30 juni 2017 Richard Gasquet Gael Monfils speltips ATP Eastbourne

Speltips, Richard Gasquet – Andy Murray 1/6: Kvartsfinal i Roland Garros

FRAMFLYTTAD PÅ GRUND AV REGN! En riktig godbit dukas upp under onsdagseftermiddagen, när Richard Gasquet och Andy Murray drabbar samman i Roland Garros. Vinnaren av matchen tar sig dessutom till semifinal.

OBS! På grund av kraftigt regn under tisdagen har matchen flyttats till onsdagen den 1 juni. Exakt tid för matchstart är inte annonserad, men tidigast 14:00.

En riktig smällkaramell väntar i onsdagens kvartsfinal från Philippe-Chatrier Court i Paris. Andy Murray, turneringens stora utmanare till Novak Djokovic, tar sig an den eleganta fransmannen Richard Gasquet.

Den sistnämnda spelade fantastisk tennis i den senaste omgången, där han slog ut Kei Nishikori med 3-1. Dessförinnan nollade fransmannen också stortalangen Nick Kyrgios i den tredje omgången. Det finns helt enkelt en nivå inom Richard Gasquet i den här turneringen som gör honom farlig.

Att fransmannen tillhör de bästa i världen i sina bästa stunder vågar vi påstå, men dessvärre får vi se den höga nivån lite för sällan. När han träffar bollen rätt, inte minst med sin fantastiska enhandsbackhand, är han så svår att stå emot och väldigt svår att läsa av. Om han hittar samma nivå som senast kan han faktiskt hota Andy Murray i den här kvartsfinalen.

Andy Murray trots allt solklar favorit

Efter att ha inlett turneringen något trevande har Andy Murray nu spelat upp sig ordentligt på sistone. Komfortabla 3-0-vinster mot både Ivo Karlovic och John Isner vittnar om två saker.

  1. Andy Murray har vaknat.
  2. Andy Murray har lärt sig att hantera långa, hårt servande spelare.

Richard Gasquet är en motståndare som inte sällan ställer till det lite för Andy Murray, men som skotten likväl har fyra raka vinster mot. Det ska dock sägas att Andy Murray tappat minst ett set mot Richard Gasquet i spelarnas fem senaste inbördes möten.

När fransmannen nu har hittat formen känns det osannolikt att Andy Murray skulle lyckas nolla honom. Det räcker ju som bekant att vinna 3-1 eller till och med 3-2 för att ta sig till semifinalen, vilket är det väsentliga.

Därför spelar vi över 3,5 set i matchen till 1,66 gånger pengarna hos bet365.

Vill du följa Roland Garros gratis? Registrera dig hos bet365 och ta samtidigt del av en insättningsbonus på 1 000 kr. Spelbolaget sänder matcher från hela turneringen. Klicka här för att registrera dig!

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 set
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 14:00, onsdag 1/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Richard Gasquet: 29%
Andy Murray: 75%
Över 3,5 set: 60%
Under 3,5 set: 43%