Speltips Juventus Lazio

Speltips Juventus – Spezia 2/3: Rasim är tillbaka!

Rasim Reiz rekar med odds inför matchen mellan Juventus och Spezia i Serie A tisdagen den 2 mars 2021.

Serie A rullar vidare med Juventus när den 25 omgången drar igång!

Det finns väl inga ord som kan beskriva klasskillnaden mellan dessa lag utan här är det endast en seger för Juventus som räknas och spelschemat med Lazio och Porto i Champions League kräver att man får igång målproduktionen igen efter tappade poäng mot Verona, det krävs nog nästan att man går rent resten av säsongen för att kunna ha någon form av chans på ligaguldet.

Man har endast en seger på senaste 5 matcherna inkluderat med Champions League och visst tar Andrea Pirlo ett glas extra vin innan läggdags just nu. Till den här matchen saknar man en del viktiga spelare då Arthur, Bonucci, Chiellini, Cuadrado och Morata missar kvällens match samt en tveksam Paulo Dybala. Trots det har man en så pass stark trupp att man självklart ska besegra nykomlingarna Spezia.

Dagens bästa speltips

Spezia har klarat sig bra i Serie A den här säsongen då man har tagit viktiga poäng mot lag på nedra halvan samt den stora skalpen borta mot Napoli och en vinst mot Milan med 2-0 gör att man har stor chans att klara kontraktet den här säsongen. Något som har förvånat många är Spezias bortaspel den här säsongen, och man är ligans 8:e bästa lag på bortaplan, men man har oftast varit numret för litet mot de större lagen och här behöver man förmodligen en helt perfekt insats samt en del tur för att inte det ska sluta som senast när lagen möttes, då vann Juventus komfortabelt med 1-4 och Cristiano Ronaldo kom in efter halvtid och avgjorde tillställningen med 2 mål.

Vi kommer få se en matchbild där Juventus kontrollerar bollinnehav och vill avgöra det här så fort som möjligt, för alltid när skillnaden mellan lagen är så pass stor gäller det att få hål på motståndet väldigt fort. Juventus har inte råd att förlora och jag förväntar mig ett påkopplat Juventus från start för det finns inga ursäkter att inte vinna den här matchen.

Tittar vi på spelmarknaden så är Juventus storfavoriter såklart och jag väljer att tro att man får lite islossning under kvällen om man lyckas få hål på Spezia tidigt i matchen så kan det bli några mål framåt. Därför har jag valt att titta på ett målspel i den här matchen.

Jag väljer att spela Juventus över 2,5 mål i matchen till fina 2,00 pengarna och det spelet lägger jag hos Unibet.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus över 2,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20.45, tisdag 2 mars 2021
TV: 
Stream:  Streama Juventus – Spezia