Bonusar Fotbolls EM 2021

Spelbloggare Publicerat: 25 maj 2021

Spelbolagen kommer slåss med näbbar och klor om de svenska spelarna under Fotbolls-EM 2021 – och vi listar deras bästa EM-bonusar samt kampanjer som kommer löpa under sommarens Europamästerskap.

Bästa bonusar till EM 2021

Från tidiga juni till en månad framåt, alltså juli, väntar årets stora höjdpunkt för sportfantaster, men också spelbolagen. Under den här perioden kommer det finnas extra många och bra bonusar för svenska spelare att nyttja. Vi kommer därför lista alla våra favoriter – så att du får en extra härlig spelupplevelse under Europamästerskapet.

Guiden kommer framförallt marknadsföra spelbolagens bästa bonusar till EM 2021, men även andra spännande kampanjer. Passa på att hämta din EM välkomstbonus redan nu!

Campobet
120 kronor gratisspel!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus
Mr Green
500 kronor freebet

18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Fantastisk
Recension
4.1
Betyg
Hämta bonus!
Lucky Sports
Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!
Casumo
100% insättningsbonus upp till 500 kr + 40 freespins

18+ • Min. insättning 100 kr • 100% upp till 500 kr • 30x Omsättningskrav (bonus + insättning)• 40 free spins i Big Bass Bonanza värde 1 kr/st, omsättning 10x • Giltigt 60 dagar • Endast nya spelare. • Spela ansvarsfullt • http://Stödlinjen.se • Regler & Villkor gäller.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!
No Account Bet
100% - upp till 500 kronor bonus!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.5
Betyg
Hämta bonus!
Expekt
100% - upp till 1500 kronor gratisspel!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
5.0
Betyg
Hämta bonus!

Odds bonus för Fotbolls-EM

Många fler än normalt kommer spela under Fotbolls-EM 2021 och det är någonting svenska bettingsajter är väl medvetna om – och ett av sätten att locka nya spelare är med en odds bonus till EM. Tack vare dessa får du som vill tippa på mästerskapet mer att spela för, utan att det kostar mer.

Genom Spelbloggare.se får du den bästa informationen om hur och var du kan hämta en odds bonus för Fotbolls-EM. Därutöver nämner vi all relevant information om bolaget, som deras styrkor, svagheter och tillkommande krav för din bonus.

Vi är helt enkelt din jämförelsetjänst – och vårt mål är att vara så transparenta som möjligt och enbart slussa spelare till vettiga spelsajter. Till dessa tillkommer välgrundade recensioner samt tips.

Exempel på bonusar du kan få till EM 2021 är en välkomstbonus, riskfritt spel eller gratisspel.

Guider:
Betting Bonusar
Odds bonus utan omsättningskrav
Gratisspel
Svenska bettingsajter

Spelbolagens oddsbonusar för EM

Som säkert bekant får svenskar numera bara en bonus per tillfälle och spelbolag – och så kommer det fortsätta se ut under sommaren – men någonting vi kan försäkra oss om är att spelbolagens oddsbonusar för EM kommer vara extra bra; större och med ännu bättre villkor.

Vad man ska beakta i samband med oddsbonusar till EM, samt i allmänhet, är att det kan tillkomma omsättningskrav, tid för omsättning och på vilka sätt man kan omsätta bonusen. Det är nämligen så att vissa former av spel kan vara exkluderat omsättningen.

Den här informationen får ni delvis direkt här hos oss, men i mer detalj när du klickar dig vidare till bolaget genom någon av våra länkar.

Välkomstbonus – EM 2021

Viktigaste av allt runt bonusar till sommaren – någonting som är lätt att missa till följd av relativt nyligen förändrade regler – är att det numera enbart finns en form av bonusar att plocka: välkomstbonus som kan användas till EM 2021.

Det handlar alltså om att nya spelare enbart får ta del av en välkomstbonus snarare än multipla bonusar.

Vårt tips till dig som vill hitta en spelsajt att spendera ditt EM 2021 på är därför att maximera bonusen, alltså erhålla hela summan, samt att ta flera välkomstbonusar till EM – då kan du få flera tusenlappar extra att spela för.

EM Kampanjer

Men det finns en annan värld än bara bonusar för kommande mästerskap – under EM kan vi förvänta oss mängder av olika kampanjer från spelbolagen. Det finns dock vissa begränsningar i vilken form av erbjudanden som får tillhandahållas, men gott om skoj kommer det ändå finnas.

Några av de EM-kampanjer som vi kommer dela med oss av är spelbolag som boostar odds, med riskfria spel samt olika former av specialspel som kommer finnas tillgängliga.