Långtidsspel inför Allsvenskan 2022: Bäst i Stockholm

Martin Efvergren Publicerat: 4 april 2022

Inför Allsvenskan 2022 rekar vi med de mest spelvärda långtidsspelen till de bästa oddsen. Allsvenskan drar igång helgen den 2:a april med den första omgångens matcher under lördag, söndag och måndag.

Långtidsspel inför Allsvenskan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö FF är, som vanligt numera, favoriter att vinna Allsvenskan 2022. Ser vi till spelbolagens oddssättning är det främst de fyra Stockholmslagen AIK, Djurgården och Hammarby som kommer kunna utmana MFF om SM-titeln den här säsongen.

AIK slutade på samma poäng som Malmö förra säsongen och är andrahandsfavoriter den här säsongen. Djurgården slutade på tredje plats, endast två poäng efter de båda topplagen. Det var med andra ord små marginaler som avgjorde toppstriden och det finns god anledning att tro att det kommer bli jämnt även 2022.

Hammarby kommer från en lite struligare säsong där man till slut blev femma, med sex poäng upp till tätduon MFF och AIK. Den här säsongen finner jag anledning att tro att Bajen kommer att vara med i täten hela vägen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bäst i Stockholm – speltips Allsvenskan 2022

Rivaliteten mellan Stockholmslagen Djurgården, AIK och Hammarby och haussen som blir kring dessa derbymatcher är en viktig ingrediens för hela Allsvenskans vitalitet.

Vi har tittat närmare på intressanta långtidsspel inför Allsvenskan 2022 där CampoBet erbjuder mängder av spelmöjligheter till bra odds. Framförallt är det ett av Stockholmslagen som har ett fint spelvärde.

Hammarby blev, som sagt, bara femma förra säsongen där man bytte tränare under våren. Nu har man återigen tvingats sätta en ny huvudansvarig och valet föll på spanjoren Marti Cifuentes. Han har emellertid fått en väldigt bra start då han tagit laget till final i Svenska Cupen efter fem raka segrar i cupspelet.

CampoBet erbjuder spelet ”Bästa lag i Stockholm” och där gäller Djurgården och AIK som favoriter. Båda lagen ger 2.09 gånger insatsen. Hammarby är därmed underdog i sammanhanget och kan spelas till hela 3.40.

Som jag ser det är Hammarby undervärderade här. På pappret har man en trupp som är minst lika stark som de övriga Stockholmslagen och det kan mycket väl bli Bajens år i år. Därför spelas att Hammarby blir bäst i Stockholm, det vill säga att de slutar före AIK och DIF i den allsvenska tabellen 2022, till fina 3.40 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby blir bäst i Stockholm
Odds: 3.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp:
TV: 
Stream: