Tyskland – EM 2021

Som en av världsjättarna och ett starkt kval till Fotbolls-EM 2021 är ett ungt, fräscht och kvalitativt Tyskland uppsnackade som en av turneringens främsta nationer – precis som oftast i stora mästerskap. Vi presenterar er Tysklands trupp i EM, tillsammans med massa annat.

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Tyskland EM trupp

Här finner ni Tysklands trupp till Fotbolls EM 2021. Hela spelartruppen finns med, samt deras positioner, nummer klubblag och ålder. Vilka spelare ser du fram emot att se mest av i Tysklands EM-trupp?

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Tyskland odds – EM 2021

Generationsskiftet i det tyska fotbollslandslaget har skördat frukt och förhoppningen är att den flera års långa framgångssagan ska fortsätta framåt. Laget har bland andra keepern Manuel Neuer, Joshua Kimmich samt Serge Gnabry som nyckelpjäser inför EM 2021 – där Tyskland av spelbolagen anses vara en av de fem främsta favoriterna.

Tyskland att vinna Fotbolls-EM 2021: 9,00 hos Mr Green

Spelschema Tyskland – Fotbolls EM 2021

Grupp F, som Tyskland tillhör, är att se som en av mästerskapets tuffaste grupper – ja, till och med “dödens grupp”. Annat kan väl knappast påstås när man ska tampas med Frankrike samt Portugal om slutspelsplatserna. Övrigt motstånd står Ungern, som förväntas få stora problem, för.

Datum Tid Match
Tisdag, 15 juni 21:00 Frankrike – Tyskland
Lördag, 19 juni 18:00 Portugal – Tyskland
Onsdag, 23 juni 21:00 Tyskland – Ungern

 

 

Vårt tips på Tyskland i EM

Man ska ha fullaste respekt för Tyskland och deras kvalitéer. Det här är en av världens i särklass starkaste fotbollsnationer och kan mycket väl vara med och slåss om medaljerna samt den stora mästerskapstiteln.

En stor fördel att beakta är att laget spelar två av sina gruppspelsmatcher i hemlandet, mer bestämt München.

På varenda position hittas spelare som till vardags spelar för de största klubbarna, men det är framförallt offensiven som sticker ut. Backlinjen ser något tunnare ut. Ett orosmoln, dock offensivt – som säkerligen kommer bli en snackis – är huruvida Tino Werner räcker till som spetsspelare i laget. Han må ha stora kvalitéer, men starkt ifrågasatts för sin bristande effektivitet framför mål.

By