Dagens Dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan: Söndag 18 juli

Axel Sjödin Publicerat: 18 juli 2021

Söndagens Allsvenskan bjuder på några fina matcher där vi ska plocka ut en dubbel för 18 juli.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vi har fyra matcher att välja mellan från Allsvenskan på söndagen och kan därmed plocka fram ett par fina spel till dagens dubbel från Lucky Sports.

Vi tittar närmare på matcherna mellan Örebro och Hammarby samt IFK Göteborg mot Mjällby där vi går lite mot strömmen och kör på underspelet i matchen som förväntas bli målrik och att båda lagen lägger mål i en match där Blåvitt är ett av lagen

Sammanlagt landar dagens dubbel på 4.94 hos Lucky Sports

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Hammarby vinner & under 3,5 mål (2.60)

Först ut har vi plockat ut ett kombinationsspel i vår dubbel, en dubbel i dubbeln kan man säga. Örebro har som bekant sett bedrövliga ut under majoriteten av säsongen såhär långt och de har inlett återstarten av Allsvenskan precis som de avslutade den då de fortsätter att förlora. Nu sitter de på fyra raka förluster med en målskillnad på 2-10 och försvaret fortsätter att läcka som ett såll.

Underspelet är motsägelsefullt då kanske, men det är också därför det är bra odds på det. Det ska nämnas att av de 21 mål som Örebro släppt in så har endast fem av dessa varit på hemmaplan och ingen av deras hemmamatcher har överstigit 3,5 mål hittills. De har faktiskt till och med lyckats hålla nollan i två av dem.

Hammarby är i sin tur också kända för målrika matcher, vilket också lär dra upp oddset, men de har varit betydligt starkare hemma än borta hittills. Utklassningen mot Degerfors beror nog minst lika mycket på Degerfors då Malmö upprepade samma bedrift denna helgen.

Bajen är alltså klara favoriter här mot ÖSK som förväntat och jag tror de vinner men att Örebro kan hålla nere siffrorna bättre på hemmaplan. Samtidigt kan ÖSK:s två offensiva nyförvärv inte spela förrän mot AIK så de lär fortsatt vara tama framåt.

Bet 2: Båda lagen gör mål IFK Göteborg – Mjällby (1.90)

Detta blir ett väldigt spännande möte då Göteborg tillslut fått förstärkning av Marcus Berg och Oscar Wendt samtidigt som Mikael Stahre varit väldigt noga med att ingen information om uppställning och formation fått läcka ut i veckan. Det har varit stängda träningar på kamratgården sedan förra omgången.

Att båda lagen skulle göra mål känns inte som det vassaste spelet när man tittar på säsongen hittills då det ofta varit målsnåla matcher för båda lagen, men tränarbytet i Blåvitt förändrar saker och ting. Roland Nilsson var väldigt defensivt lagd och Mikael Stahre verkar ha släppt på bromsarna något att döma av resultatet från förra omgången mot Östersund (3-2) och träningsmatchen tidigare i veckan mot Jönköping Södra (3-5).

Man ska inte väga in träningsmatcher för mycket såklart, men BLGM-spelet har suttit i fyra av Mjällbys senaste fem och i samtliga av deras tre senaste bortamatcher. Jag tror på ett Göteborg som vill framåt här och som även kommer öppna sig bakåt och ge chanser till Mjällby.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby och under 3,5 mål & BLGM i Göteborg – Mjällby
Odds: 4.94
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+