21 februari 2020 Cagliari Napoli Speltips

Speltips Napoli – Atalanta 3/2: Coppa Italia

Det är semifinal i den italienska cupen Coppa Italia mellan Napoli och Atalanta. Vilket lag går till finalen? Det avgörs nästa vecka.

Det här är alltså den första av två semifinaler som nu ska till att spelas mellan Napoli och Atalanta i den italienska cupen, och vinnaren av dubbelmötet kommer att spela final mot antingen Juventus eller Inter senare i vår.

Det här är som bekant den rimligaste, enklaste och förmodat enda chansen som båda dessa lag har att vinna någon titel den här säsongen och det i sig borde göra att man tar den här turneringen på största allvar.

Väl framme i semifinaler borde det också vara givet att man faktiskt går in med fullt krut till matcherna.

Atalanta och Napoli är två lag med lite uppåtgående trend, och som jag tror kommer att bli farliga under våren. Man slår lite skönt ur underläge i både ligan och ute i Europa, någonting som är till fördel för lagen.

En öppen historia

Atalanta har spekulerats vilja värva den svenske mittbacken Anel Ahmedhodzic under hela den här vintern, men det har inte blivit någon deal och de 8 miljoner euro som klubben sägs varit beredda att bjuda ligger nu kvar i skattkistan. Blir det månne en värvning av den svenske supertalangen till sommaren? Det återstår att se.

Vad vi däremot vet är att man har Hans Hateboer som den enda skadade spelaren inför den här matchen, med flera spelare som nu väntas komma tillbaka i spel för Atalanta. Robin Gosens, Cristian Romero och Matteo Pessina stod alla över senast, men är nu redo för spe ligen.

I hemmalaget har Fabian Ruiz drabbats av Corona och kan därmed inte komma till spel, medan Dries Mertens som bekant är skadad. Det är ett ordentligt tapp.

I mina ögon är det här två bra cuplag och det borde rimligen vara upplagt för mål i ett direkt avgörande möte som det här. Returen spelas i för sig veckan därpå, men det är lång tid till dess.

Över 2,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, onsdag 3 februari 2021
TV:  Streama Napoli – Atalanta
Stream: 

Jämför odds: