Speltips, Albert Ramos-Vinolas – Stan Wawrinka 1/6: Tar spanjoren en skalp till?

Simon Pålsson Publicerat: 31 May 2016

FRAMFLYTTAD PÅ GRUND AV REGN! Då var det dags för en av fyra kvartsfinaler. Den regerande mästaren Stan Wawrinka tar sig an han som blivit turneringens stora utropstecken efter 3-0-segern mot Milos Raonic senast, nämligen spanjoren Albert-Ramos Vilonas.

OBS! På grund av kraftigt regn under tisdagen har matchen flyttats till onsdagen den 1 juni. Exakt tid för matchstart är inte annonserad, men tidigast 14:00.

Roland Garros går in i nästa fas. Onsdagen bjuder på två kvartsfinaler från herrarnas turnering. I den ena kvartsfinalen får vi se turneringens utropstecken Albert Ramos-Vinolas mot den svårslagna schweizaren Stan Wawrinka. Den förstnämnda kommer till matchen stärkt av sin senaste match, där han slog Milos Raonic med klara 3-0.

Kanadensaren hade visserligen klagat på lite höftproblem tidigare under turneringen, men såg obehindrad ut i matchen. Vinst i tre raka set var en mycket imponerande insats från Albert Ramos-Vinolas, som nu hoppas ta med sig energin från segern in i kvartsfinalen.

Stan Wawrinka har åtta raka vinster

Efter att ha vunnit ATP-turneringen i Geneve, som spelades precis innan Franska Öppna, har Stan Wawrinka nu vunnit åtta raka matcher. Sånär som på tre tappade set över två matcher mot Lukas Rosol har han dessutom gått närmast fläckfritt. En tappat set mot ojämna Viktor Troicki i åttondelsfinalen är inte heller något att hänga upp sig på.

Stan Wawrinka hoppas försvara sin titel från Roland Garros. Att det nu är Albert Ramos-Valinos som väntar i kvartsfinalen får ses som en gynnsam lottning, inte minst med tanke på att spanjoren är rankad som nummer 55 i världen.

Den fina formen från matchen mot Milos Raonic, där spanjoren spelade fantastisk defensiv tennis under egentligen hela matchen, gör dock att vi inte kan räkna bort Albert Ramos-Valinos. En kvartsfinal är dessutom det längsta han gått i en Grand Slam-turnering på 19 försök.

Därför räknar vi kallt med att han är väldigt motiverad och redo att utnyttja den här chansen. Som spanjor är han dessutom erkänt stark på grus. Med det i åtanke tycker vi att spelbolagen är väl generösa som placerat linan på antalet games i matchen på 33,5. Överspelet till 1,91 hos Unibet lockar och blir vårt spel.

Vill du följa Roland Garros gratis? Registrera dig hos bet365 och ta samtidigt del av en insättningsbonus på 1 000 kr. Spelbolaget sänder matcher från hela turneringen. Klicka här för att registrera dig!

Speltips:

Speltips:  Över 33,5 game
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 14:00, onsdag 1/6
TV:    eurosporttva logo  (TV-tablå)
Stream:     eurosportplayer logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: