Streama Sevilla Barcelona

Speltips Barcelona – Huesca 15/3: Klasskillnad

SD Huesca är jumbo och borde rimligen inte ha någon chans mot FC Barcelona när lagen gör upp måndagen den 15 mars 2021 i La Liga.

FC Barcelona - SD Huesca

La Liga
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

I skrivande stund är det elva-tolv omgångar kvar att spela för lagen i La Liga och för SD Huesca har säsongen från start handlat om att försöka reparera den dåliga starten, och ta sig över nedflyttningsstrecket.

Det har varit få stunder under säsongen som man har befunnit sig på säker mark, men faktum är att man med tolv omgångar kvar att spela (en mer än flera andra lag i botten) bara har fyra poäng upp till säker mark. Det kan med andra ord hända mycket innan den här säsongen är över.

Men kanske är det inte i matcherna mot topplagen som SD Huesca ska ta sina poäng och då framför allt inte på bortaplan. Borta mot FC Barcelona på måndagskvällen kan man inte gälla som någonting annat än klar underdog.

Faktum är att SD Huesca bara har vunnit en av sina 20 senaste bortamatcher i ligaspelet. Det är inga strålande siffror direkt. Dessutom har man bara tre vinster på hela den här säsongen. Det är först i hela den spanska högstaligan.

FC Barceloan däremot har hittat formen, vinner alltmer, gör fler mål och har dessutom tre raka hållna nollor i ligaspelet. När Champions League nu är över måste man sikta in sig på att ge allt i toppstriden här i La Liga. En vinst här och det är faktiskt bara fyra poäng upp till Atletico Madrid med elva matcher kvar att spela.

Odds i La Liga

FC Barcelona har haft stora problem med skador på det som i vanliga fall är nyckelspelare och inför den här matchen mot jumbon SD Huesca är där åter ett antal spelare borta med skador. Ansu Fati och Phillipe Coutinho kommer inte att kunna spela den här matchen heller. Det är en frånvaro som bara blir längre och längre för dessa två offensiva nyckelspelare.

I övrigt finns det en viss ljusning i mörkret gällande Gerard Pique, Ronald Aruojo och Sergi Roberto, tre spelare som inom kort hoppas vara tillbaka i spel.

I bortalaget SD Huesca kommer Gaston Silva inte att spela, men viss förhoppning finns om Sandro Ramriez, Pedro Mosquerea och Luisinho.

Med allt det här sagt är det uppenbart att FC Barcelona är ett väsentligt starkare lag och då man även har tio vinster på sina elva senaste ligamatcher är formen absolut inte ett problem.

FC Barcelona att vinna och hålla nollan spelas till 2,00 gånger smeten hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: FC Barcelona att vinna och hålla nollan
Odds: 2,00
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, måndag 15 mars 2021
TV: 
Stream:  Streama Barcelona – Huesca

Jämför odds: