Dagens Dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan: 5 juli 2021

Simon Pålsson Publicerat: 5 juli 2021

Allsvenskan i fokus måndagen den 5 juni 2021, med två matcher på schemat. Vi kombinerar dagens bästa speltips i en dubbel.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två allsvenska matcher på måndagsschemat och efter dagens två drabbningar är återstartsomgången i Allsvenskan därmed fulländad, efter att helgen bjudit på totalt sex matcher fram till måndagen.

IFK Göteborg – IF Elfsborg
Djurgården – Örebro SK

Nu har Djurgården chansen att gå upp i serieledning efter att Malmö FF klantat till det ordentligt borta mot IFK Norrköping i lördags, samtidigt som IF Elfsborg ska spela bortaderbyt mot rivalerna från Göteborg.

Dagens Dubbel gick för övrigt 5.63 gånger insatsen och hittas som vanligt hos Lucky Sports.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Oavgjort i Blåvitt-Elfsborg (3.20)

El Västico som det skämtsamt brukar kallas är ett möte som ofta blir jämnt, men där IFK Göteborg har fördel när det spelas på gräs, och IF Elfsborg har fördel när det spelas på plast. Inför 10 000 åskådare på Nya Ullevi ska IFK Göteborg nu försöka studsa tillbaka med ny huvudtränaren Mikael Stahre i spetsne.

Kom ihåg: Oscar Wendt och Marcus Berg är inte spelklara för hemmalaget.

Under våren var det två lag som i mina ögon underpresterade och inte mycket pekar på att man nu plötsligt har i sig att vinna enkelt. 1-1 ligger väldigt nära till hands här.

Bet 2: Djurgården vinner första halvlek (1.76)

Om det är någonting vi har lärt oss av vårsäsongen är det att Djurgården ser starka ut och att man utan tvekan är en guldkandidat. Det mesta pekar på att stockholmarna gör upp med Malmö FF om att stå där som svenska mästare i slutet av säsongen.

Mot Örebro ska man vara klara favoriter, inte minst då man nu har 7 000 åskådare som stöttar laget på Tele2 Arena. Det tror jag ger en välbehövlig energiboost direkt – och Djurgården kör därmed över Örebro SK från första stund.

Djurgården att vinna första halvlek spelas till 1.76 gånger såsen hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel ger 5.63 gånger såsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Oavgjort i Blåvitt-Elfsborg & Djurgården vinner första halvlek
Odds: 5.63
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, måndag 5 juli 2021
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo