Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför Slovakien U21 – Sverige U21 22/6: Måstematch för våra blågula hjältar

Sista chansen! Sverige måste vinna över Slovakien i den sista gruppspelsomgången i U21-EM för att överhuvudtaget kunna nå slutspelet. Lyckas de?

  Hämta en ny oddsbonus inför kvällens måstematch. Här är spelbolagens bästa bonusar just nu!

Misstagen håller på att bli förödande för de svenska U21-herrarna. Laget hade kunnat ha ena foten i slutspelet redan nu, men är istället hårt pressade och har inte situationen helt i egna händer inför den här matchen mot Slovakien.

För en snabb återblick på det som satt käppar i hjulen; Linus Wahlquists straffmiss i slutminuterna mot England, 0-0, och Filip Dagerståls två individuella misstag som bäddade för båda Polens mål, 2-2, varav ena orsakade en straff på stopptid.

Så, istället för två vinster – två kryss.

Här är det endast en trea som räknas för våra blågula hjältar, men det är inte säkert att det räcker och hoppet står, till sidan om den egna insatsen, till att Polen lyckas skrälla mot England.

Med största sannolikhet måste Sverige vinna gruppen för att nå slutspelet, då det mesta talar för att de inte lyckas bli den bästa grupptvåan poängmässigt.

Slovakiens utsikter är något bättre inför matchen, då de vann premiären över Polen, sedan förlorade över England och således kan landa på sex pinnar – något som kan räcka även vid händelse av en andraplats.

Sverige bättre på de flesta positioner

Vinsten är det enda som räknas – för såväl Slovakien som Sverige. Har vi oavgjort en bit in i matchen kan vi räkna med två parter som trycker upp positionerna och chansar i jakten på ett ledningsmål. Därför borde krysset vara avlägset.

De individuella misstagen har varit förödande för Sverige och om vi tittar på prestationerna som helhet har de varit bättre än sina motståndare – och då har de ändå mött England och Polen. Knappast några blåbärsnationer…

Slovakien har överraskat, ja, men det är uppenbart att de inte håller samma nivå som Sverige. Det tycker jag de inledande matcherna understryker.

Ett stort, stort minus för Sverige är att mittfältsmotorn Simon Tibbling spelat klart i årets U21-mästerskap efter att ha åkt på en skada mot Polen. En av lagets viktigaste pjäser, men trots detta ska det vara fördel Håkan Ericssons mannar.

2,38 gånger pengarna finns den svenska segern till hos LeoVegas och det är mer än spelbart.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sverige vinner, rak tvåa
Odds: 2,38 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 22/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 29%
2: 42%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 46%