5 maj 2018 Hammarby GIF Sundsvall speltips Allsvenskan

Speltips Örebro – Hammarby 18/7: Medvind

Tabelljumbon Örebro gästas av ett Hammarby med lite medvind efter förra omgången.

Efter att ha blixtrat till i början av maj där Örebro under två omgångar plockade upp sex av sina totalt sju inspelade poäng hittills på säsongen så har saker och ting återigen blivit värre för Örebro. Efter segrarna mot Halmstad och ett Häcken som ännu inte vaknat så hann de med att förlora mot Degerfors och Malmö innan uppehållet.

Uppstarten av Allsvenskan inleddes precis som förra perioden avslutades och Örebro har ytterligare två förluster nu i sommar mot Djurgården och Elfsborg. De sitter nu på fyra raka förluster då de tar emot ett Hammarby fullt av självförtroende efter förra omgångens resultat mot Degerfors.

Det finns inte mycket som talar för Örebro inför detta mötet om man ska vara ärlig, de har fått förstärkning av två spelare som mycket väl höja laget ett snäpp i Nahi Besara och Jiloan Hamad, men ingen av dem kan spela förrän hemmamatchen i nästa omgång mot AIK, så det kommer inte påverka den här matchen.

Dessutom får Örebro klara sig utan både Nordin Gerzic och backen Andreas Skovgaard mot Hammarby då båda spelarna är avstängda inför mötet.

Momentum för bortalaget

Hammarby har som alltid höga förväntningar på sig, men har trots klubbens första titel i Svenska cupen någonsin ändå inte levt upp till dem. Stefan Billborn fick lämna efter titeln och Milos Milojevic som varit assisterande tränare till Dejan Stankovic i Röda Stjärnan ett tag har tar över rodret under uppehållet.

Efter att ha inlett med ett kryss mot Halmstad så släppte de på bromsarna rejält mot Degerfors hemma då de vann med 5-1 i förra omgången där de hade smått otroliga 27 skott varav 11 var på mål trots att Degerfors hade mer bollinnehav totalt sett.

De kliver in som klara favoriter mot tabelljumbon även här och har goda chanser att lyckas plocka upp en andra raka trepoängare, vilket är precis vad de behöver med en ny tränare. Segern mot Degerfors har gett dem ett momentum de kan bygga på, frågan är om de kan hålla i det bara.

Örebro har förvisso sett något vassare ut på hemmaplan, men försvaret har läckt som ett såll och när man nu har Skovgaard avstängd som spelat samtliga minuter hittills lär saker inte bli bättre mot ett Hammarby som verkar ha hittat målform. För 1.63 gånger pengarna hos No Account Bet är den raka tvåan klart spelvärd här i min mening.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kr bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner
Odds: 1.63
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds:


Jämför odds: