23 april 2019 Alavés Barcelona Speltips

Speltips Sevilla – FC Barcelona 10/2: Copa del Rey

Inför Copa del Rey-semifinalen mellan Sevilla och FC Barcelona rekar Rasim Reiz med sitt bästa odds den 10 februari 2021.

Hett möte stundar i semifinalen av Copa Del Rey när Sevilla-Barcelona drabbar samman på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Det är två lag i en makalös form just nu som ska göra upp om en plats i finalen i Copa Del Rey. Första matchen spelas i Sevilla och är det laget som alltid har gått långt i cupsammanhang, både i Europa League som man har vunnit några gånger på senare år men också Copa Del Rey segrar. Man har 6 raka segrar på hemmaplan där lag som Sociedad, Villareal har besegrats och senast Getafe som fick åka hem med 3-0 i baken där båda tränarna Lopetegui och Bordalas Jimenez blev uppvisade på läktaren i en minst sagt hetsig match.

Sevilla har fullt manskap tillgängligt förutom Ocampos som skadade sig i matchen mot Getafe och offensivt är det självklart ett stort minus då han verkligen varit i fint slag den här säsongen. Det var länge sedan vi såg ett såhär starkt Sevilla under en hel säsong, man ligger i toppskiktet av La Liga och vidare i Champions League där man ställs mot Dortmund i nästa vecka, och innan den matchen har man Huesca på hemmaplan där jag tror man kommer rotera en hel del och därför jag tror att man kommer ställa bästa laget på plan mot Barcelona för att få med sig så bra resultat som möjligt till returen. Det är ramstarkt försvar som har varit nyckeln den här säsongen, senaste 10 har man endast släppt in 7 mål och det är minst av alla lag.

Odds från den spanska fotbollen

Gästerna från Katalonien har hittat formen också, 6 raka segrar och en mäktig vändning mot Betis senast när man låg under och tog in Lionel Messi som på 30 min vände matchen och blev matchens spelare. Barcelona går aldrig att räkna bort så länge man har den argentinska trollkarlen. Han lär säkerligen spela här från start. Man har några avbräck i backlinjen i Pique, Dest, och en tveksam Araujo. Man har även Braithwaite, Coutinho, Fati, Pjanic, Sergi Roberto borta/tveksamma till den här matchen och visst är det tunga namn och det kan säkerligen ställa till det i försvarsspelet när man möter ett Sevilla i kalasform.

Jag tror vi får se en match med högt tempo, skickliga spelare på planen som löser situationer med bollen och skapar lägen ur ingenting. Det brukar även kunna smälla en hel del när dessa lag möts och griniga tillställningar där Sevilla brukar hugga en del på fixstjärnorna i Barcelona och jag tror vi kan få se det under kvällen.

Tittar vi på spelmarknaden så är Barcelona favoriter men jag tycker värdet helt klart finns att spela hos hemmalaget, men det är två riktigt bra lag så att lista ut en vinnare är väldigt svårt då vi ej heller vet startelvorna just nu och därför jag har sneglat på hörnorna i den här matchen där det brukar bli en hel del hörnor när lagen möts och linan i spelet är bra.

Jag väljer att klicka i över 9,5 hörnor i matchen till fina 2,00 gånger pengarna hos Betsson.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 9,5 hörnor
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 10 februari 2021
TV: 
Stream:  Streama Sevilla – Barcelona

Jämför odds: