Bästa spelbolagen för trav – information, bonusar & travsport

Spelbloggare Publicerat: 13 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Var spelar man bäst på travsport? Utbudet har breddats avsevärt sedan det svenska licenssystemet trädde i kraft och vi på Spelbloggare.se listar våra favoriter till spelbolag som erbjuder spel på trav, tillsammans med deras bonuserbjudanden och allmän information.

 

Ny travmarknad från 2019 – 2020

ATG hade mer eller mindre haft fullt monopol på svensk travsport sedan innan det svenska licenssystemet trädde i kraft vid årsskiftet mot 2019, men nu har de fått hård konkurrens när spelplanen planats ut och flera andra aktörer tagit större plats och börjat erbjuda odds på trav. Det innebär fler spel, odds och bättre sådana tillsammans med spelplattformar av en helt ny klass. Att flera spelbolag konkurrerar innebär i praktiken att du som spelare får ta del av ett större utbud och att bookiesarna höjer oddsen för att bibehålla deras konkurrenskraft.

Bästa spelbolagen för trav

Så, vilka spelbolag är det då som klivit fram och tagit spetspositionen på travmarknaden? Det handlar om ett flertal och här i vår jämförelse av dessa, där vi dessutom pushar travbonusar, hittar ni de som vi på Spelbloggare.se anser vara mest slagkraftiga och erbjuda de bästa produkterna. Ett antal kriterier har vi värderat in; plattformen för spel i dator, mobil och läsplatta, spelutbud och oddsen. Precis som alltid i bonusjämförelser, om än med fokus på travsporten här.

Bäst trav bonus

Odds bonusar på trav finns det ett flertal att hämta och dessa kan kombineras med andra former av sportspel, ibland också casino, beroende på villkoren hos den enskilda bookmakern, och vi ser ett stort värde i att hämta en trav bonus om man letar efter nya spelbolag att spela hos. Det betyder att du som erhåller den får mer att spela för – har således chansen till större vinster i och med en breddad spelkassa – och att det därmed blir mer spel för pengarna.

Om du är på jakt efter andra odds bonus erbjudanden? Klicka dig vidare till – Sveriges bästa bonusguide!