Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Lazio – Torino 2/3: Stretar emot

Torino har förhoppningar om att kunna streta emot borta mot SS Lazio i den italienska högstaligan Serie A den 2 mars 2021.

När det har spelats 23-24 omgångar kan vi konstatera att den bottenstrid som kommer att vänta kommande månader i Serie A blir någonting alldeles extra, där nästan halva tabellen är inblandad på ett eller annat sätt.

Bologna har haft en ganska okej säsong, och har med sina 28 poäng parkerat in på elfteplatsen. Men det innebär bara att man har tio poäng ner till nedflyttning. I mina ögon innebär det att man, med 14 omgångar kvar att spela, inte kan lämna bottenstriden helt bakom sig.

Det här innebär också att övriga lag, från Cagliari på nedflyttningsplats, till Bologna i mitten av tabellen, måste se vårsäsongen som delvis en bottenstrid. För att inte riskera att bli indragna på allvar behöver man resa sig snarast.

Ett lag som i allra högsta grad gör upp i botten är Torino, som efter 23 spelade matcher har 20 poäng, bara två poäng fler än Cagliari. Detta var samma Cagliari som man slog så sent som i senaste omgången.

Men efter att Cagliari vunnit helgens omgång är det nu Torino som har press på sig igen. Borta mot SS Lazio ska man vara en klar underdog, men känslan är att Torino kan skrälla.

Torino har vaknat

Februari månad var synnerligen stark för Torino och plötsligt har laget hittat ett sätt att inte förlora sina matcher. Det har egentligen varit tydligt hela 2021, när man blivit ett lag som släpper in färre mål och som spelar fler jämna matcher.

Torino har problemet att man kryssar för ofta – nästan varannan gång för att vara exakt – och det gör att man har för få trepoängare. Det är bara Parma som har vunnit färre matcher än vad Torino har gjort i år.

SS Lazio är ett hit or miss-lag som håller enormt bra klass i sina bästa stunder, men som nu har hamnat i en svacka med tre förluster på sina fyra senaste, däribland en riktig näsknäpp mot Bayern München i Champions League.

Spelbolagen har hemmalaget som favoriter här, men formen talar för att Torino åtminstone kan göra spänning av det här mötet.

Torino +1,5 spelas till 1,68 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Torino +1,5
Odds: 1,68
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 18:30, tisdag 2 mars 2021
TV: 
Stream:  Streama Lazio – Torino