Lucky Sports

100 kronor Cashback

Hämta bonus! +18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Pros
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Snabba uttag
  • Spela utan konto

Lucky Sports Bonus

Lucky Sports har satsat hårt på att sticka ut på marknaden med en mycket omtyckt välkomstbonus för nya kunder. Här får du 100 kronor i ren cashback och slipper dessutom några som helst omsättningskrav för din bonus hos Lucky Sports.

I praktiken innebär det här att du som ny kund får 100 kronor tillbaka om du förlorar ditt första spel. Du får alltså göra ett första bet hos Lucky Sports utan någon risk, om det är upp till 100 kronor. Det bästa med det hela är också att omsättningskraven är lika med noll. Kan man få schysstare bonusvillkor än hos Lucky Sports? Det känns tveksamt.

? Registrera nytt konto hos Lucky Sports om du är ny kund.
? Sätt in minst 100 kronor för att utnyttja den fulla bonusen. (Gäller bara nya kunder)
? Du får dina pengar tillbaka två dagar efter insättningen

Lucky Sports recension

Lucky Sports är ett relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden och siktar nu på att etablera sig som ett självklart val för många svenska kunder. Det känns som att det borde vara många som lockas till Lucky Sports, eftersom man satsar så hårt på att vara till lags för sina nya och inte minst svenska kunder. Det märks inte minst med den generösa välkomstbonus som du får när du registrerar dig hos Lucky Sports.

Om Lucky Sports

Lucky Sports och systersidan Lucky Casino har funnits på nätet sedan 2015 och blir alltmer populära, men satsar nu mer på att nå ut till kunder i Sverige. Numera kan du också spela hos Lucky Sports utan att registrera ett fullt spelkonto, utan loggar in med hjälp av din e-legitimation och behöver inte koppla några fler kontaktuppgifter till ditt konto. Det är någonting som vi djupt uppskattar, i och med den växande populariteten av enkel betting och snabba uttag

Bolaget har gjort det uppenbart att de vill satsa på den svenska spelmarknaden och de har en hög närvaro gällande reklam och dessutom en ständigt utvecklad produkt. De ligger onekligen inte på latsidan och är ett spelbolag väl värt att testa på.

Lucky Sports odds och spelutbud

Det finns massvis med oddsmarknader att lägga bet på hos Lucky Sports, men det är designen som verkligen sticker ut när du spelar hos detta spelbolag. Här har man valt att försöka tilltala sina kunder med en lite annorlunda och färgstark design för att man ska känna sig mer hemma.

Fokus ligger också på de största sporterna och ligorna, som syns direkt till vänster i en meny när du surfar in bland oddsutbudet hos Lucky Sports. Den som gillar betting på de största ligorna kommer med andra ord att trivas bra hos detta spelbolag.

Men det finns egentligen allt möjligt, för vilka spelare som helst; en salig blandning av olika odds. Detta kan de stoltsera med tack vare samarbetet med SBtech, som blivit kända för deras höjdarodds och breda utbud av specialmarknader. Till större event finns det hundratals marknader att sätta tänderna i, så man går onekligen inte miste om någonting när man spelar på odds hos Lucky Sports.

Lucky Sports i mobilen

Du kan spela direkt hos spelbolaget Lucky Sports i din mobiltelefon eller bärbara enhet, genom att surfa in på url för sajten direkt i din webbläsare. Det spelar ingen roll om det är din telefon eller surfplatta. Det är en helt optimerad sajt för att fungera väl i bärbara enheter och ge en fulländad spelupplevelse även där.

Utifrån våra tester är sidan absolut tillräckligt snabbladdad även i mobilt format, vilket annars kan vara ett bekymmer på andra spelsajter. Menyerna är välorganiserade och det är så gott som omöjligt att virra bort sig på hemsidan.

Gällande den mobila lösningen menar vi att Lucky Sports är i absolut toppklass på en konkurrensutsatt marknad.

Just eftersom majoriteten av alla spel numera placeras i mobilen, är detta en av de i särklass högsta prioriteterna. Därtill finns en sökfunktion som är väldigt välfungerande, så att man med enkelhet kan hitta just den matchen, eventet eller ligan man vill tippa på.

Däremot saknar Lucky Sports en app för de som föredrar det. Men om man vill efterlikna känslan av att spela i en applikation kan man enkelt spara ner deras landningssida direkt i sin smartphone.

Sammanfattning Lucky Sports

Lucky Sports har satsat hårt på att sticka ut från mängden av spelbolag som nu finns på den svenska marknaden. För dig som älskar bra oddsmarknader, fokus på stora sporter och ligor, samt som har kundservice som en viktig del när du väljer ett nytt spelbolag är Lucky Sports ett klokt val. Och kanske det bästa av allt? Bonusen är bland de bästa på marknaden.

100 kr Cashback

Hämta bonus! 18+ år – Spela ansvarsfullt – Regler & Villkor gäller – Stödlinjen