Belgien – EM 2021

Belgien är en av de stora favoriterna inför EM 2021 – med en trupp bestående av spelare från den absoluta världstoppen. Här hittar ni Belgiens EM-trupp, deras odds samt spelschemat. Allt om Belgien i Fotbolls-EM!

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Belgien EM-trupp

Här hittar ni Belgiens trupp till EM 2021 i helhet, vilka spelare som kommer finnas med att tävla om startplatserna i mästerskapet.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds – Belgien EM 2021

När det talas om titelkandidaterna i EM 2021 kommer Belgien ständigt upp på tal. De tillhör, spelare för spelare, den absoluta toppen i världen – men det finns orosmoln som en åldrande trupp och att man det facto haft svårt att leverera i stora mästerskap förut. Kan det här vara sista chansen på en stor mästerskapstitel under de närmaste åren framöver?

Belgien att vinna Fotbolls-EM 2021: 6,50 hos Mr Green

Belgiens spelschema i Fotbolls-EM 2021

Utan att ställas mot de absolut största jättarna i fotbolls-Europa, väntar ett par matcher som kan tänkas bli knepiga för Belgien i EM 2021. Spännande är att de ställs mot två skandinaviska nationer i form av Danmark samt Finland. Övrigt motstånd står Ryssland för.

Att Belgien är odiskutabel favorit kan vi med enkelhet slå fast, men det blir knappast utan kamp de ska ta sig till slutspelet.

 

Datum Tid Match
Lördag, 12 juni 21:00 Belgien – Ryssland
Torsdag, 16 juni 18:00 Danmark – Belgien
Måndag, 21 juni 21:00 Finland – Belgien

 

 

Vårt tips på Belgien i EM

Trots en spelartrupp som hållit absolut toppnivå under en radda års tid, har de stora titlarna uteblivit för Belgien – och för flera av storstjärnorna kan det här vara en av de sista chanserna att på allvar leverera en guldmedalj för deras nation. Bland de främsta spelarna hittas bland andra Romelu Lukaku och Keven de Bruyne, som man hoppas ska föra dem framåt.

Att det kommer bli slutspel för Belgien i EM 2021 ser vi som en solklarhet, men huruvida de räcker ända in i kaklet är svårare att sia. Konkurrensen är stenhård och historien av att svika när det gäller som mest är någonting som kan sätta griller i huvudet på spelarna.

Vi tippar att Belgien som trea i mästerskapet.

By