Odds inför Allsvenskans avslutning: Vinnarspel

Martin Efvergren Publicerat: 19 november 2021

Den dramatiska guldstriden i Allsvenskan 2021 är på väg att dra ihop sig. Med tre omgångar kvar att spela ger vi er förutsättningarna och de bästa oddsen på vinnarspel inför avslutningen. Efter 27 spelade omgångar av Allsvenskan 2021 är det fortsatt tätt i toppen. I och med segern mot IFK Göteborg i söndags toppar Malmö FF tabellen, en poäng före Djurgården. På tredje plats har vi AIK som med sina 50 poäng är tre poäng efter Djurgården och en poäng före Elfsborg som innehar fjärdeplatsen.

Med endast tre matcher kvar att spela blir det förstås intressant att titta på vilka lag som dessa topplag har kvar att möta. Det ser då ut enligt följande.

Malmö FF: Häcken (hemma), Kalmar (borta) och Halmstad (hemma).

Djurgården: Norrköping (borta), Varberg (hemma) och Häcken (borta).

AIK: Varberg (borta), Elfsborg (borta) och Sirius (hemma).

Elfsborg: Halmstad (borta), AIK (hemma) och Örebro (borta).

Förutom striden om Lennart Johanssons pokal har vi också en viktig uppgörelse om att nå en av de tre Europa-platserna. I den kampen är framförallt även Hammarby inblandade. De har just nu fyra poäng upp till tredjeplatsen och med nio poäng kvar att spela om kan mycket fortfarande hända.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds – vinnarspel Allsvenskan 2021

Inför den här spännande avslutningen av Allsvenskan 2021 erbjuder Expekt ett antal olika intressanta spelmöjligheter till bra odds – såväl vinnarspel som vilka som kommer att sluta bland de tre bästa.

De regerande mästarna, och på förhand storfavoriterna, Malmö FF har nu allt i egna händer. Vinner de sina tre återstående matcher så kommer man försvara sitt SM-guld. De är nu stora favoriter att lyckas med den bedriften då ett spel på att Malmö vinner Allsvenskan 2021 ger 1.25 gånger pengarna hos Expekt.

Samtidigt vet vi att det inte finns några enkla matcher i den här serien och Djurgården är endast en poäng bakom i guldjakten. Att DIF går om och vinner SM-guld ges till oddset 3.50.

AIK är fyra poäng bakom MFF, vilket inte på något vis är ointagligt. Ett spel på AIK får lyfta Lennart Johanssons pokal ger hela 18.00 gånger insatsen hos Expekt.

Fjolårstvåan Elfsborg är en poäng efter AIK som de också möter på hemmaplan i den näst sista omgången. Att de skulle lyckas ta sig förbi samtliga tre lag ovanför kan spelas till oddset 31.00. Att de hamnar topp-3 kan spelas till 1.70 gånger pengarna.

Hammarby är en outsider inför avgörande och även om de inte har någon realistisk guldchans så är det fullt möjligt att de kan knipa en åtråvärd Europa-plats. Att Hammarby lyckas med det och blir bland de tre bästa kan spelas till oddset 5.00 hos Expekt.

Än större outsiders är Kalmar FF och IFK Norrköping som just nu har sex respektive sju poäng upp till tredjeplatsen. Att Kalmar slutar topp-3 står i oddset 251.0 och i Norrköpings fall hela 501.0 gånger insatsen.

  Spela på allsvenskan hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen