8 september 2017 Venus Williams Sloane Stephens speltips US Open

Speltips, Nick Kyrgios – Horacio Zeballos 1/9: Det bör bli enkelt avancemang

Tennistalangen mot veteranen. Nick Kyrgios sitter trots sin ringa ålder i förarsätet mot den rutinerade argentinaren Horacio Zeballos. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen i US Open.

En av tennisvärldens största talanger, Nick Kyrgios, tar sig an Horacio Zeballos i den andra omgången i US Open. Det är för övrigt en turnering som den blott 21-åriga Nick Kyrgios lovat blir hans allra sista om han skulle gå och vinna hela skiten.

Alla som följer tennis på ATP-touren känner väl till den speciella karaktären som är Nick Kyrgios. Han har varit bråkig, intressant och på många olika sett spektakulär under sina få år på touren. Men det viktigaste av allt är att han som sagt är en av tennisvärldens absolut största talanger. I sina bästa stunder spelar han fantastisk tennis.

Det ska sägas att den mentala biten är australiensarens absolut svagaste sida. Det gör att det ibland är vanskligt att spela på honom. Å andra sidan är den mentala svagheten en faktor som gör honom extra bra i vissa matcher, när han verkligen – VERKLIGEN – lägger manken till och är fokuserad på sin uppgift. Då kan han slå nästan vem som helst. Därför är det inte konstigt att han också är rankad som nummer 16 i världen just nu.

Horacio Zeballos är klart svagare

Den 31-åriga Horacio Zeballos är en betydligt sämre och mer ensidig tennisspelare, nu rankad som 71 i världen. Med 13 år på ATP-touren har argentinaren dock en stor rutin, något som inte ska underskattas. Det ska dock sägas att det är i grusturneringar som vi brukar få se 31-åringens fulla potential. Han är den typen av spelare som förlägger den absoluta majoriteten av sin säsong just på det underlaget.

På hardcourt spelar den vänsterhänta argentinaren inte alls lika mycket och när han väl gör det handlar det mestadels om mindre turneringar, något som gör att han trots allt här hyfsade stats. Å andra sidan är det mot klart sämre spelare, varpå dessa stats inte ska överskattas.

En stor skillnad mellan de här spelarna är väl för övrigt antalet titlar, där Horacio Zeballos har en under sina 13 år på touren, medan Nick Kyrgios har plockat två bara i år. Anmärkningsvärt.

Därför håller vi Nick Kyrgios som klar favorit här och vi tror att 21-åringen vaknat på rätt sida. Då borde han göra processen kort med sin motståndare. 3-0 spelas till 1,74 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kronor bonus).

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Nick Kyrgios 3-0
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 23:30, torsdag 1/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:    Regler och villkor gäller.

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Nick Kyrgios: 91%
Horacio Zeballos: 11%
Över 3,5 set: 42%
Under 3,5 set: 65%