Skottland – EM 2021

Skottland är ett av världens äldsta landslag, men man har bara spelat EM vid två tillfällen tidigare. Nu hoppas skottarna kunna göra succé i sommarens EM 2021 där man får chansen att spela på hemmaplan i Glasgow.

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Skottland trupp EM 2021

Skottland har inte tagit ut sin officiella EM-trupp 2021 än, men när den är bekräftad och annonserad kommer du att kunna läsa om den skotska EM-truppen här på sajten. Då går vi också in på detaljer som tröjnummer, position och klubblag på spelarna som är tänkta att finnas med i sommarens mästerskap.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds Skottland – EM 2021

Skottland tillhör inte favoriterna inför EM 2021 och inte har det blivit enklare efter att lottningen fallit, med en mycket tuff grupp som väntar. Om vi frågar spelbolagen tillhör man snarare bottenkandidaterna inför EM-slutspelet.

Men samtidigt ska Skottland spela på hemmaplan och har tack vare matcherna i Glasgow en chans att skrälla mot på pappret starkare motståndare.

Skottland att vinna Fotbolls-EM 2021: 220,0 gånger pengarna hos Lucky Sports.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Spelschema Skottland – Fotbolls EM 2021

Skottland gäller som underdog i gruppspelet, men har goda chanser att skrälla i minst någon av matcherna med tanke på hemmaplansfördelen mot både Kroatien och Tjeckien.

Datum Tid Match
Måndag, 14 juni 15:00 Skottland – Tjeckien
Fredag, 18 juni 21:00 Skottland – England
Tisdag, 22 juni 21:00 Kroatien – Skottland

 

Vårt tips på Skottland i EM

Skottland blir en outsider att gå vidare från gruppen och den första matchen hemma mot Tjeckien blir troligen helt avgörande för chanserna att skrälla sig vidare.

Skottland kommer att vara ett helt annat lag när man får spela på hemmaplan än senare i turneringen, då man troligen inte får spela fler matcher i just Glasgow.

Vårt tips blir att Skottland vinner minst en match i EM 2021.

By