UFC 257: Speltips McGregor – Poirier 24/1

Spelbloggare Publicerat: 22 January 2021

2014 möttes de senast. Då vann Connor McGregor på en makalös knockout redan innan klockan tickat upp till två minuter i fajten. Nu är Dustin Poirier ute efter revansch, men lyckas han? Här hittar ni speltips, odds och allt inför fajten.

Connor McGregor - Dustin Poirier

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

UFC 257 blir någonting utöver det vanliga. Flera tunga sammandrabbningar väntar, men det är egentligen huvudkortet McGregor – Poirier som suger åt sig all, i alla fall nästintill, uppmärksamhet. Och man kan förstå varför.

Såväl Dustin Poirier som Connor McGregor har långa och imponerande CV:n inom sporten, utan att de för den delen är fläckfria. Exempelvis har de båda åkt på varsin torsk mot Khabib Nurmagomedov under de senaste åren.

Live Stream UFC 257

Det är två absoluta toppfajters och “The Notorious” väcker starka känslor hos mer eller mindre hela MMA-världen. Det finns ingen annan som säljer lika bra. En lika bra underhållare och marknadsförare som atlet.

Den som vill se matchen kan dessutom streama den med PPV, Pay Per View, för 499 kronor hos Viasat. Det finns dessvärre ingen gratis stream inför UFC 257, men den som älskar MMA – och varför inte bettar på detsamma? – ser säkerligen ett värde i att köpa rättigheterna till att se galan.

Då kan man dessutom ta del av fajter som Marina Rodriguez – Amanda Ribas, Khalil Rountree – Marcin Parchnio samt Jessica Eye – Joanne Calderwood. Sannerligen några matcher att sätta tänderna i även de.

Betting tips på McGregor – Poirier

Senast fajterserna mötte varandra, för sju år sedan, blev det en kortvarig historia till McGregors fördel – och för ganska precis ett år sedan, hans senaste match, satte irländaren stopp för Donald Cerrona på så lite som 40 sekunder. Connor McGregor är en fantastisk fajter ståendes, med inte minst slag som kan avsluta vem som helst, när som helst. Boxningen är onekligen på världsklassnivå.

Även Dustin Poirier är en fajter med sina främsta styrkor i boxningen, vilket innebär att mycket talar för att matchen kommer hålla sig ståendes. Det är troligen också någonting som Poirier verkligen vill se till blir fallet.

Inte minst Connor McGregor ser, rent fysiskt, ut att vara i alldeles suverän form – men skenet kan bedra och det är ändå över ett år sedan han var inne i oktagonen senast. Favoritskapet är onekligen befogat, men man ska vara medveten om att Poirier är en betydligt mycket bättre MMA-utövare nu än han var för sju år sedan.

Det mesta pekar absolut på att irländaren kommer ta hem det här, men vi tror att Poirier har alla möjligheter att åtminstone hålla matchen vid liv längre än senast – och att det är två fajters som visar respekt för den andras kvalitéer.

Över 1,5 ronder spelas till oddset 1,73 hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway:

Speltips:

Speltips: Över 1,5 ronder
Odds: 1,73
Bolag: Betway
Spelstopp: Cirka 04:00 – natten mot söndag, 24/1
TV: 
Stream:  PPV

Jämför odds: