Speltips Real Madrid Alavés 10 juli 2020

Speltips Huesca – Real Madrid 6/2: Slagen jumbo

SD Huesca är ingen klappkass jumbo i La Liga, men gäller som klar underdog inför mötet med Real Madrid den 6 februari 2021.

Nog vore det konstigt om man gick in i lördagens möte mellan SD Huesca och Real Madrid i spanska La Liga med allt för höga förväntningar på hemmalaget, som såklart måste gälla som klar underdog på förhand.

Dels är det aldrig enkelt att möta Real Madrid för något lag i den här serien, och det är väldigt få matcher över en hel säsong som Real Madrid inte gäller som favorit inför. Men nu möter man dessutom jumbon i La Liga, som verkligen inte har haft en enkel säsong.

Det man kan imponeras av med SD Huesca är att man har förlorat mindre än hälften av sina matcher, och problemet har snarare legat i att man kryssar sig fram för mycket. 10 kryss på 21 omgångar är lite väl många och nog hade man tjänat på att kanske byta ut ett eller två kryssresultat mot en vinst, då med större risk vill säga.

Men det är enkelt att surra om så här i efterhand. Det vi däremot ska ha med oss är att det som nu väntar blir en intensiv vår för deras del. Det gäller att pricka formen omgående för att inte hamna i ett prekärt läge inför fortsättningen.

Real Madrid på hemmaplan är ingen lätt uppgift, men om det är någon säsong man ska kunna skrälla är det kanske nu?

Real Madrid är favoriter

Real Madrid tar sig an den här matchen med ett antal skador på tunga spelare, där Eden Hazard har lyckats med konststycket att åka på en ny tung skada. Där kan man snart börja ifrågasätta om belgaren överhuvudtaget sköter sin kropp som han ska.

I övrigt får Real Madrid klara sig utan Rodrygo och Federico Valverde, samtidigt som Eder Militao är avstängd. Den sistnämndas frånvaro ser jag nästan som en fördel för Real Madrid dock.

I hemmalaget är Javi Ontiveros tillbaka efter sin avstängning, samtidigt som Pablo Insua är borta med corona, och Pedro Mosquera gäller som osäkert kort.

Real Madrid vann höstens möte med 4-1 på hemmaplan, och efter att ha vunnit blott en av sina fem senaste matcher kan man ifrågasätta om laget är i fas för att köra över SD Huesca här.

SD Huesca +1,5 spelas till 1,66 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: SD Huesca +1,5
Odds: 1,66
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 16:15, lördag 6 februari 2021
TV: 
Stream:  Streama Huesca – Real Madrid

Jämför odds: