Österrike – EM 2021

Österrike har spelat två EM-turneringar tidigare och går nu in i EM 2021 med förhoppningar om att ta sin tredje stora medalj genom historien. OS-silvret från 1936 och VM-bronset från 1954 är de enda medaljerna som finns i samlingen just nu. Men hur står sig lagets chanser i sommar?

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Österrike trupp EM 2021

När den österrikiska EM-truppen bekräftas kommer vi att fylla på all information som du behöver veta om Österrikes EM-trupp inför sommarens mästerskap, ett mästerskap som spelas runt om i hela Europa. Det blir namnen på alla spelare, klubblagen som de representerar, deras ålder och deras position.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds Österrike – EM 2021

Österrike gäller som en av många outsiders inför sommarens mästerskap, men det är inte det starkaste landslaget som man har med sig. Nu ger det väldigt högt odds på att man ska stå där som Europamästare och anledningen är helt enkelt att landslaget inte är starkt nog.

David Alaba blir en nyckelspelare för att det här överhuvudtaget ska kunna bli ett EM 2021 att minnas för Österrike. Den saken är helt säker på förhand.

Österrike grupp C i Fotbolls-EM 2021: Till oddset 6,00 hos 888sport.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Spelschema Österrike – Fotbolls EM 2021

Österrike har hamnat i en överkomlig grupp, men behöver öppna msäterskapet starkt för att ta sig vidare till slutspelet.

Datum Tid Match
Söndag, 13 juni 18:00 Österrike – Nordmakedonien
Torsdag, 17 juni 21:00 Nederländerna – Österrike
Måndag, 21 juni 18:00 Ukraina – Österrike

 

 

Vårt tips på Österrike i EM

David Alaba kommer att lämna Bayern München i sommar och om han inte har gjort klart med en klubb innan, det spekuleras ju om Real Madrid, är EM-turneringen det ultimata skyltfönstret för hans del.

Men det räcker inte att lagkaptenen har en stark turnering. Det finns fler som behöver leverera. Vikten av en bra start är väldigt stor och vi tror att spelschemat är till fördel för österrikarna.

Vårt tips blir att Österrike går vidare från gruppen.

By