Arena

Speltips inför Sverige – Frankrike 9/6: Heja blågult!

Fredag! Sverige! Gruppfinal i VM-kvalet! Mycket bättre än så kan väl inte en helg inledas? Motståndet på Nationalarenan i Solna står ett fantastiskt Frankrike för och vi ställer in oss på att dubbla insatsen.

  Hämta en oddsbonus inför matchen – Här är bolagens bästa kampanjer just nu!!

Det är två fotbollsnationer som spås bli bättre och bättre och för Sveriges del är det mycket som förändrats sedan Erik Hamrén ersattes av Janne Andersson – till det positiva. Detta trots att flera av grundpelarna i landslaget, Zlatan Ibrahimovic främst, lämnade i samma veva.

I VM-kvalet, grupp A, har det räckt till en andraplats när fem matcher spelats och den enda förlusten kom i det omvända mötet mot just Frankrike, som vände 0-1 till 2-1 i mitten av den andra halvleken. Välförtjänt? Nja…

Närmast under Sverige i tabellen är Bulgarien, en pinnes skillnad, och två under dem står storfiaskot Holland.

Till Frankrike, herre på täppan, är avståndet på tre pinnar och oavsett resultat här blir de svåra att rå på. Förväxla dock inte med – omöjligt. ”Les Bleus” är en av världens absolut hetaste fotbollsnationer med världsklasspelare på varenda position. För att nämna tre; Antoine Griezmann, Paul Pogba och N’Golo Kanté.

Något oroväckande, ur blågula ögon, är att Frankrike stod för en urstark 5-0-kross av Paraguay i genrepet. Oliver Giroud antecknades för ett hattrick och offensivt snurrade allt på som det är tänkt.

Skrällbud – dubbla insatsen

All respekt för Frankrike och deras fantastiska kvalitéer. De håller en helt annan klass än Sverige, men i en enskild match – på Nationalarenan – kan de ställas inför problem och undertecknad skulle inte bli förvånad om Janne Anderssons mannar knep hem minst en pinne.

Sverige har återigen ett landslag som andas optimism och en tränare som faktiskt ser ut att hantera de taktiska delarna; som kan spela såväl cyniskt som föra danserna med frejdighet.

Ser vi till det omvända mötet i Paris under november månad förra året, slutade det med en 2-1-vinst för fransoserna – trots att Sverige, via Emil Forsberg, tog ledningen i den 54:e minuten. Till stor del marginaler som innebar att det inte blev åtminstone oavgjort.

Nu stärks Sverige av att spela inför hemmapubliken på Nationalarenan och då lutar jag åt att det blir minst en pinne – och just det oavgjorda resultatet borde väl även Frankrike kunna köpa?

Sverige +0,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – testas till dubbelt betalt hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sverige +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 9/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 16%
X: 26%
2: 58%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 60%