Zlatan tippar alla matcher i VM – hur går det för Sverige och vilka skräller?

Simon Pålsson Publicerat: 26 May 2018

Zlatan Ibrahimovic kommer inte till spel i sommarens världsmästerskap, men svensken kör sin egen Zlatan Challenge. Nu har den svenske stjärnan tippat samtliga VM-matcher i gruppspelet och det ser lovande ut för Sverige. Kan du tippa bättre än Zlatan Ibrahimovic? Tävla med Bethard.

Så fungerar Zlatan Challenge:

1. Klicka här för att registrera ett konto hos Bethard och ta samtidigt del av vår unika bonus på 200% upp till 1 000 kronor. Sätt in 500 kronor och få totalt 1 500 kronor att spela för!

2. Utmana Zlatan och tippa sommarens VM-turnering helt gratis. Vilka lag vinner grupperna? Hur många mål kommer de göra? Du hittar tävlingen via “Zlatan Challenge” i menyn hos Bethard.

3. I prispotten ligger Zlatans feta Rolexklocka (värd 220 000 kronor) och cash upp till 100 000 kronor.

  Klicka här för att registrera dig hos Bethard och gå sedan med i tävlingen!
Regler & villkor gäller. Bonusen måste omsättas 8 gånger. Minsta odds för att räknas mot omsättningen är 1,85.

Grupp A

Zlatan Ibrahimovic har stora förhoppningar på värdnationen, som han tror kommer att prestera på en hög nivå tack vare publikstödet på hemmaplan. Ryssland vinner gruppen framför Uruguay, där Zlatans tidigare lagkamrat Edison Cavani är en stor stjärna. Egyptien och Mohamed Salah väger lite för lätt, tror Zlatan.

Grupp B

Zlatan Ibrahimovic tror precis som många andra på att Spanien och Portugal tar sig vidare från grupp B, men att det är Spanien som är snäppet vassare än Portugal i det som är en av gruppspelets absolut hetaste matcher redan i den första omgången. 3-1 till spanjorerna i VM-premiären? Är det värt en slant redan nu, månne?

Grupp C

Frankrike lever upp till förväntningarna, Peru floppar och Danmark krånglar sig vidare. Det är vad Zlatan själv förväntar sig av grupp C i VM, även fall han skickar en liten känga till danskarna: “Danmark går vidare på målskillnad, om de tar sig upp ur pensionen jag skickat in dem i”.

Grupp D

Argentina och Kroatien går vidare från det som många kallar Dödens Grupp i sommarens världsmästerskap – åtminstone om du frågar Zlatan. Argentina är trots allt gruppens hetaste lag, mycket tack vare Lionel Messi: “Det är alltid svårt att sätta stopp för den lille trollkarlen”. 

Grupp E

“Brasilien är riktigt taggade på grund av hur det gick sist. Med Neymar i toppen har de allt som behövs. Sen kommer Schweiz hänga med från gruppspelet också”, menar Zlatan Ibrahimovic.

Grupp F

Trots att han själv inte finns med i den svenska VM-truppen litar Zlatan på att Sverige gör jobbet i gruppspelet. Sverige inleder VM-äventyret med en riktig kross mot Sydkorea och tar sedan poäng mot ett alltid svårspelat Tyskland. Därefter vinner Sverige ett direkt avgörande möte mot Mexiko med hela 4-0. Sverige klarar sig även när det inte är Zverige längre, alltså.

Grupp G

Belgien och England kliver in i VM-gruppspelet som väldigt klara favoriter och enligt Zlatan är det ingen tvekan om att det är gruppens två bästa lag. Zlatan tror att belgarna och engelsmännen gör jobbet, men att det är Belgien som är snäppet vassare i den avslutande gruppspelsmatchen när lagen möts.

Grupp H

Den sista gruppen är också den klurigaste enligt Zlatan: “Låt oss inte underskatta Japan, de är tekniska och snabba. Men de får svårt att hantera den långe och skicklige Lewandowski. Blir nog tufft för dem mot Colombia med”. Därför tror Zlatan att det blir just Polen och Colombia som drar det längsta strået till slut.