Dagens Dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan & Superettan: Lördag 31 juli

Martin Efvergren Publicerat: 30 juli 2021

Dagens dubbel hämtar vi från Allsvenskan och mötet mellan Degerfors och Varberg samt Skånederbyt i Superettan. Den första matchen i den här dubbeln har avspark kl 17.00, lördagen den 31 juli.

Dagens Dubbel från Lucky Sport

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I Superettan har vi att se fram emot ett hett Skånederby mellan Trelleborg och Helsingborg. Båda klubbarna har gått in i den här säsongen med starka trupper och höga ambitioner. Båda befinner sig strax under den absoluta toppen av serien och båda har definitivt siktet på ett allsvenskt avancemang.

I den andra matchen i den här dubbeln tar Degerfors emot Varberg i Allsvenskan. De förstnämnda är två poäng före i tabellen men trenden i de senaste matcherna talar till Varbergs fördel.

Totalt ger denna dubbel från Lucky Sport ett odds på hela 5.80 gånger insatsen.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Helsingborg vinner (2.40)

Förutsättningarna är jämna inför det här Skånederbyt. Båda lagen har en positiv trend och i tabellen är Helsingborg två poäng bakom Trelleborg med en match mindre spelad.

Trelleborg har vunnit 5 av sina 6 senaste matcher och Helsingborg har vunnit 3 av 4 matcher efter sommaruppehållet.

Båda klubbarna satsar hårt för att ta sig tillbaka till Allsvenskan och på pappret har man två av de starkaste trupperna i serien. Helsingborg är emellertid fortfarande det något starkare laget och den främsta skillnaden lagen emellan stavas Anthony van den Hurk.

Helsingborg har gjort 10 mål på de tre senaste matcherna och holländaren har spottat in 7 av dessa. Han är tillbaka från skadefrånvaro och spelar just nu på minst en nivå över alla andra i den här serien.

Den typen av spetsspelare har inte Trelleborg och det tror jag kan fälla avgörande här. Till fina 2.40 gånger pengarna hos Lucky Sport spelas därför att Helsingborg vinner det här rivalmötet.

Bet 2: Degerfors vinner (2.42)

Ser vi till Degerfors och Varbergs trender de senaste matcherna är det fördel bortalaget Varberg i den här matchen. De tog en imponerande seger hemma mot IFK Göteborg senast och har bara förlorat en av sina fem senaste matcher.

Degerfors kommer med tre raka förluster varav två rejäla nederlaget mot Hammarby och Malmö där man släppte in fem mål i vardera match. Senast föll man med 2-0 borta mot Sirius.

Men hemma på Stora Valla är Degerfors starka. Där har man vunnit alla sina matcher förutom den mot Malmö senast. Nu behöver man kraftansamla för att bryta den negativa trenden och jag tror att Degerfors kan höja sig här.

Varberg är alltid en svårslagen och jobbig motståndare för alla lag men Degerfors har den högre högstanivån och ett mer konstruktivt spelsätt.

Det här lär bli en jämn batalj men jag finner anledningen att tro att Degerfors kommer vara det bättre laget på Stora Valla. Spelet blir därför att Degerfors vinner matchen till 2.42 gånger insatsen hos Lucky Sport.

Totalt ger det här oss en intressant dubbel till oddset 5.80 hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Helsingborg vinner & Degerfors vinner
Odds: 5.80
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 17:00, lördag 31 juli
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+