Speltips, Pittsburgh Penguins – Washington Capitals 5/5: NordicBet sticker ut rejält

Simon Pålsson Publicerat: 3 May 2016

Det är jämnt, tätt och väldigt intensivt när Pittsburgh Penguins och Washington Capitals gör upp om en plats i den tredje slutspelsrundan. Inför det fjärde mötet i matchserien sticker NordicBet ut rejält med sitt odds.

Trenden med intressanta matcher mellan Pittsburgh Penguins och Washington Capitals fortsätter. Efter tre matcher har vi 2-1 i matcher till Pittsburgh Penguins, som nu dessutom står inför sin andra raka hemmamatch.

En seger till och laget skaffar sig ett fantastiskt utgångsläge inför de avslutande mötena i matchserien. Washington Capitals, som imponerande stort under grundserien, behöver ta sig i kragen och troligen kvittera till 2-2 för att hålla det här vid liv.

Intressant nog har samtliga matcher så här långt varit väldigt jämna och vi har bara fått se uddamålssegrar. Det är förmodligen den tydligaste indikationen på styrkeförhållandet mellan de båda lagen, som alltså är väldigt jämnt.

Washington Capitals måste rycka upp sig

Inför det fjärde mötet i matchserien är fokus på att Washington Capitals måste rycka upp sig. I förra matchen låg laget under med 3-0 innan de vaknade till liv i den tredje perioden. Matchen slutade till slut 3-2 och om gästerna ska se det positivt bör de ha med sig en fin energi från den sista perioden.

Hemmalaget har en rad tveksamma spelare inför matchen. Bryan Rust, Beau Bennett, Olli Maatta och Scott Wilson är osäkra till spel. Kris Letang och Kevin Porter missar definitivt matchen. Hos gästerna är Brooks Orpik fortsatt indisponibel, medan Marcus Johanssons medverkan är tveksam.

Det fjärde mötet blir utan tvekan tight och vi har en svag känsla av att Washington Capitals kommer att höja sig när det väl gäller. Pittsburgh Penguins är dock starka hemma och lär inte ge sig utan en fight. Hos NordicBet får vi hela 4,05 gånger pengarna på bombkrysset – att matchen ska gå till förlängning – och det känns på tok för högt när lagen är så pass jämna. Hos bet365 ger samma spel 3,40 gånger pengarna. Snacka om skillnad!

Speltips:

Speltips:  X (Oavgjort efter full tid)
Odds:  4,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400kr gratisspel)
Spelstopp:  02:00, torsdag 5/5
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: