England – EM 2021

England är fotbollens land, inte minst till följd av PL, och spelartruppen ser mer spännande ut än på länge. Här guidar vi dig till Englands EM-trupp, deras spelschema samt specifika lagodds. Allt om Englands äventyr i Fotbolls EM 2021.

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

England EM-trupp

Här är Englands trupp till EM 2021 presenterad, hela spelartruppen med information om positioner, tröjnummer, vilka klubblag de presenterar samt åldern på de medverkande. Vilka av dessa kommer bli startspelare?

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds – England EM 2021

Det är inte bara en medalj-, utan till och med mästerskapstitelkandidat vi har i form av England. Här hittar ni odds på England i Fotbolls-EM 2021 – och vinnarspelet kan vi anta kommer vara ett av de hårdast klickade från marknaden inför mästerskapet.

Kanske kan avsaknaden av erfarenhet sätta stopp för laget? Laget innehåller få spelare över 30-årsstrecket, men samtidigt flera av de bästa spelarna i Europa. Ungdomlig frejdighet leder till vinst?

England att vinna Fotbolls-EM 2021: 6,40 hos Mr Green – spela här!

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

England spelschema i Fotbolls-EM 2021

De flesta av länderna som är med i årets europeiska mästerskap kan slå varenda – antalet slagpåsar är få. Och även England kommer ställas mot tufft motstånd, inte minst i form av VM-silvermedaljören från 2018, Kroatien. Mest sannolikt är det de och England som det kommer stå mellan i jakten på förstaplatsen. För inte ska väl varken Tjeckien eller Skottland räcka till?

 

Datum Tid Match
Söndag, 13 juni 15:00 England – Kroatien
Fredag, 18 juni 21:00 England – Skottland
Tisdag, 22 juni 21:00 Tjeckien – England

 

 

Vårt tips på England i EM

En av de klara favoriterna, men frågan är om England för en gångs skull kan räcka till – ända in i kaklet? De hade ett alldeles fantastiskt kvalspel, följt av ett sämre utfört UEFA Nations League och kommer senast från tre raka vunna i kvalet mot kommande världsmästerskap. Med spelare som Phil Foden, Harry Kane och Raheem Sterling framåt i banan har förbundskapten Gareth Southgate en monsteroffensiv till sitt förfogande.

Medaljplats? Anmärk väl att alla matcher kommer spelas hemma i London, på Wembley Stadium – en stor fördel!

By