera dig på alla tecken – ett safebet. Oavsett utfall har du därmed vunnit pengar. Riskfritt!

Spara tid med oddsjämförelse

Att klicka runt på en herrans massa sidor och leta odds manuellt vore för all del bara ett stort slöseri med tid och kraft. Vi på Spelbloggare.se har förstått behovet av ett enkelt sätt för er läsare, hobby- och experttippare att kunna jämföra oddsen enkelt med bara ett par knapptryck.

När vi på Spelbloggare.se skriver våra speltips och analyser ser vi alltid till att jämföra oddsen noggrant och plocka ut det bästa. Det är en av huvudförklaringarna till varför vi kunnat leverera vinster för er läsare över tid med våra speltips. Även om ni i vissa eller samtliga situationer använder er av era egna analyser, vill vi kunna erbjuda just denna produkt för att ni ska kunna jämföra odds och bli vinnare på betting.

Och för er som troget ryggar våra betting tips är det också fördelaktigt att jämföra odds. Dessa är en färskvara och förändras utifrån de förutsättningar som råder samt hur marknaden spelat. Kanske kan du till och med få bättre odds än det vi fick vid placerat spel? Bäst odds kanske även finns hos en annan bookie. Nödvändigheten av att använda oddsjämförelsen är enorm.

Även om man inte planerar att placera ett spel kan oddsjämförelsen användas för att lära sig olika av mönster för diverse marknader, sporter och ligor. Kanske brukar just ett visst lag spelas ner av marknaden? Hur har oddsen rört sig de senaste dygnen och timmarna? Då kan det vara smart att spela så fort som oddsen presenteras, kontra närmare avspark. En lärdom i det långa loppet!

Massivt utbud – men bara från svenska spelbolag

Spelbloggare.se samarbetar endast med seriösa bookies och tar starkt avstånd från de oseriösa sådana. Kvalitet är allt som räknas och produceras från oss, till er besökare – oavsett om det handlar om betting tips, annat textmaterial eller spelbolagen som pushas på hemsidan.

De spelbolag som ni kan jämföra odds från ovan är därför endast seriösa och kvalitativa sådana. Ni kan räkna med en bra spelupplevelse, fina odds och ett gediget utbud av spel hos dem!

Om man skulle använda alla eller åtminstone ett tiotal av de spelbolag som finns i jämförelsen har man redan kommit en bra bit på vägen för att kunna bli en långsiktig vinnare på vadslagning. Desto fler, desto bättre. Mer eller mindre ett måste när man sysslar med sportbetting. Förutom det får du då fler bonusar att utnyttja och större chans att plocka ut större vinster.

Är det så att man bara spelar för skojs skull, på utvalda evenemang för att exempelvis öka spänninge? Även då är det också vettigt att använda sig av oddsjämförelsen. Detta eftersom det inte bara handlar om att hitta bäst odds, utan oexploaterade marknader. På nolltid kan du navigera dig mellan dem; allt från hörn- och kortmarknader till spelarspecialer i olika form. Enklare blir det inte. Tack vare vår oddsjämförelse hittar du tusentals odds på nolltid. Det är klart enklare än att på egen hand klicka in på samtliga spelbolags sajter.

Vi arbetar ständigt för att få in fler seriösa bookies i jämförelsen och att kunna erbjuda ett så pass bra verktyg som är möjligt. Saknar du ett visst spelbolag där är det bara att skriva till oss på Twitter (@Spelbloggare) så kan vi titta närmare på ärendet.

Det handlar inte bara om bäst odds – utan också utbud

Men allt handlar faktiskt inte om punkter hit och dit, oddsutstick och att få det bästa oddset – utan att exploatera nya typer av marknader, sporter och ligor.

Tänk att det kan finnas hundratals spel på exempelvis en match hos en bookie. Gällande fotboll kan det handla om 1X2-, kort-, hörnmarknader eller spelarspecialer. Ishockey; olika typer av periodspel eller varför inte antalet offsides i en match? Det är möjligt att hitta spel på mer eller mindre exakt vad som helst.

En fördel med att ha det så strukturerat är att man på sekunder kan bläddra mellan alla dessa marknader och trots att återbetalningsprocenten sällan är lika bra på de mindre marknaderna, brukar det kunna finnas stort spelvärde att hämta på dem.

Eftersom oddssättarna ska plita ner så pass många odds, är det lätt hänt att mindre eller större missar dyker upp här och var.

Klart större chans för det är det exempelvis på en hörnmarknad än en 1X2-dito, då omsättningen är större på den senare nämnda och att mer tid således investeras där. Därutöver får marknaden chansen att justera oddsen med alla placeringar av spel.

Med tiotusentals objekt varje dag i oddsjämförelsen – chansen att du hittar spelvärde är därmed enorm.

Dessutom bläddrar du enkelt bland alla sporter, länder och liknande innan val av specifika marknader. Kanske hittar du en helt ny favorit?

Vinn fördelar på livemarknaden med hjälp av oddsjämförelse

Oddsjämförelsen mer eller mindre revolutionerar livebettingen och där kan man dra verkliga fördelar när oddssättarna hamnar i obalans – vilket är ofrånkomligt när oddsen rör sig från sekund till sekund när förutsättningarna ständigt förändras. Det blir helt enkelt svårare att hålla takt med resten av marknaden och utstick kan man räkna med i varenda match.

Genom att använda oddsjämförelsen får man i realtid de nyaste oddsen från spelbolagen och kan därifrån snabbt ta ställning. Genom att använda den och vara inne på flera bookies samtidigt – någonting som underlättar när man sitter vid datorn – kan du snabbt utnyttja de utstick som skapas.

Under matcher med visst intresse, där de flesta eller alla spelbolag har liveodds, kan man i de flesta fall vid flera tillfällen kunna hitta marknader där återbetalningsprocenten överstiger 100% – och inte sällan rejält.

Ofta brukar spelbolagen dessvärre vara snabba på att justera oddsen närmare konkurrenterna på de stora marknaderna. Annat gäller sådana som kort-, hörn- och i viss mån målmarknaderna, för att nämna tre exempel.

I grund och botten handlar det dock, liksom som inför matcherna, om att kunna klippa det bästa oddset. Oavsett om det är ett stort utstick eller ej! Detta för att kunna bli en vinnare i det långa loppet. Det största misstaget, vilket framförallt är applicerbart på livemarknader, där återbetalningen kan vara lägre, är att endast använda ett spelbolag. Då jobbar du brant i uppförsbacke i din jakt på spelvärde.

Hitta bäst odds

För att ha bäst chans att vinna på betting ska man alltid jämföra och leta efter de bästa oddsen på det spel man vill placera. Därför rekommenderar vi varmt att ha många bettingsidor och även passa på att hämta deras odds bonus, om man vill få lite extra att spela för. Till våra speltips från bland annat Premier League och Allsvenskan delar vi alltid det bästa oddset ute just nu. Jämför odds med vår oddsjämförelse – hitta de bästa oddsen online.

Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.