Kroatien – EM 2021

Kroatien tog sig till VM-final senast och gäller därmed som en viktig outsider inför EM 2021, men känslan är att det kroatiska landslaget är sämre nu än för tre år sedan. Men som regerande silvermedaljörer i VM går det inte att underskatta Kroatien inför sommarens mästerskap.

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Kroatien trupp EM 2021

Kroatien har inte annonserat vilka spelare som tas ut i EM-truppen 2021 och därför går det inte heller säkert att veta hur stark truppen är än, men när detta blir helt bekräftat kommer det gå att kunna läsa hela truppen här på sajten. Det kommer också att finnas mer detaljerad information om varje enskild spelare som ska spela för det kroatiska landslaget i sommar.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds Kroatien – EM 2021

Kroatien har tack vare sina prestationer i VM 2018 bevisat att man är ett landslag att räkna med, men det går också att argumentera för att det inte är tillnärmelsevis samma styrka på det kroatiska landslaget anno 2021.

Det bevisar inte minst spelbolagen oddssättning, där det finns totalt nio lag som har ett lägre odds på att stå där som mästare. Det är enligt flera spelbolag troligare att Danmark vinner EM 2021 än att Kroatien gör det.

Kroatien att vinna Fotbolls-EM 2021: 35,0 gånger insatsen hos Lucky Sports.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Spelschema Kroatien – Fotbolls EM 2021

Kroatien står inför en tuff uppgift i sommarens Europamästerkap redan i gruppen. En grupp som många benämner som Dödens Grupp inför EM 2021.

Datum Tid Match
Söndag, 13 juni 15:00 England – Kroatien
Fredag, 18 juni 21:00 Tjeckien – Kroatien
Tisdag, 22 juni 21:00 Kroatien – Skottland

 

Vårt tips på Kroatien i EM

Kroatien kan få svårt att leva upp till förväntningarna efter VM 2018, men det är också uppenbart att man är ett landslag med en hög högstanivå. Men mot England kan det bli tufft i den första och potentiellt avgörande gruppspelsmatchen för att avgöra vilka som vinner gruppen.

Kroatien är inte ett landslag som vi tror kommer att kunna ta medalj den här gången också och det är inte helt omöjligt att man snarare blir en besvikelse.

Vårt tips blir att Kroatien misslyckas med att slå England i EM-premiären 2021.

By