Nederländerna – EM 2021

Nederländerna eller Holland är en maktfaktor inom europeisk fotboll, men frågan är var laget står inför den här turneringen? Det finns en stor farhåga i att Virgil van Dijk kan missa hela turneringen och hur bra är man då? Det återstår att se om man kan ta sin totalt tredje medalj i EM-sammanhang.

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Holland trupp EM 2021

Holland har inte släppt sin EM-trupp till mästerskapet än, men när den kommer upp finns den att läsa här på sajten. Då kommer du också att kunna läsa mer om alla spelare: vilken position, vilket klubblag, vilken ålder och vilket tröjnummer som spelaren kommer att bära i mästerskapet.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds Holland – EM 2021

Det finns ett antal stora favoriter till EM-turneringen i sommar och i skrivande stund har England seglat upp som många spelbolags favorit. Anledningen är förmodligen att man spelar många av sina matcher på hemmaplan.

Nederländerna har delvis samma fördel, men man besitter inte samma styrka och spets i sitt landslag. Det gör att oddset på nederländsk medalj är betydligt högre än för en engelsk, belgisk eller tysk medalj.

Nederländerna att vinna Fotbolls-EM 2021: 16,00 gånger insatsen hos Mr Green.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Spelschema Holland – Fotbolls EM 2021

Holland ska utifrån de motstånd som man ställs mot i gruppspelet vara favoriter till att nå slutspel. Här har ni Nederländernas fulla spelschema.

Datum Tid Match
Söndag, 13 juni 21:00 Nederländerna – Ukraina
Torsdag, 17 juni 21:00 Nederländerna – Österrike
Måndag, 21 juni 18:00 Nederländerna- Nordmakedonien

 

 

Vårt tips på Holland i EM

Memphis Depay, Virgil van Dijk, Frenkie De Jong, Mathias De Ligt och ja, det finns en lång lista med spelare som har stora meriter ute i Europa och som behöver ha en stark sommar för att Nederländerna ska bli ett landslag att räkna med.

Man har hamnat i en minst sagt överkomlig grupp och allt annat än att man vinner den här gruppen är ett misslyckande. Det lär också behövas för att skaffa saig en bra seedning inför fortsättningen på turneringen.

Vårt tips blir att Holland vinner sin grupp i EM 2021.

By