Ukraina – EM 2021

Ukraina har förhoppningar om att göra succé i EM 2021, men har nackdelen av att inte få spela några matcher på sin egen hemmaplan. Till skillnad från ett antal andra landslag inför sommarens mästerskap. Men vad kan vi förvänta oss av laget?

Trupp
Odds
Spelschema
Vårt tips

Ukraina trupp EM 2021

Ukraina har inte annonserat vilka spelare som tas ut i EM-truppen 2021, men när detta blir helt bekräftat kommer det gå att kunna läsa hela truppen här på sajten. Det kommer också att finnas mer detaljerad information om varje enskild spelare.

Namn Position Nummer Klubblag Ålder
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras
Uppdateras

 

Odds Ukraina – EM 2021

Ukraina har tidigare i EM-sammanhang kunnat göra ganska starka resultat och för svensk del minns vi inte minst matchen när Andriy Shevshenko gjorde mål på nick mot Sverige. Nu är det istället den tidigare storspelaren som rattar laget i rollen som förbundskapten.

I sina bästa stunder kan Ukraina rubba stora lag, men man är fortsatt ojämna och det speglar sig även i oddssättningen inför turneringen.

Ukraina vidare från Grupp C i Fotbolls-EM 2021: 5,50 gånger insatsen hos 888sport. 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Spelschema Ukraina – Fotbolls EM 2021

Ukraina kan få en tuff start på turneringen med den svåraste matchen direkt, men ett gynnsamt resultat där positionerar laget inför fortsättningen.

Datum Tid Match
Söndag, 13 juni 21:00 Nederländerna – Ukraina
Torsdag, 17 juni 15:00 Ukraina – Nordmakedonien
Måndag, 21 juni 18:00 Ukraina – Österrike

 

Vårt tips på Ukraina i EM

Ukraina är i våra ögon snäppet starkare än Österrike, betydligt bättre än Nordmakedonien och aningen sämre än Nederländerna. Men allting kommer att avgöras i den första matchen, när man med ett bra resultat kan positionera sig väl inför avslutningen på gruppspelet.

Vårt tips blir att Ukraina går vidare från gruppen till slutspelet.

By