Speltips Juventus Lazio

Speltips Juventus – Inter 9/2: Coppa Italia

Coppa Italia är tillbaka när Juventus och Inter gör upp i semifinalen. Rasim Reiz rekar med odds inför mötet den 9 februari 2021.

Returmöte i Semifinalen av Coppa Italia mellan Juventus-Inter där hemmalaget har 2-1 att gå på inför kvällens match.

Gästerna kommer till den här matchen efter en 0-2 seger mot Fiorentina i Serie A, och man är verkligen på jakt efter Milan i toppen av Serie A och man lyckades snabbt hitta rätt efter förlusten i första matchen mot Juventus i Coppa Italia.

Inter har hittat en hög nivå i många av sina matcher och behöver nog komma upp i samma höga nivå om man ska hota Juventus ikväll. Man saknar Vidal & Sanchez till den här matchen men får tillbaka Hakimi och Lukaku som går in från start.

Dagens bästa speltips

Hemmalaget fortsätter att vinna matcher, senast mot Roma vilket var den sjätte raka segern, och man lyckas verkligen höja sig mot bättre lag under den tuffa perioden av matcher. 10 segrar av 11 senaste är ett ypperligt bevis på att Juventus är på rätt iväg och som bekant handlar det om att vinna titlar när man spelar för Juventus vilket gör att man endast har en uppgift ikväll och det är att sig till final. Ramsey,Arthur,Morata men framförallt Bonucci alla spelare som är tveksamma till den här matchen så vi får se hur Andrea Pirlo formerar sitt lag, kanske får vi se en Dejan Kulusevski från start igen?

Jag tror vi får se en liknande match som senast, tuff och grinig som många gånger tidigare när lagen har mötts. Inter kommer gå framåt ju längre matchen lider och det kan öppna upp för Juventus. Hemmalaget fick se sig besegrade med 2-0 i mitten av Januari i Serie A och den matchbilden är nog inget Juventus vill se igen. Inter har alla möjligheter att vinna den här matchen och med Lukaku där framme och en Lautaro Martinez i form så ska man inte räkna bort Inter men det ska också konstateras att Inter inte har vunnit på bortaplan mot Juventus på 8 år

Tittar vi på spelmarknaden så är Inter knappa favoriter i den här matchen och det har jag väl ingen synpunkt på utan att det är en match som kan sluta hur som helst men tycker fördelen ligger hos Juventus som har ett resultat att spela i. Jag väljer att blicka på målspelet i den här matchen då det returmatcher tenderar till att bli mer öppna.

Jag kommer klicka i över 2,5 mål i matchen till trevliga 1,91 hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, tisdag 9 februari 2021
TV:  YouTube
Stream:  Streama Juventus – Inter

Jämför odds: