”Gustaf Nilsson kan vara en landslagsman inom två-tre år”

Spelbloggare Publicerat: 15 augusti 2019

Hierarkier i omklädningsrum – hur ska det fungera och hur fungerar det? Emir Kujovic till serieledande Djurgården. Blåvitts spännande värvningar. Felix Beijmo till Malmö FF. Hammarbys monsteroffensiv. Gustav Nilsson. Omgången som varit och den som kommer i veckans Alltid Allsvenskan med Jonas Dahlquist och Mikael Stahre. 

Annons:

Öppna konto hos Mr Green – Spela på Allsvenskan, få 100% vinstboost – 5 000 kronor!

TÄVLING: En valfri allsvensk matchtröja i potten!

Registrera dig via någon av våra länkar till Mr Green och när du skapat ditt konto, skicka ditt användar-ID till vårt Twitter– eller Facebook-konto. Du är då med i lottdragningen av en valfri allsvensk fotbollströja.

Tävlingen gäller månaden ut. 


Börja prenumerera på podcasten, här hittar ni den:

Spotify
iTunes
Acast
RSS för andra podcast-appar

Så fungerar RSS för er som inte använder iTunes eller Acast:

1. Beroende på vilken podcast-app ni använder. Klicka antingen på länken och lägg till eller högerklicka/håll in med fingret på länken och välj kopiera länk: http://feeds.feedburner.com/alltidallsvenskan
2. Gå till er podcast-app och välj lägg till ny podcast. Klistra sedan in länken här ovanför och klicka lägg till/spara. Sedan är det klart att lyssna.

Timestamps:

Omklädningsrummet 00:00 min
Förra omgången 12:50 min

*Sidospår – övergångar

*Bajen – ligans bästa offensiv?
Nästa omgång 51:23 min

Annons:
Podden sponsras av spelbolaget Mr Green, som via denna länk ger er en vinstboost om 100% upp till 5 000 kronor i välkomstpaket. Missa inte det!

Lyssna här: