Landslag EM 2021

Spelbloggare Publicerat: 8 april 2021

Kvalen är överstökade och vi tittar närmare på alla landslag i EM 2021 med vilka spelare som finns med och alla landslagstrupper i Fotbolls-EM. Djupdyk ner i vår förhandstitt inför mästerskapet. Direkt när dessa presenteras, är vi uppdaterade samt redo.

Landslagstrupper EM 2021

Vilka spelare finns mer för respektive landslag och hur ser ländernas landslagstrupper i EM 2021 ut i detalj? Tack vare denna information, bland mycket annat i våra införrapporter till mästerskapet, hoppas vi kunna ge dig underlaget för att kunna ta de bästa valen när du tippar – eller om det helt enkelt handlar om ett rakt intresse.

Oavsett vad samlar vi alla Fotbolls EM landslagstrupper, toppat med lite specifika och spännande odds till respektive land.

Alla trupper i EM 2021

Sverige → Belgien
→ Danmark → England
→ Frankrike → Holland
→ Kroatien → Polen
→ Portugal → Schweiz
→ Serbien → Spanien
→ Turkiet → Tyskland
→ Wales

Vilka länder är med i Fotbolls EM 2021?

Spelbloggare.se ger dig en fullfjädrad guide av landslagen i EM 2021 och samlar även exakt vilka länder som är med i Fotbolls-EM. Genom att klicka sig vidare in på respektive landslag får du mer djupgående information om trupper samt vad man får i betalt för olika spel på den specifika sidan.

Trupper Fotbolls-EM

Alla EM 2021 trupper släpps bara några veckor före mästerskapet går av stapeln och att det är så pass sent är med anledning att ligorna fortfarande pågår, att förbundskaptenerna vill ha sina mest formstarka spelare med sig samt att skador och liknande inte går att förutspå.

Den här sidan uppdateras löpande så fort ny samt aktuell information kommer ut, ser vi till att vara först ut med den – inte minst här gällande just vilka trupper som tas ut till Fotbolls-EM.

Spelare i Fotbolls EM

Genom att kika in på våra detaljerade truppuppdateringar till sommarens så efterlängtade mästerskap får du en överblick av alla spelare i Fotbolls EM 2021. Dessutom kan det tillkomma specialodds på dessa specifika spelare, som vi kommer uppdatera er om under vägen.