Dagens Dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan: Söndag 25 juli

Axel Sjödin Publicerat: 25 juli 2021

Det blir mer allsvenskt fokus även under söndagen när vi plockar fram dagens dubbel bland stormatcherna.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Söndagen bjuder på några riktigt fina allsvenska matcher som på förhand känns förhållandevis öppna. Från dessa ska vi plocka fram en dubbel att krydda dagens ligaspel med.

Först ut väljer vi att titta på matchen mellan Hammarby och Norrköping där Stockholmslaget fortfarande firar segern i Europa tidigare i veckan.

Ovanpå det bakar vi in ett spel från Kalmar – Djurgården där bortalaget fortsätter att jaga ett Malmö i toppen som vägrar förlora trots deras tuffa spelschema.

Totalt sett landar dagens dubbel från Lucky Sports på 3.36 gånger insatsen.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Astrit Selmani målgörare (2.24)

Det känns kanske som ett fantasilöst spel för den som följde Hammarby i torsdags, men det gör det inte mindre attraktivt för det. Selmani hade stora förväntningar på sig när han värvades från Varberg efter han varit med och tagit upp dem från Superettan genom att spruta in mål för västkustklubben.

Hittills har han inte riktigt levt upp till förväntningarna, men så i torsdags fick vi se vad han kunde göra återigen. Han stod för alla målen då Hammarby besegrade slovenska NK Maribor med 3-1 och blev stor matchhjälte. Särskilt det första målet stod han för på egen hand genom att skära in i straffområdet och trycka in den i bortre.

Att få lägga mål är oerhört viktigt för anfallares självförtroende och matchen i torsdags kan mycket väl ha varit en utlösande faktor för Selmani. Men det är inte bara han som kommit igång. Hela Hammarbys anfallsspel ser bra ut och med en smart och osjälvisk spelare som Gustav Ludwigson som anfallspartner blir det mycket lättare att skina.

För 2.24 gånger pengarna hos Lucky Sports tror vi alltså att Selmani slår till även på söndag.

Bet 2: Djurgården med insatsen tillbaka vid oavgjort (1.50)

Djurgården har sett ut som ett av seriens absolut starkaste lag hela säsongen och ingenting har förändrats sedan de kom tillbaka efter uppehållet då de hittills har tagit sju poäng av nio möjliga.

Kalmar har i sin tur inte alls haft resultaten med sig sedan uppehållet. De har inte spelat dåligt, men det har blivit uppenbart att de saknar spets i offensiven för att kunna hänga på i toppen. Förmodligen kommer de att stanna kring mitten av tabellen under säsongen.

Men en bortamatch på Guldfågeln Arena är fortfarande inte lätt uppgift oavsett och Djurgården har inte heller ett särskilt bra facit på gräs den här säsongen, men deras oerhört starka försvarsspel bör kunna garantera åtminstone ett kryss när de åker ned till Småland.

Djurgården är favoriter av rätt självklara skäl och ligans bästa försvar är det sista man vill möta när man har problem med målskyttet. Därmed spelas tvåan här med insatsen tillbaka vid oavgjort för 1.50 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Astrit Selmani gör mål & Djurgården – Draw no bet
Odds: 3.36
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+