Polen – EM 2021

Spelbloggare Publicerat: 7 juni 2021

Polen har hamnat i en tuff grupp med Sverige, Spanien och Slovakien. Trots det har man förhoppningar om att gå vidare till slutspelet och väl där vet man aldrig vad som kan hända när man har världens bästa anfallare i truppen.

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Polen trupp EM 2021

Detaljerad information om tröjnummer, position och klubblag för varje spelare som finns med i den polska EM-truppen kommer att publiceras på sajten med tiden. Just nu finns det dock ingen officiella EM-trupp för Polen 2021.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds Polen – EM 2021

Sverige har starkare chanser att gå till EM-final och vinna densamma, åtminstone om vi frågar spelbolagen. Men Polen tillhör nationerna som trots allt har ett odds under 100 gånger pengarna på att man ska vinna hela EM 2021.

För att det ska gå vägen krävs att Robert Lewandowski har ett starkt mästerskap och frågan är om det finns någon anfallare, eller spelare överhuvudtaget, som är viktigare för sitt landslag än vad han är?

Polen att vinna Fotbolls-EM 2021: 81,00 gånger insatsen hos Mr Green

Spelschema Polen – Fotbolls EM 2021

Polen är inte favoriter i gruppspelet, och är starkt beroende av en vinst mot Slovakien i premiären för att inte hamna på efterkälken direkt.

Datum Tid Match
Måndag, 14 juni 21:00 Spanien – Sverige
Lördag, 19 juni 18:00 Spanien – Polen
Onsdag, 23 juni 18:00 Slovakien – Spanien

 

Vårt tips på Polen i EM

Polen har världens bästa anfallare i truppen, men i övrigt har man stora problem med att få till ett landslag som kan matcha sig med det som Sverige har. Slovakien är ett sämre landslag på pappret, men har det i sig att skrälla mot ett landslag som Polen.

Flera gånger har polackerna varit en besvikelse i stora sammanhang och risken är överhängande att man blir det den här gången också.

Polen att åka ur EM 2021 redan i gruppspelet blir vårt tips inför turneringen.