Dagens Dubbel | Rekar & Odds | Allsvenskan: Söndag 4 juli

Axel Sjödin Publicerat: 4 juli 2021

Kvartsfinalerna i EM är färdigspelade och vi avrundar fotbollshelgen med en dubbel från Allsvenskan.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nu när mästerskapsmatcherna blir färre och vi tvingas vänta mellan omgångarna så är det tur att Allsvenskan återigen drar igång efter sitt sommaruppehåll och att vi återigen får njuta av fotboll från den svenska högstaligan.

Dagens dubbel uteblir såklart inte bara för att det inte råkar vara någon EM-fotboll utan vi har tagit fram två tips från söndagens matcher och bakat ihop det till ett spännande spel.

Dagens dubbel från Lucky Sports ger 2.97 gånger pengarna i skrivande stund.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Båda lagen gör mål i Varberg – Kalmar (1.80)

Kalmar har som bekant öppnat säsongen på ett väldigt fint sätt under Henrik Rydström. Man fortsätter att hålla sig kvar i toppen av tabellen trots att man på förhand var tippade att behöva slåss med näbbar och klor för att stanna kvar i Allsvenskan återigen.

Under säsongsinledningen var Kalmars matcher väldigt målsnåla och det är deras målsnåla uddamålsvinster som ligger till grund för deras tabelläge nu. I senare omgångar har det dock blivit mer mål i båda riktningarna, vilket talar för vårt spel här, men det är trots allt inte på grund av Kalmar som spelet är bra utan snarare Varberg.

Varberg hittar vi på motsatt sida av tabellen då de för närvarande ligger på en nedflyttningsplats. Det är i alla fall inte i offensiven som inte räckt till hittills då de efter öppningsmötet mot Mjällby som slutade mållöst har lyckats hitta nätet i varje match sedan dess. Dessvärre gäller detta även deras motståndare och Varberg har inte hållit nollan sedan öppningsmatchen heller. Med sina 17 insläppta mål är det dessutom flest i Allsvenskan.

Båda lagen gör mål har alltså suttit i samtliga sju av Varbergs senaste matcher och på hemmaplan har de nog goda chanser att åtminstone lyckas få hål på Kalmar. Spelet finns för 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Under 2,5 mål i Häcken – AIK (1.65)

En match som vanligtvis utspelar sig mellan två lag i toppen har en liten annorlunda karaktär i år. Det finns väl ingen som missat Häckens katastrofala inledning på säsongen som nu gör att de är tabelljumbo och som fick Andreas Alm att lämna tränarposten efter förlusten i finalen av Svenska cupen mot Hammarby.

De har nu en ny tränare i norska Per Mathias Högmo som ska ta tag i rodret och styra Häckens till rätt sida av tabellen igen. Högmo är mer defensivt inriktad än Alm och det brukar också vara det första man tar tag i när man tar över en krisande klubb på det här viset.

Det är med andra ord som uppdukat för ett underspel här när man efter ett långt uppehåll tar emot defensivt starka AIK som saknar en del spets och dessutom tvingas spela på konstgräs i vad som enligt väderprognosen beräknas bli 26-gradig värme i Göteborg. Dessutom lär man få klara sig utan både Sebastian Larsson och Mikael Lustig och den förstnämnda spelar en betydande roll för Stockholmslagets offensiv.

Underspelet går alltså att hitta för 1.65 hos Lucky Sports.

Det innebär att Dagens Dubbel landar på 2.97 gånger pengarna

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM i Varberg – Kalmar & Under 2,5 mål i Häcken – AIK
Odds: 2.97
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+