Finland – EM 2021

Finland är äntligen klara för ett stort mästerskap, men den stora framgången ligger snarare i att ha tagit sig till EM 2021. Väl i turneringen är det ingen som förväntar sig stordåd från det finska landslaget. Men ska vi verkligen räkna ut laget redan nu?

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Finland trupp EM 2021

Nedan listar vi hela den finska spelartruppen inför EM 2021 och går igenom vilka spelare som finns med i Finlands trupp till turneringen. Vi går igenom på vilken position spelaren spelar, vilket nummer han kommer att bära i mästerskapet, klubbarna som representeras av respektive spelare och vilken ålder spelaren har.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds Finland – EM 2021

Faktum är att det inte är Finland som gäller som den minst sannolika guldvinnaren i sommarens EM 2021, utan det finns runt fyra andra nationer som gäller som större underdogs enligt en rad spelbolag, däribland Mr Green.

Med Pukki längst fram kan allting hända, men i övrigt vet vi om att Finland har ett ganska svagt landslag, som i för sig är starkare kollektivt. Men att man ska gå hela vägen och vinna EM-guld? Då krävs ett mirakel.

Finland att vinna Fotbolls-EM 2021: 501,0 x insatsen hos No Account Bet. 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Spelschema Finland – Fotbolls EM 2021

Finland öppnar med ett derby mot Danmark och måste förmodligen ta minst en poäng för att inte halka efter direkt i striden om slutspelsplatserna.

Datum Tid Match
Lördag, 12 juni 18:00 Danmark – Finland
Onsdag, 16 juni 15:00 Finland – Ryssland
Måndag, 21 juni 21:00 Finland – Belgien

 

 

Vårt tips på Finland i EM

Finland som en outsider till att vinna EM 2021 är ett tips som inte ens den mest optimistiske kan känna har bäring på förhand. Men större mirakel har skett, men frågan är om större mirakel har skett i just EM-sammanhang där konkurrensen är så tuff?

Gruppspelet blir en bra värdemätare och känslan är att Finland redan där får svårt att hävda sig.

Här tippar vi att Finland får respass redan i den första fasen av turneringen.

By